![]() |
Tia, ale ja raczej nie będę grał. Musisz się z ugadać z johami co mają złote elo.
|
Ryba się boi, że będzie mocno skillem odstawał.
Dam wam fory, zagram Janną :) |
No ja też się pisze na coś takiego ;)
Tylko halo, halo, czy wszyscy jesteśmy na tej samej platformie... :P Proponuje jakoś w niedziele wieczór. (ok. 21 bądź 22) |
Dokładnie, Ryba boi się grać ze złotym 1500 elo johem bo będzie się mścił za 2:8 arsenalu :wasabi:
|
jak cos to ja tez jestem chetny w niedziele wieczorem;p
|
No ale po co to, i tak wygra drużyna która ma Yoha ://///
|
A ja chce grać z knajt patrykiem co ma 2k elo ;o
|
No właśnie, jak będzie w teamie z Yohem to nawet nie ma sensu, żeby przeciwna drużyna grała, po prostu pozostaje stać w bazie i surrender na 20 minucie :/// Chociaż nie, oni są tak pro że wygrają w 15-tej :////
|
Ammerigo jest na wescie.
Ale mam paru kumpli 2k :wasabi: |
Jakoś nie czuje, żebyśmy się mogli zebrać, ale co tam.
Może być w niedzielę, ale nie 22, tylko koło 20, o 22 ja spadam, mam inne plany. |
I'm in.
Przy okazji okaże się, kto był na tyle głupi, żeby transferować na West :baby: |
Ja sie nie transferowalem a i tak z wami zagrac nie moge :p
|
W sumie to jestem za, lukers dodaj mnie ;)
|
Kurva a ja dopiero będę w domu w poniedziałek >.>
|
Cytuj:
Ja. Poziom jest 3 x większy, angielski na poziomie przynajmniej średnio-zaawansowanym w większości meczy, nie trzeba się prosić w champ select o supporta z cv, o ad carry, o junglera, o tanka. Wiedzą jak powinna wyglądać kompozycja teamu, picki biorą pod kontrę dla champów z wrogiego teamu. I to wszystko na low elo. |
Cytuj:
Naprawdę ŻAL mi jest takich sheepów, które na podstawie kilku pechowych meczy wrzucają cały server do jednego wora. I na East, i na West widziałem tematy, w których -ludzie pisali, że ten server to porażka z wyżej wymienionych przyczyn -ludzie pisali, że ten server jest lepszy od drugiego -ludzie pisali, że transferowali się tutaj i jest jeszcze gorzej -ludzie pisali, że transferowali się tutaj i jest lepiej Debile są wszędzie. Tak samo wszędzie są dobrzy gracze. Tego nie ma w genach. Ja trafiam na ludzi, którzy dobrze piszą po ang, komunikują się i nie lamią. Ale trafiam też na wręcz przeciwne typy. Czyżbym zmieniał server co grę? (swoją drogą sugerowanie się, że na West ang jest lepszy, jest śmieczne. Na West językiem przeważającym [18%] jest niemiecki. Angielski ma 13%. Poza tym kraje zachodu mają to do siebie, że uważają swój język za najważniejszy i ani im się myśli korzystać z innego [niemcy to najlepszy przykład]). |
Hahaha, poziom 3x wyższy, a na koniec dodaje "low elo" :D
Nikogo nie obchodzą gierki na niziutkim elo, gdzie rozgrywki są po prostu absurdalne. |
Cytuj:
|
robie smerfa na east.Juz prawie ma 4lvl.
EDIT:Juz prawie 5;d.Jak chce ktos mnie przyspieszyc to dodajcie do buddy:Karadoborgu i zagramy |
no to tak... Yosh... Yosh... Yosh.... Może zamias się tak wychwalać i udowadniać że masz problemy z powodu przegranej twojego ukochanego Arsenalu z wielkim MU. :evul:
Zagramy ten mecz i pokażesz jak nas "mjadzys" (specjalnie napisane tak). |
http://img577.imageshack.us/img577/9193/garenu.jpg
wygraj mida na 8/2 i przegraj grę. niech mi teraz ktoś powie, że każdą grę da sie wycarrować. z tego jebanego elo nie da się wyjść, co gre trafia się taki retard ktory zrujnuje WSZYSTKO. |
Noob annie ;/ twoja wina, jesteś tylko polakiem którego nie stać na skiny :wasabi:
|
W takim razie, Erverse, powiedz mi - jak wyszedłem (solo) z 900 na złote elo?
|
Cytuj:
Po prostu nie trafiali ci się debile w teamie, to zależy po części od szczęścia. Znam kilku typów na 1600 ~~ co co najwyżej powinni się znaleźć na 600 ze swoim "skilem". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Śmiałem się z wstawki Erversa, dopóki nie zagrałem rankeda. K*rwa 9/0/0 Cho'gathem w 19 minucie, a taki debil brand wbija ci na solo linie, co powoduje że ma kilka lvli do tyłu na midzie,a potem płacze że mu nie pomagamy walczyć z wyfeedowanym gragasem. Nosz..
|
@up
Ale na west przeciez jest 3x lepszy poziom ;x jak mogles przegrac? |
No i to jest wasz błąd, weźmiecie castera i gówno zrobicie :D
Taktyka na low elo jest prosta = pick Cait/MF/Corki/inny dobry ranged pusher (nawet heimer się nada, ale to już trzeba umieć więcej), wybierasz sobie linię, która ci pasuje i pchasz. Pchasz 24/7. Wardujesz 2/3 "hot spoty" jeśli nie potrafisz przewidzieć ruchów przeciwnika i pchasz. Gwarantuje ci, że jak zdupczysz 2 turrety na jednej linii, to morale przeciwnika drastycznie spada, a jak przekonasz team do zrobienia early barona to właściwie wygrałeś ;p Ja z 900 na 1400 wyszedłem Malzem i Janną, malzem wtedy absolutnie nikt nie grał i elementz wrzucał go do tier4/3. |
ja ostatnio Annie wygrywam wszystkie ranki, wiec casterem mozna carrować
|
A Tak Fogle To ŻaŁosne Jest To, Że Ludek 850 Elo Ucieka Z Easta Na Westa, Bo U Nas Jest ŻaŁosny Poziom Xddddd
|
a ja z 1000 na "SREBRNE ELO" wyszedlem grajac wszystkim, co bylo potrzebne/uzupelnieniem do teamu, a nie dwoma pickami, kto tu jest kul joh.. wg mnie jako takie elo hell nie istnieje, wszedzie sa nooby i wszedzie grajacy w porzadku gracze, przeciez niejeden spoko czlowiek probuje wyjsc w gore, a niejeden noob siedzi na tej gorze i sie to jakos wszystko uzupelnia;p
|
Wziąłem annie specjalnie dlatego, że jeden ruch annie w teamfighcie może wszystko przesądzic. Flash + tibbers i stun na 3/4 gości. ALE JAK ZESTUNUJESZ 3 SQUISHOW NA DRAGONIE, A 4 GOŚCI OD CIEBIE GONI BLITZA (!!!!!!!) BĘDĄCEGO JUŻ GDZIEŚ NA BLUE TO JA DZIĘKUJĘ. (tf zaczął się przy dragonie)
|
Można grać rankedy 3vs3 prawda? :P
Więc czemu nie lepiej grać tam aniżeli 5v5, gdzie wszystko zależy od teamu? Na 3v3 klucz do win to farma, więc chyba raczej lepiej tam jeżeli ktoś odstaję poziomem na swoim elo. :confused: |
Cytuj:
|
No jak twoje normal elo to 900, to się nie dziw, że i tu i tu dostajesz idiotów do teamu :D
Jak ja gram normala z kolegą, to w kolejce czekamy nawet i 20 minut, bo nasze normal elo jest wysokie. A Janna full AP z ignitem jest silna, chociaż ja wolę Jannę AD. No ale to tacy ludzie jak ty, z zamkniętymi umysłami, BO JANNA TO SUPPORT, rujnują tę grę. Cytuj:
2) Musisz mieć pełną 3, żeby tam grać 3) 3 vs 3 to niezbalansowane gówno Cytuj:
Jeśli chcę wygrać, to nie gram tym, co jest potrzebne, tylko od razu ludkom zaznaczam, że biorę Ashe i biorę ją choćby nie wiem co :wasabi: |
http://kwejk.pl/obrazek/441747/annie.html
Wiem jedno... Nowa postać będzie miała skill kumulując się z sheenem , oraz będzie miała powiązanie z jakimś innym champem ligi... |
|
to co gramy ten meczyk pod wieczor?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |