![]() |
Cytuj:
Idz tam do swojego scorpa i se pogadajcie:D |
Cytuj:
co z tego że non pvp , chodz 1 vs 1 na pvp zobaczymy jaki "Cwaniaczek" jesteś .. btw. sam "se" pogadaj ze scorpem ja nie mam nic specjalnego mu do powiedzenia , dobra koniec już tego offtopa nie chce zaśmiecać tematu .. |
Cytuj:
|
Adv
|
Polecam www.tbian.patrz.pl fajny bit i rymy :d
|
Zdradziłem? Jak gówno wiesz to zamknij ryj, bo mnie tym w*****łeś. na szczęście niektórzy wiedzą jak było i to mi wystarczy że ONI wiedzą. Zabijam twojego chara? To po co robi RS'a i pekuje, po co mi bije kumpele i próbuje z niej wyciągnąć 10k? Harrus hahahah "oddalem mmsa" to żeś dojebał jak dzik w sosne w dębowym lesie. N/C. Jeszcze ten twój "hack" hah alejuż sie wypowaidałem naten temat i niemam zamiaru się powtarzać.
"... Należy się zmieniać by jakim jest się pozostać, aby zostać trzeba problemom sprostać, ciągle się zmieniam lecz tą samą mam postać" P.S. Co do tego nooba, to już nie bedemówił kto padł jak noob, Kilka rad harrus na przyszłość: "...Donoszenie, od zawsze równa się zdrada.." "...Nie rób drugiemu tego co tobie nie miłe...'' "...Umiesz liczyć, licz na siebie, pomagaj w potrzebie być może przeliczysz się, gdy będziesz na glebie i tobie pomoże ktoś kogo twój problem uwielbiam jeść bananyie..." "... Należy się zmieniać by jakim się jest pozostać, aby zostać trzeba problemom sprostać, ciągle się zmieniam lecztą samą mam postać" |
Cytuj:
Poprawnie: http://tibian.patrz.pl Czego to juz nie wymyślą :confused: |
logest ja dokladnie nie wiem jak to bylo, ale cale uw uwazalo cie za zdrajce puki jeszcze w nim bylem, nie gralem wtedy wiec nie miej pretensji. A co do harrusa to zrobil jak chcial a pozatym do sahara rk ma kilka osob tak samo do adiego to wiesz.
|
logest i kto to mowi : - ) idz do swojich nowych qmpli z olecka predzej czy pozniej tez Cie ojebia :* bys wiedzial co o Tobie Twoji rl qmple mowili to by Ci tak do smiechu niebylo no ale przeciez Ty wiesz lepiej to ja juz nic niemowie i przestan lamowac texty kasty pozerku co slucha techna yeyeyeyey a i btw kiedy na rl wpadacie bo inaczej widze nieumicie sobie poradzic z waszym zyciem czyli tiba :
|
Cytuj:
Gdyby on wiedzial jak o nim mowia ;) |
Draconis Dragontooth dobrze napisal, a ty Vald zaczyansz lizac dupe Harrusowi =|
zeby nie bylo bez fot (jakies stare) (pozdro agorki xP) http://i5.photobucket.com/albums/y16...n/5c0b8b1a.jpg (pozdro jacek :) http://i5.photobucket.com/albums/y16...n/ee76d625.jpg i brzydki bh helmet http://i5.photobucket.com/albums/y16...n/6e136c04.jpg |
Cytuj:
|
Na szczęście nie upadłem tak nisko żeby sie przejmować wypowiedziami ludzi którzy mnie w ogóle nie znają i rowków.
Cya ;] niemam zamiaru dalej sie na ten temat wypowiadać. |
[quote=Y@hu^^]Draconis Dragontooth dobrze napisal, a ty Vald zaczyansz lizac dupe Harrusowi =|
ee może to tylko tak wyglada ale ja mowie to co widze i slysze a po co bym mial "lizac mu dupe":confused: ? |
To chyba pytanie retoryczne :confused:
Lepiej sam siebie zapytaj. |
Cytuj:
JA poprostu lubie Harrusa:o to zle?;) |
mogles powiedziec "ja poprostu lubie wieksze levele"
|
Cytuj:
ale Harrus jest wpoz:o |
Cytuj:
Z tym to ładnie dojebałeś :p Zastanów się nad sensem pisania takich bzdur. Pozdrawiam. |
Cytuj:
pzdr :D |
Cytuj:
z reszta idz posluchac hemp gru ktore jest bardzo ambitne... |
Cytuj:
aż szkoda mi Ciebie :) a co do tej ironi :p widocznie sie nie znamy :D |
wrzuc wiecej buzek do posta, bedzie lepiej wygladac.
chyba nie wiesz co to znaczy ironia, z reszta skoro moje posty sa zalosne to po co na nie odpisujesz? idz posluchac hemp gru i zarzuc mi tu jakims tekstem od nich! btw, moze zaczniesz pisac wiersze? |
Przeszkadzają Ci Buźki ? To się nie patrz ;)
Pochwal się czego Ty Słuchasz? I tutaj sie zgodze. Nie bede już odpisywać bo widzę że nic to nie zmieni. A z tym hg ... brak komenatrza ... w ogóle odpisywanie na Twoje posty to strata czasu |
Cytuj:
na szafot z gnojem :D :) |
Cytuj:
Ja proponuje zeby nie robić offtopa bo nie widze sensu prowadzenia dalszej konwersacji , nie lepiej założyć temat w OWION'ie i tam gadać bzdety kto co i jak ? tyle ode mnie .. |
zawsze Logest sie na normalnego czlowieka wydawal ale ostatnio cos mu odjebalo bo poczul troche wladzy i teraz nie szanuje ludzi tych ktorzy mogli go wczesniej zabic i zrookowac za jednym podejsciem B)
|
dobra koniec juz tych glupich rozmow
sory za :topic: :confused: |
Huhu Ledwo co wruciłem do gry,no i zagladnelem na forum a tu jush klutnie
ktos tam muwil ze mu buzki przeszkadzaja to prosze xD :) :p B) :D 8o ;( :miecz: :2handed: :blazen: :sword: :wiking: :mag: :kon: :cyclops: :flaga_pl: :swe: :spam: :glupek: :topic: :zimno: :Ork: :elf: :crusader: :x: :balwanek: :ban: :creature: :browar: :cygaro: :oks: :geek: :gazeta: :blush: :fuck: :dance: :faceoff: :lolo: :angry: :kat: :axeman: :kilof: :lucznik: :king: :berserk: :evul: :confused: :baby: :o :] ;) no dobra chyba wszystkie wrzucilem xD , Buzka Spam :p |
Cytuj:
Ja sie doloze i powiem ze mi strasznie przeszkadza twoje zacofanie intelektualne. Boze jak mozna robic bledy ortograficzne w kazdym mozliwym slowie? To juz trzeba byc skonczonym debilem... Przykro mi to mowic, ale taka jest prawda ;p |
Cytuj:
coz, ale mam duzo wiecej ambitnej muzyki niz hemp gru, niestety ale to porazka ten zespol, komu lizesz pupcie sluchajac tego? blokersom spod bloku ? no, smialo zarzuc mi jakims ich textem, czy moze twoj avatar to tak o ? a co do piosenek to masz jedna w moim podpisie, dla twojej wiadomosci to szanty, slucham tez duzo zespolow undergroundow o ktorych istnieniu nie wiesz i nie bedziesz wiedzial, thanks #topic, nie ma co commentowac procz tego posta z 50 buzkami i 10 bledami |
ehh przez tydzien nie mialam kompa a tu ile sie dzialo uhuhuuu
dzizas panowie zastanowcie sie nad soba! rozumiem jeszcze najezdzanie na siebie na tym forum, bo 'w tibii costam' ale zacyznacie sie klocic o MUZYKE!! ktora 1) nie ma nic z tibia wspolnego a 2) -imho- gusta nie podlegaja dyskusji... pozdro dla goku~ i reszta:* (tak! jestem asslicker! fri itanz plax?) |
Cytuj:
Ps. Co o Tobie mowia hahah ;p __________________ wez taborecik stan przed lustrem i popatrz jakie dzieciątko hah:baby: :baby: |
Cytuj:
btw. |
Sądząc po rozmowach z Harusem mam racje i vv nie znacie Logesta zostawcie uwagi dla siebie :) jestescie beznadziejni>>> KAZDY SWOJE WIE !!
|
No więc jak nieznacie to po kiedy h... oceniacie ?
Ja odpierda......? mółbym cała strone zapisać co ty ku... robiłeś więc jesteś jedną z ostatnich osób które mi cokolwiek mogą wypomnieć. Btw. wpierw zróbcie porządek w swojej guildi żeby móc poprawiać innych. |
Ciekawe jak szybko Admin usunie ten temat.. oglądnąłem 5 ostatnich stron i uwidziałem 3 ssy od 2 użytkowników + 1 ss z Counter Strike'a. To jest Temat ze zdjęciami!!
|
łatwiej bedzie zmienic temat forum ;p wporzo kowal posty:666 8o
|
Cytuj:
|
no zgadzam sie kiedys Logest byl moj best friend no ale olecko i "kasa" go chyba zgubila , swoja droga poco mi non stop gadacie ze po mnie wpadniecie na rl jak tearz sie wszystkiemu wypieracie ? : |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |