![]() |
|
Cytuj:
to się uśmiałam xD |
http://www.youtube.com/watch?v=2KoCiwImeic
LUDZIE GADAJO ŻE TO CI DWAJ. Ten co się bał śpiewać bije, a ten co śpiewał leży. |
lódzie gadajo rórzne żeczy
|
Cytuj:
Ja osobiście stałem, oparłem się o blat i dostałem takie w sumie (może nie lajtowe, ale w brew pozorom kumple jakoś nie mogli trafić mocniej, a jeden sobie strzelił pasem w udo :D), no ale to moja autopsja, może w niektórych regionach robi się to na pół leżąco... A co do zachowania ojca... a no może nadal myśli, że syn nie pali, nie pije a paskiem dostanie na niby :confused: |
ja tam juz nie moglem tego looknac bo ten pajac co to wstawil juz usuna ;/
|
|
Cześć i Czołem
Mam pytanie do was Dzięcioły :baby::baby:
Jest jakaś stronka na której można sprawdzić kto z jakiego serwa gdzie polazł ?? Karol tylko mi tu nie pierdol głupot bo Ciebie się nie pytam.... Dupa Dupa i Dupaka Maciu noooobku:cup: |
Ale masz grzyba na czole bartoniaz ten brzuch to rosnie ci bardziej niz jajca:P dobrza grzyby szef wbil 50 lvl PG PG PG mastah ;] Wisnia odswiez;P
|
Co za świerzb ....
A reszta forumowych gnid niech mi odpowie na pytanie .... :evul: |
kasaj zylke pedałko ;P nikt ci nie powie bo kazdy sieka na grubasow; P
KŁUDZIENKO I DAMIAN N i MARIUSZ Z dawaj bracia potajemnie knujacy spisek :P KŁudzienkowska Arkadia ;] jak miło ;* |
Masz wychetany czerep jak siemasz.. o masz!! 8o
Proponuje teraz z lekka pod*****ć Karola bo coś za cicho siedzi w tej swojej piwnicy..:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby ::baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
Mordor zamieszkiwany przez barbare blejd ;} kocham ja !!:D;P
a teraz na powaznie Karol nie ma kolan bo to kibic legi mieszkajacy w warszawie choc nigdy go na dzielni nie widzialem ;P bo sie boi wychodzic bo raz staruszki swoim bladyn ciałem :D grzyb Moczykijek ;P brak wiary w ludzi ;p wisnia szykuj sie ;P |
stworzyłem wspaniały podpis pod moimi postami i jestem zadowolony...
dzisiejszy dzień mogę zaliczyć do udanych :cup::cup: Lubie używać emotek bo są fascynujące X( Karol gdzie do szkoły chodzisz czy też już nie chodzisz ??;(;( |
kiedy wy obaj zmądrzejecie ? hemm ;>?
|
Większości postów w tym jakże burzliwym temacie odpowiada to zdjęcie*:
http://img109.imageshack.us/img109/3300/50613798.jpg *okładka płyty jednego z moich ulubionych artystów. |
Dupa Dupa Dupa.
Nioch Nioch Habba Babba Siała Baba Mak Nie Wiedziała Jak A Dziad Wiedział Nie Powiedział A To Było Tak . |
Dupaka.... barton to nie tak
Siała baba mAK nie wiedziała jak a chłop wiedzial i powiedzial ze to było tak ;D Maniek maniutek wracaj szybko bo sie martwimy ze koxem bedziesz jak z pierdla wyjdziesz:P Apropo szef dalej expi ;] |
Dzięcioł coś mi się wydaje że przejęliśmy to forum, Karol nic nie pisze chyba sie boi.
Reszta też z kraju wyjechała FORUM NALEŻY DO NAS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAX( |
dENAT przylapany na ... XD
|
Cytuj:
1. Skąd się ten koleś wziął? (Skoro ten drugi chce dzwonić do jego starych?) 2. Skąd wiedział, że ten męczy konia? 3. Beka w hói |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |
|