![]() |
Taaaaak ! Taaak ! Bartus roks ;* <przytula> <caluje>
Drugi Baartus tez roks ;* A Krystianek gej :p Bo sellnal chara bez mojej zgody xP Bartuś, kociaku moj najbardziej fotogeniczny ;* ;* ;* |
rekin tez gey;P
a kattinka to gej do kwadratu ;P |
=( Spadaj. =( A ty jestes lesbijka do kwadratu i masz sprochnialy odbyt :p
|
A ja za wami wszystkimi tesknie, bo przeciez odmiennosc seksualna :P nie ma znaczenia w przyjazni :P
Pozdrawiam |
Hahaha gratuluje :baby: donosu za "ku............" dalej nie napisze bo znow naskarzysz :P i dostane nastepne ostrzezenie :D
Ale lolek, donosi na forum co kto pisze :baby: :baby: :baby: .... Gratz Asen :P :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Pozdrawiam |
THX;) regulamin jest po to aby go przestrzegac;(
|
Kocham wasze klotnie ...
Aha kto sprzedawal vampka? Licytujcie sie:P. @ Kuba nie odpisales 8o. |
a co napisales? bo juz nie pamieam, sry...
kattinka zawsze chcialem miec spruchnialy odbyt;P korniki juz mi chodza w nim. pewnie nie zdajesz sobie sprawy z tego, ale to calkiem niezle wibruje ;PP |
@Kuba w czym mialem racje :> bo nie kumam:p
|
przypomnij sobie nasza rozmowe, z soboty;P o czym zesmy gadali i co mowilem o lenidasie ;)
ja mialem racje , nie ty;P |
A no no...niech ci bedzie :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Regulamin jest po to zeby go lamac ;] |
@up
Regulamin jest do przestrzegania a zasady do łamania ;) |
Moze byscie gadali o swiecie a nie o regulaminie kazdy soba sie zajmie i bedzie good.
|
Cytuj:
|
Polska mistrzem swiata.. juz za pare dni:)) ach co za mecz
|
Cytuj:
Chodzi o to:evul: |
Lol nie wiem czemu ale jakos teraz na jakis czas mam dosc lazenia do Auchana :p chodzi mi o taki duzy sklep
:P |
Skończyć mi sie tu klocic a lepiej mi pomoc bo cos nie moge ruszyc z miejsca z moim addonem.wczoraj wydalem 10k na laski a i tak sie nie udalo
jeszcze mi troche itemow brakuje wiec plx halp.. |
@Asen
Przemyslalem sprawe i postanowilem sie wiecej nie zajmowac Twoja osoba oraz Twoimi zaczepkami. Dlatego wiecej nie bede z toba rozmawial ani w grze ani na forum. Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kłótnia kłótnia Kłótnia kłótnia Kłótnia kłótnia Kłótnia kłótnia !! yeee szatan :D
Was to jara ?? Pomóżcie z forum. Ub w podpisie . |
Ja mam alimit na podpis juz ;]
|
:evul: :cup: :cup: :evul: Polska 3:0 Serbia :evul: :cup: :cup: :evul:
|
Cytuj:
|
Jesteśmy niepokonani w siatkę. Szkoda że w nogę nam tak nie idzie ale nie ma co narzekać z Portugalią wygraliśmy a to nie jest słaby zespól :d:cup:
|
Muahahahahau Boh & K-Axe z BK!!!!!:evul: :evul: :evul:
|
WoW Gz ;D Spoko fart. Jakieś zdjęcia albo filmik ?? ??
|
Cytuj:
Edit: Deep zrobiony ;] pozniej dam filmik, chociaz nie wiem po co, zabilem solo llacznie 2 dragi ;p all dokonczyl 118 rp pzdr galv ;] |
Nom polaczki polaczki.. :) ladnie graja w siatke ;) A ja ostatnio mam lagi i wogole expa nie bije.. 50% to next lvl.. aff.. i mnie znowu przeganiaja :P niech tylko lagi mina to ostro sie wezme za to.. :P
|
Dziwna sytuacja zaistniala... Polacy ktorzy sa zazwyczaj nieudacznikami sa w PolFInale.. :)
A co do tibii.. Asen sadze ze nie dorwiesz Sewera bo expi tam gdzien ie masz wstepu to raz a dwa to to ze niedalbys mu rady.. Chyba ze masz duzo uh ;P |
Aikau ostatecznie deleted :evul:
Oxy Nov 28 2006, 23:11:09 CET Killed at Level 159 by Profyan and by Receiverzenho :evul: :evul: |
Heh, ale mam farta dzisiaj k-legi z bk ^^
|
Ma ktoś b robe na sell ?? ??
|
B robe to moze ma jeszcze vegeta ale nie wiem
|
Cytuj:
Nov 28 2006, 23:27:10 CET Killed at Level 158 by Duendelouco :evul: :cup: |
o.O,czyli to znaczy ze br sie znowu wybijaja?:evul:
Kto ma na sella vampire shielda bo ktos mial??8o @Lodzianin Polacy w siate nie sa nieudacznikami:P. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:02. |