![]() |
Cytuj:
Lecial za nami z ab aż, zaczal prac kolo mostu miedzy dwarf bridge i thais, postanowilismy zlurowac go do podziemi mount sterum, bo tam bylo ciasno, udalo sie, po czym postawilismy chyba z 8 dsow, az wkoncu ustawil sie tak, ze bily go 3dsy i my, byl w trapie, krotka seria sd i padl.. loocik fajniutki : P |
Heh ilu was bylo ze 75knight nie nadazal sie uhac ^^^??
|
@Silver,Ryba
Gratulacje dla was za zabicie tego 75ek w końcu sam się prosił o deada. Niezły pomysł z tym mount sterum. A zabicie 75ek przez dwóch sorkow 35+ to nie lada wyczyn. B) |
Cytuj:
|
Ale on Facc jest :P i 2 Levce stracil :o B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a dokumentacje mam na filmie wiec sie nie wykrecisz ;D a tak btw. nastepny sie udziela co chara kupil i jest 100+ ownerem :evul: ale mniejsza o to |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie widziałem cię na żadnej bitwie tak mi sie zdaje nie wiem po co prezentujesz taką postawe na tym forum co chcesz pokazać że jesteś trollem lub to że jesteś żałosny?? Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Aldeo - czy jaki ty tam nick masz
poprostu juz nie wytrzymuje i musze skomentowac Ciebie i Twoje zachowanie bo szlag mnie trafia. Przestan obrazac innych uzytkownikow forum gdyz jestes chyba najmniej inteligentna osoba udzielajaca sie na tym forum... A ten Twoj ostatni post to zal... podlizac komus sie chcesz czy co? Napewno odpowiedz oblegami na moj temat ale mnie to nie obchodzi i nie zwracam na to uwagi wiec pisz se do woli ;) Czytelnikom tego forum polecam ingnorowac posty tego pana bo zawarte sa w nich same glupoty :) |
Cytuj:
|
...
Jak sie czyta to forum to tutaj tyle ludzi inteligentnych sie wypowiada, ich opinie nacechowane sa erudycja, occhhh tak.
Ege (jakos tak) Jak Ci brakuje argumentow to nie pisz : Nie gadam z toba bo nic nie znaczysz w wojnie. W takim razie ZABRANIAM Ci wypowiadania sie bo nawet w niej nie uczestniczysz. @all Odczepcie sie od "klauna" sth like this Te wasze spolszczenia pk'owac tez nie sa poprawne wiec zejdzcie z Adelado. Adel chociaz jest w tej wojnie, egento to placek, ktory wchodzi, pokazujac swoja inteligencje achhh uchhh. Chociaz nie pisz "conajmniej", na pewno spacja CI wtedy nie dzialala. ;] To ze adelado uzywa wulgaryzmow nie znaczy, ze jest prymitywem. ZAchowujecie sie jak ta moherka z filmu "super partia KUrKa" Zarzucacie mu przeklinanie, a sami to robicie -.-. I odwalcie sie od niego, nagonka 10 osob na 1 jest CO NAJMNIEJ dziecinna - jak slusznie zauwazyl moderator. To sum up, odwalta sie od Adelado, juz mu nagadaliscie ;], forum kazdy moze sie wypowiadac, w pewnych granicach, ktore Adelado przekroczyl. Nie zaprzeczam sam sobie, ale naprawde skonczcie mu wrzucac i zacznijcie gadac o czyms ciekawszym |
Cytuj:
|
Cytuj:
gdyby mial za grosz inteligencji umialby lepiej slowa dobieracB) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A teraz cos z Galany:
Lord Anarchist Dec 11 2006, 19:05:23 CET Killed at Level 108 by Nuskei and by Favete Zachowujecie sie jak dzieci.....niedlugo modek zamknie dzial Galana.... YYY Poznanski mi sie zdaje ze ty tez niebierzesz udzialu w tej wojnie:baby: :baby: |
UP
Stara Jaga Dec 11 2006, 17:40:16 CET Killed at Level 125 by Elnoble'Rachmar and by Gaostic |
Yuge Swieta racja :P Brak slow na tego czlowieka .... wszystkich obraza i chyba widzi ze mu to nic nie pomaga i tym nic nie wskora .....
ehhh B) B) B) Aha Co do mojego chara tym co sie nie podoba wescie sie odwalcie -.- i co to was obchodzi ...... Chyba to moja sprawa.... :):) Bo to ja nim gram ^^ :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Ege~ Twoja sprawa chara tak samo moja sprawa co ja pisze wiec CISZAAAA:D /Nie wiem jak dalej żyć, nie wiem nie umiem snic <Tanczy> xDDDD |
Cytuj:
ZAMKNIJ SWOJĄ NIEWYPARZONĄ MORDĘ ZAKOMPLEKSIONY 12 LATKU I WYJDŹ BO ŻAL CZYTAĆ! Skoro dostałeś bana to chyba nie jesteś tu mile widziany --.-- Kulturalnie wytłumaczył Ci to Yuge. |
Cytuj:
A bana dostalem no i ? I tak bede sobie dalej pisal co mi sie podoba klaulnie :evul: |
nie dziwie sie , ze potem Szwedzi jak i inne nacje (ale najczesciej Szwedzi) smieja sie z nas Polakow... A co do tego Adelao to n/c wezcie ignorujcie go to moze mu sie znudzi.. A i wezcie tak nie chwalcie ryby i reva bo sie chlopaki dowartosciowali :D , teraz beda polowac na Konde :cup:
|
brak slow lol dziwic sie ze jestem w lithium a nie z polakami xD
|
Cytuj:
Dowiedzialbys sie co to poziom intelektualny |
...
Nie biore udzialu w wojnie, co wiecej nie gram ^^.
Adel, chcialem Cie bronic... Rece opadaja jak widze, co piszesz. Wez sie dziecko uspokoj bo tylko meczysz. Na galanie HWL zaczelo znowu fragowac ^^ |
Cytuj:
|
Ma ktos moze zapodac filmik jak Jaga pada??
@offtpic: Buy 99 Hardended bones (jak mi to zalatwicie to bede najmniejszym lvlem w tibi co ma tego addona xD :cup: ) @up Nie znizaj sie do jego poziomu... Poprostu mu nie odpisuj... tak bedzie najlepiej |
Why Kardear jest w guildi z Kekz'lorenzo i Rica Thim??
|
Cytuj:
|
omg Loem nawet nie umie nas mnie zabic na tescie.... zaatakowali mnie w 10? jak bylem w teamie 3 osobowym zaraz po kumpli i padli M<uahahahahaha
14:48 Warning! The murder of Magic Neonq was not justified. ^ ^ Owned moze pocwiczcie troszke? |
Cytuj:
P.s I never DIEEEEE |
omg Was napewno bylo 8 ++ Fakt faktem jest ze jak zaczelismy Was gonic spierda******** jak malo kto na tescie muahahahha
nawet na tescie nas niepotraficie zabic Pozdro |
Mnie się nie udało wbić na testa ;(
|
Cytuj:
Ja kolejny rok z rzędu olałem testa, nie ma sensu tam wchodzić z zamiarem exploracji , bo jedyne co tam można znaleść to bandy idotów latające i zabijające wszystkich dookoła. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
16:46 Lovize [142]: join tram
16:46 Lovize [142]: team uahahahaha mi sie jakos udaje wbic na testa o kazdej porze O_o wlasnie mialem kicka, ciekawe czy padlem ;P PS: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29. |