![]() |
Cytuj:
Masz dobry przykład, adde wyjebał Benje na kasę, benja się w*****ł, poszedł na aurerze do przeciwnej gildii, no i przegrał serwer. Pomimo to włazi do nas na venta, a są tu czasami osoby przeciwko którym się orał. Ale oczywiście wg Twojej tezy nie można mieć kumpla po przeciwnej stronie ;) Cytuj:
INTERNET~ 100% do odwagi! |
wydymany przez pandorie, flow, svenske hmm kto to?
@araeth nie myslalem, ze przegramy: ) i nie mylilem sie @jacek chciales sprzedac postac to trzeba bylo to robic bo watpie ze ktos kupi postac do sprzatania depo @rony zapytaj pani w szkole jak sie pisze "wogule" |
Myliłeś się, wygrała Furora. Krótko i na temat?
|
tak kurwa wygrała fufora, elfbot, sio skrypt i sd enemy na 5 numerycznej i waypointy na pustyni, pasuje?-.-
|
Nie, tylko furora.
A no i weź coś na uspokojenie, albo skończ z tym gównem, coś szybko się denerwujesz. |
szybko? pierdolenia o furorze trwają przynajmniej od pół roku
|
przegrala auera a spotkali sie na morganie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zapytam, jak ogarniesz morde jebany napinaczu |
te zrobcie sobie nowy temat "jestem super" i tam sie napinajcie...:)
|
Cytuj:
Jaki Anonim o czym ty pierdolisz Jestem Brandon peich i mam na ciebie wyjebane , a i jak myslisz ze internet daje mi 100% odwagi przyjedz do mnie to zmieniasz zdanie Frajerzyno ;)) |
Cytuj:
|
A Wiszu jest gejem!
Wiszu 22:43:52 ()() ('.') chcesz... (__)o _| |_ Wiszu 22:43:57 ()() ('.') dotknąć... (__)o _| |_ 22:44:09 ()() ('.') mojego... (__)o _| |_ artur 22:45:06 co twojego?! Wiszu 22:45:08 ()() ( ' ) ('.') / / PTAKA? (_.: / / _| (_)(_) :( |
Miśq, miałeś nikomu nie mooffić. :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Aaaa to ten kozak :D Character Deaths Aug 30 2009, 21:31:10 CEST Died at Level 88 by a frost dragon. Aug 30 2009, 12:25:54 CEST Died at Level 87 by a frost dragon. Aug 30 2009, 00:50:01 CEST Died at Level 88 by a frost dragon. Aug 28 2009, 22:37:07 CEST Died at Level 87 by a frost dragon. Aug 20 2009, 16:09:41 CEST Died at Level 88 by a frost dragon. Aug 20 2009, 15:56:04 CEST Died at Level 88 by a frost dragon. Aug 13 2009, 12:41:22 CEST Died at Level 84 by a frost dragon. Aug 06 2009, 10:32:37 CEST Died at Level 81 by a hero. Aug 06 2009, 09:41:27 CEST Died at Level 82 by a hero. Aug 04 2009, 22:55:22 CEST Died at Level 82 by a gozzler. Aug 04 2009, 11:19:15 CEST Died at Level 83 by a ghost. Ja całe życie siedze przed komputerem, nigdy nic nie ćwiczyłem, mam 22cm w bicu i 160cm wzrostu a ty jesteś brandon peich, to już zmienia postać rzeczy więc sorry, już nie fikam :( |
160!? to mi mozesz berlo na stojaco opierdolic
|
Dzięki za pozwolenie, ale nie skorzystam z wiadomych względów :F
|
@Abcoki, gale anonimy i svenska shity
Jestescie zajebisci hahah ciagle pierdolicie, że Flow to lamusy i cioty spoko to powiesz starym ze wyjebali cie z servera lamusy - proste Szczerze mialbym kompletnie na ta cala ekipe co odeszla wypierdolone gdyby nie to co odjebal nobi sra i wlasnie ten pierdolony Jacek niby odszedles nic nie robiac itp a kto mial kurwa napisane tydzien przed odejsciem w komencie Sell PACC ?? I to co psize Wiszu jest czysta prawda jestes smiesznym no skillem ktory ma sie za zajebistego ogara w pifałpi a o ogolnym graniu w tibie wiesz tylko tyle jak zapierdolic bota na dragach @Grebol Hahahaha widząc twoje konto na fotka.ru pytanie -Ile masz wzrostu? -Tyle co zarostu. zajebiście sie sprawdza huahuauha Arcano aka ciota i no skill z Flow |
"Arcano aka ciota i no skill z Flow" - skoro tak się podpisujesz to pewnie coś w tym jest
|
widać coś nie zrozumianego w domniemanej ironii :confused:
|
Cytuj:
Ja pierdole powtarzam to juz po raz 100 chuj was to obchodzi ze padam to jest tylko i wylacznie moja sprawa :) , a ty lamusie jak juz ci wczesniej powiedzialem jestes frajerem i jedyne co mi mozesz to opierdolic pałe nic nie znaczacy brudasie, a jak masz problem przyjedz do mojej pieknej miesciny zwanej Bogatynia i wtedy mozemy gadac ;] |
Cytuj:
wsadz starej huja w majti popierdolony lamusie ...psychicznie chory na mózg uzależnieńcu od tibi8o |
Cytuj:
Jak będziesz w okolicach Gliwic to możesz dać cynk, ja na pewno nie będę za*******ał na jakieś zadupie, gdzieś tam na granicy Czech i Niemiec xd |
Cytuj:
AHAHAHAHAHAHAH ROSI nie mogę proszę wyjdź i nie trzaskaj drzwiami UWAGA !! ROSI największy ograniacz na openkach i to EK!! obejrzyjcie filmiki z wojny jak to Rosi Thern wykazał się nie wiarygodnym pvp ( EK) . Rosi jeśli g0wno wiesz o pvp to się nie wypowiadaj , na temat czyichś umiejętności w grze. |
Cytuj:
--- kamba dodał 0 minut i 57 sekund później --- Cytuj:
Ty kurwa imbecylu czytaj ze zrozumieniem ! AHAHAHAHAHAHAHAHAH Tutaj akurat wypowiadał sie Arcano co za łeb ! AHHAHAHAHAHHAAHAHHA |
Jeden ch0uj czy Arcano czy Wiszu i tak dwie cioty . obydwóch na openkach ściągałem :D:D
|
Cytuj:
Ja pierdole wszyscy już wiemy ze jestes MEGA KOXEM i zabijesz wszystkich, więc nie musisz juz tego pisać w każdym swoim poście |
Cytuj:
Sequel buraku japa ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
a gdyby sie udalo to by pokazalo ze ty jestes szmata |
Cytuj:
I powiedz mi co z tego, ze masz na Arcano i mnie fragi, jak i tak zostałeś wyjebany z serwera i tak? @ Jaz No, a ty ze względu na to, że nie podobało ci się kilka rozwiązań w gildii, chciałeś swoich ziomków z serwera wywalić. \o/ Ale nie no, to nie jest zeszmacenie się, skąd. XD |
Cytuj:
@mera A co, miałem powiedzieć : "Akon, ahmed mi zajebal 350k a że chyba zaraz pójdę z robercikiem, ajsem i lesem do żydów i będzie mi kasa potrzebna, to może byś mi rzucił te pieniądze a później sobie z ahmeda je ściągniesz sam, kk?" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zyd to twoj stary, twoja stara,twoj brat,siostra,babcia,prababcia,dziadek,kuzyn.ciota, wujek,pies....i ogólnie TY:o |
Cytuj:
I z twoja stara na plecach jebany matkojebco ;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Przecież ty tym swoim śmiesznym botkinem ogarniasz wszystkich na opence ;) Cytuj:
Rozwalasz mnie swoją pustotą, naprawdę:p "jestem zajebisty, japa! ;] " --- Serowel dodał 0 minut i 34 sekund później --- Cytuj:
Nom, ale jak Cię widzą tak Cię piszą :F |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |