![]() |
Pephy Rooka robi. / Respect.
|
o kurwa... :| co on robi :( 124 lvl....
|
o em gie co sie dzieje?
|
chyba Pephy %%%%%%%%%%%%%% ;] tak podają źródła :D
|
ponoc dal acc mańkowi, ale to nie jest potwierdzone :p
|
no to mozna powiedziec ze Next Generation wygralo kolejna wojne ,a kim jest maniek ?
|
mannow ?:o
|
Cytuj:
cooo???? :| ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jest funkcja Multi-Quote, nie musisz walić 2 postów i pozatym pisałem o skróceniu nazwy [ ;
|
Cytuj:
:cup: |
poczekajmy lepiej az sam pephy sie wypowie
|
pephy sie zapewne nie wypowie, bo zapewne lezy najebany >.>
|
not rly suv ; )
|
ja tylko powtarzam co mi gal w nocy powiedzial xd
|
Zielaq to jezeli bys mogl, to powiesz co sie stalo bo zapewne nie tylko mnie to interesuje? :>
|
no i tyle z tej wojny ;)
kiroy ,wyplaciles sie,czy poprsotu inna gildie z galen zrobiliscie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czemu wczesniej tego nie powiedziales :D??
pephy powiedz wkonu czemu sie rokowales |
ja slyszalem ze sie najebal -.^ a co to za nowa gildia ? jakies today tomorrow always :D
btw gal to prawda ze cie ujebali na kyrze jak wyjales nagrody z PoI ? i rs miales ?:o |
Cytuj:
|
a ta gildia ?:]
|
Cytuj:
Omg rly Gal'axy jest z Knw o.o |
a tak swoja drogą wie ktoś może jakiego questu to część ??
http://i13.photobucket.com/albums/a2...her/UO0007.jpg |
Cytuj:
Reca nikt nie chcial dac, ale uprosilem Archina :P przewincie do 2:12, wczesniej jakis spam od ng juniors :D Spakowane w rar, bez obaw -.-'' nie dawajcie na tibicam plz,(prosba archina :] ) http://tinyurl.com/224cvl ogolnie niezly wpierdol et dostalo :) @kiroy Today tommorow always = powrot et za ~3 mies? :) Mannow juz sie na was szykuje ^^ |
@Xuso
Jeśli to "filmik" z wieży na Liberty to już jest na TibiCam, ale nie oczami Archina |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Xuso~ A to prawdziwy Xuso? Bo już tu wcześniej się wypowiadał a ten ma date dołączenia 5. 03. 07 . Nie ma tam keyloggera tak jak się ktoś po Yunichiego podszywał? Jeśli to prawdziwy Xuso~ to zwracam honor :) |
@UP
to juz hasla do swojego starego konta zapomniec nie mozna? -.-" eh finek finek :s @topic kto chce zrobic dh quest (zrobic = dac follow na Dorpaza :D) za 50k zglaszac sie do Dorpiego w tibii albo na forum tibia.com :) |
zrodlo tego filmiku pochodzi ze stronki www.eternal~~~~~~ -.- czyli tej hackerskiej podawanej przez uzytkownika "yunichi".
|
bana mu !!!
|
Ludzie.. Kiedy wy zaczniecie myslec?! Przestancie sciagac podejrzane pliki to niebedziecie miec hakow. Nawet najlepszy anywir nie zastapi myslenia..
|
Xuso 8-6 i piszesz ze Ng rozbilo Et ?? to jak my wygralismy 8-0 battle to wypierdolilismy was w kosmos kurwa ?? nie wiem czym sie podniecasz ?? aaa drugie wygrane battle na wojnie :D Gratz :D a jak bylo 5-3 dla nas to was rozbilismy w mak chyba co ?? :D ale lepsza taktyke miales jak nie przychodziles na bttle :D swoje mogles napisac i pewnosc ze nie padniesz :D bo jak sie zjawiasz to masz slaba skutecznosc :D
Signed Wuja Kiroy |
dorpaz nie ma kasy, to czysci frajerom dhq za kase. najgorsze jest to, ze sa idioci, ktorzy placa.
|
Heh fartneło się NG sie bo mieli więcjęj kasy ; ). <Korbole_żubr>
|
Właśnie odezwal sie domnei Suv ze jakas menda sie za mnie na forum podaje X( Panowie jam jest rl Xuso hehe nie otwerajcie zadnych linkow od tego kolesia, albo róbcie to na własna odpowiedzialnośc z góry prosze jak ktoś może to ban him somehow Wójo do soboty xd
have a nice day everybady ;) |
Hmmm... dlatego napisałem "filmik" rlXuso życze szybkiego zdobywania kasy na blessy ; )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:13. |