![]() |
Cytuj:
|
Thx drago~ , a od rozpoczęcia wojny , to jest od zabicia draza? :P
|
Cytuj:
z tego co wiem to remis <<<< moge sie myslic jak cos to mnie poprawcie ;P :P ale od 1 wrzesnia jak napisal drago~~~to 15:2 |
Cytuj:
Czyli to co brakuje też Sandrze? Mam na myśli fragi na Viskovleenie kiedy był w DoF i Tegaxie. I nie mówcie, że Falzer nic nie zrobi, bo znów się przeliczycie. DoF, weźcie się w garść i nie wmawiajcie nam, że to Wasza taktyka. Rozumiem - praca, szkoła... Ale zobaczcie co robi teraz Wanted. Pozwalacie im na to...? |
Cytuj:
|
Omg...że wam się chce to liczyć o.O
|
to tak jak z dlugoscia interesu... kazdy frag- jeden centymetr wiecej
|
Cytuj:
Ok od teraz jest 0:0 APFF !X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym 200 fragów nie rozsmieszaj mnie :P ostatnio zdobyli 9 fragów i juz 200 maja :D hehehe tylko wam sie statystyka podniosla ale nie pamietam zeby liczac all w wojnie dof vs wanted bylo 200 fragów |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale zrozumcie, ze fragi to jest tylko i wylacznie sucha statystyka pokazujaca kto ma przewage w wojnie wiec nie rozumiem dlaczego wywolalo to taka wielka klutnie.:/ Obecnie widac, ze Wanted wraca do swietlnosci wracaja mocni gracze. Nie chce nic sugerowac lecz niedobrze to wyglada dla Dof'u. Jednak sadze, ze "Enty" powroca jeszcze w wielkim stylu a potem powroci znowu Wanted nastepnie znowu Dof itd. :] :] Wojna na Azurze sie nigdy nieskanczy, wkoncu "Azura server wiecznej wojny" musi pozostac aktualny.8o
pozdro 600:D |
Fragi niekoniecznie obrazują przewagę w wojnie.
Przewaga w wojnie na naszym serverze jest akurat rzeczą względną... |
Cytuj:
Co do Wanted to brak mi słów co oni czasami wyprawiają. Szczerze mówiąc niektóre osoby z Wanted uważam za godne szacunku ale reszta to żal.pl, huncą kogo popadnie za byle co, huncą bo zamiast iść poexpić wolą pobiegać po expowiskach tlyko po to żeby zbierać armory. Czy to jest uczciwe? Ku*wa tego nie rozumiem i to mnie wkurza. Chyba chca zostać sami na tym servie. pozdrawiam Jacek |
~~~~Popieram Bartka~~~~:PB)
|
Cytuj:
Uważaj z tym ciśnieniem bo może być groznie:confused: :confused: :confused: |
Cytuj:
@Mrok Skoro typ pyta o fragi z wojny to po co jeden z drugim pisze o fragach od 1 wrzesnia... Wojna nie trwa od 1 wrzesnia a Ci przez ten czas wbili pare fragow i dumni z siebie afff. |
Cytuj:
drago to jest dla mnie jak myro klose . niby urodzil sie w polsce( byl jednym z liderow dof) a teraz najglosniej spiewa hymn niemiecki zaraz po klinsmanie(szzeka jak to bedzie bezlitosny i bedzie deptal trawniki sasiadom bo to zielone i mu sie z dofem kojarzy) |
Cytuj:
Jak bys czytal dokladnie to bys sie doczytal!!!! ze drago~~ ci napisal ze od 1 wrzesnia jest i<iles tam> a ja ci napisalem rowniez ze od zabicia draza jest <iles tam> wiedz prosze czytaj dokladnie posty bo zal mi cie !!! |
Według mnie fragi powinny być liczone od wojny Wanted vs Reckless, elementem zwrotnym był też moment kiedy Drazharm po zapłaceniu i przyłączeniu się do Dofu(wraz ze swymi wiernymi m8ami), został "wyrzucony" i na nowo uformował Wanted.
|
Cytuj:
No mozna by bylo :P ale teraz dolicz sie tych Fragow :P ehe teraz ciezko je policzyc:P heheh |
Cytuj:
@przemo Co do fragow to nie twoj "zasrany" interes i nikt sie Ciebie nie bedzie sluchal od kiedy maja byc fragi liczone :baby: :baby: P,S. Wes odpocznij sobie od forum ty i ten pan Cezar |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wtedy to wyszlismy z Wanted i dogadalismy sie z JU. drago został zakwalifikowany do grupy do której został jest ci zal z tego powodu? bo nam ani odrobine |
Cytuj:
jak juz pisalem 212139293293921939 razy wojna nie trwa od 1 wrzesnia, a Drago chcac sie dowartosciowac pisze o fragach z dnia od ktorego zdobyli wiecej fragow....Jarzysz? Czy mam jeszcze zrobic 300 postow takich samych...aff @sir kiks Moj bo tu gram i jestem w dofie kasztanie....... |
Cytuj:
@Drago Owned by Cors Ent ;p ciekawe co odpowie mr hau hau |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@przemo Jezeli chcesz to sobie licz fragi od dzis i ciesz sie, ze jest remis a nawet jak tak bardzo Ciebie obchodza rzeczy taki jak: kto ile fragow zdobyl, od kiedy sa liczone etc. Jak juz bylo pisane na forum.tibi.com ze licza teraz fragi od pierwszego wrzesnia a wanted zdobyl dopiero prowadzenie gdzies 3-4 wrzesnia ale jezeli Ciebie to tak bardzo boli to WMOW SOBIE, ZE WYGRYWACIE WE FRAGACH !!! gz |
Cytuj:
|
Hmm.... Skończcie z tym jebaniem. Wy pierdolicie tu o glupotach samych az sie zal robi. Moze powiem to jako 1 na tym forum ale Heg umawia sie z Urbem na Open Battle. Temat do tego jest na forum.com
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
btw
Onlly Sep 23 2006, 15:17:20 CEST Killed at Level 100 by Urbexx |
Cytuj:
|
HMMM a ciekawe co z naszym gammblerkiem slyszalem ze go jakis 40 sork upokozyl zabijajac go AHHAHAHAHAHAHAHAHHA.8o
|
@up
YEAH !!! Jestes najlepszy !! Nikt nie jest idealny a kicki i debugi zdarzaja sie kazdemu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:18. |