![]() |
|
:d:d:d:d:d:d:d
|
No name mowi o no name'ie... gufnojadzieczy jak ty sie tam zwiesz nie bede juz odpowiadal na twoje prostackie wypowiedzi bo typowym forum fajterem to jestes wlasnie ty a z takimi prostakami dyskusji nie bede podejmowal. idz sobie zarob na chleb i prad zebys mogl grac w tibie bo widze ze 300 zl dla ciebie to wielkie pieniadze. a co do tej heroicznej walki ze zlem to ogarnij sie troszke ja traktuje ta gierke wylacznie jako zabawe a ty zapewne jezeli masz jakies klopoty (i bylbys zagrozony tym ze sobie nie poexpisz) to jestes na pograniczu zycia i smierci ;D
|
omg, jakie wypowiedzi... widzę, że tu sami władcy Furory...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Skąd taka ofiara losu wzięła się na furorze to ja nie wiem. :baby: |
Cytuj:
tez bym cos o tobie napisal, gdybym tylko wiedzial kim jestes 8o |
300 zl za 86 msa?
zamknij juz morde lisciu bo sie posmiac z tego nawet nie mozna huj wie czym jestes a szczekasz jak rotfajler;c |
Do mnie szczekasz eklezjastyk ? Czy do tej baleriny na G~ co koks i 300 zl za chara juz ma ?!?!
|
trudno fhuj sie domyslec, iq wysoko widze
|
Twoja wina bo tak piszesz, iq 108 mam więc odwal się! Dawaj jedziemy po tym na G~ :D
--- gufnojad dodał 6 minut i 42 sekund później --- Drogi gufnojad, Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl. Powód: Obleśny avatar ------- Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość. Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad. ------- To ostrzeżenie nakłada 2 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy. Pozdrawiamy Forum Tibia.pl |
z klocem avatar hahaah
|
Cytuj:
Pierwsza moja postac to Slayer Micky, Fonari, Riztor, Cuguar ktore zostaly sprzedane... mialem/mam tez kilka innych postaci na roznych serwerach. Chcesz cos jeszcze wiedziec? :P A tutaj troszke zabawy knajcikiem :P http://www.speedyshare.com/files/20219518/faver.cam |
@klocojad czy jak ci tam
ta dostalem bana za bota ale mam to daleko w powazaniu;< tibia to tibia czyli tylko gra wiec where is u problem? a co do tych slow to niemam zamiaru ich rozszyfrowywac i niechce wiedziec co tam pisze. moze jakis forumowy filozof to rozszyfruje. tym czasem ide spuniac. papa |
spuniac to jakies nowe okreslenie na dworzec centralny, tam robisz cieple lody ? :D
|
Cytuj:
fajnie ze sie cieszysz ze ludzie uwazaja cie za frajera, dostrzegam tu wielkie kompleksy z dziecinstwa ew z zycia codziennego polaczone z niedowartosciowaniem spolecznym nastepujace wywyzszaniem sie w grze zwanej kosc piszczelowa, btw. fajnie tak zawsze miec hunta, widze ze to cie cieszy tez, no ale kazdego cieszy co innego w tej grze, wiec tego akurat nie polacze z twoimi urojeniami psychicznymi siema |
Cytuj:
|
musial kurwa pojeb sciagac mapy do n97, wyjebalem sie przez pleba jebanego; d
|
Cytuj:
|
Po co zoix piszesz na forum furory skoro tu nie grasz/ Jesteś większym śmieciem niż ten na g w outficie barbariana...
|
Cytuj:
Katrila ma cie za smiecia i frajera Zwidek ma cie za smiecia i frajera Imargam ma cie za smiecia i frajera Azor Danor ma cie za smiecia i frajera Xespoz ma cie za smiecia i frajera Youen ma cie za smiecia i frajera Voyphox ma cie za smiecia i frajera Rayl paladyn ma cie za smiecia i frajera Kelston ma cie za smiecia i frajera A to sa tylko osoby ktore zapytalem w ciagu 3 minut... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54. |
|