Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

gionojad 08-01-2010 14:00

:d:d:d:d:d:d:d

Gesar 08-01-2010 14:57

No name mowi o no name'ie... gufnojadzieczy jak ty sie tam zwiesz nie bede juz odpowiadal na twoje prostackie wypowiedzi bo typowym forum fajterem to jestes wlasnie ty a z takimi prostakami dyskusji nie bede podejmowal. idz sobie zarob na chleb i prad zebys mogl grac w tibie bo widze ze 300 zl dla ciebie to wielkie pieniadze. a co do tej heroicznej walki ze zlem to ogarnij sie troszke ja traktuje ta gierke wylacznie jako zabawe a ty zapewne jezeli masz jakies klopoty (i bylbys zagrozony tym ze sobie nie poexpisz) to jestes na pograniczu zycia i smierci ;D

Xamianowa 08-01-2010 15:07

omg, jakie wypowiedzi... widzę, że tu sami władcy Furory...

gufnojad 08-01-2010 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesar (Post 2717143)
No name mowi o no name'ie... gufnojadzieczy jak ty sie tam zwiesz nie bede juz odpowiadal na twoje prostackie wypowiedzi bo typowym forum fajterem to jestes wlasnie ty a z takimi prostakami dyskusji nie bede podejmowal. idz sobie zarob na chleb i prad zebys mogl grac w tibie bo widze ze 300 zl dla ciebie to wielkie pieniadze. a co do tej heroicznej walki ze zlem to ogarnij sie troszke ja traktuje ta gierke wylacznie jako zabawe a ty zapewne jezeli masz jakies klopoty (i bylbys zagrozony tym ze sobie nie poexpisz) to jestes na pograniczu zycia i smierci ;D

Nick gufnojad zostal zalozony bym nigdy sie nie pomylil piszac twoj name, masz racje w momencie gdy padalem od rayl paladyna to dostalem drgawek i epilepsji jednak w tym momencie czekajacej na mnie rychlej smierci pomyslalem o tobie i o twoich juz badz co badz slynnych 300 zl... :cup::cup::cup:

gionojad 08-01-2010 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesar (Post 2717143)
bo widze ze 300 zl dla ciebie to wielkie pieniadze.

Ty pewnie 100 złotowymi banknotami dupe podcierasz nie ? :confused:

Skąd taka ofiara losu wzięła się na furorze to ja nie wiem. :baby:

Fan_Dzidzi2 08-01-2010 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesar (Post 2717066)
oo jak mi przykro ze nie jestem "wielkim" jolenem czy smieciem azorem. jestem tym kim jestem i sie tego nie wstydze :P

tez bym cos o tobie napisal, gdybym tylko wiedzial kim jestes 8o

Eklezjastyk 08-01-2010 16:16

300 zl za 86 msa?

zamknij juz morde lisciu bo sie posmiac z tego nawet nie mozna huj wie czym jestes a szczekasz jak rotfajler;c

gufnojad 08-01-2010 16:24

Do mnie szczekasz eklezjastyk ? Czy do tej baleriny na G~ co koks i 300 zl za chara juz ma ?!?!

Eklezjastyk 08-01-2010 16:34

trudno fhuj sie domyslec, iq wysoko widze

gufnojad 08-01-2010 17:00

Twoja wina bo tak piszesz, iq 108 mam więc odwal się! Dawaj jedziemy po tym na G~ :D

--- gufnojad dodał 6 minut i 42 sekund później ---

Drogi gufnojad,

Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.

Powód: Obleśny avatar
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.

Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------

To ostrzeżenie nakłada 2 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.

Pozdrawiamy
Forum Tibia.pl

Sienx 08-01-2010 19:54

z klocem avatar hahaah

Gesar 08-01-2010 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2717176)
tez bym cos o tobie napisal, gdybym tylko wiedzial kim jestes 8o

Nie wiem co masz na mysli pytajac kim jestem :P Np dla gownojada jestem frajerem ;D Dla Ciebie moge byc kim sobie chcesz ;) Jezeli chodzi o moje postacie na furorze to mialem ich kilka, mniej znaczacych zawsze majacych hunta hehe

Pierwsza moja postac to Slayer Micky, Fonari, Riztor, Cuguar ktore zostaly sprzedane... mialem/mam tez kilka innych postaci na roznych serwerach. Chcesz cos jeszcze wiedziec? :P

A tutaj troszke zabawy knajcikiem :P
http://www.speedyshare.com/files/20219518/faver.cam

Zoodix 08-01-2010 22:36

@klocojad czy jak ci tam
ta dostalem bana za bota ale mam to daleko w powazaniu;< tibia to tibia czyli tylko gra wiec where is u problem? a co do tych slow to niemam zamiaru ich rozszyfrowywac i niechce wiedziec co tam pisze. moze jakis forumowy filozof to rozszyfruje. tym czasem ide spuniac. papa

gionojad 08-01-2010 22:44

spuniac to jakies nowe okreslenie na dworzec centralny, tam robisz cieple lody ? :D

Eklezjastyk 08-01-2010 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesar (Post 2717359)
Nie wiem co masz na mysli pytajac kim jestem :P Np dla gownojada jestem frajerem ;D Dla Ciebie moge byc kim sobie chcesz ;) Jezeli chodzi o moje postacie na furorze to mialem ich kilka, mniej znaczacych zawsze majacych hunta hehe

Pierwsza moja postac to Slayer Micky, Fonari, Riztor, Cuguar ktore zostaly sprzedane... mialem/mam tez kilka innych postaci na roznych serwerach. Chcesz cos jeszcze wiedziec? :P

A tutaj troszke zabawy knajcikiem :P
http://www.speedyshare.com/files/20219518/faver.cam

fajnie ze sie cieszysz ze ludzie uwazaja cie za frajera, dostrzegam tu wielkie kompleksy z dziecinstwa ew z zycia codziennego polaczone z niedowartosciowaniem spolecznym nastepujace wywyzszaniem sie w grze zwanej kosc piszczelowa, btw. fajnie tak zawsze miec hunta, widze ze to cie cieszy tez, no ale kazdego cieszy co innego w tej grze, wiec tego akurat nie polacze z twoimi urojeniami psychicznymi

siema

Gesar 09-01-2010 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eklezjastyk (Post 2717390)
fajnie ze sie cieszysz ze ludzie uwazaja cie za frajera, dostrzegam tu wielkie kompleksy z dziecinstwa ew z zycia codziennego polaczone z niedowartosciowaniem spolecznym nastepujace wywyzszaniem sie w grze zwanej kosc piszczelowa, btw. fajnie tak zawsze miec hunta, widze ze to cie cieszy tez, no ale kazdego cieszy co innego w tej grze, wiec tego akurat nie polacze z twoimi urojeniami psychicznymi

siema

Zauwaz ze nie ludzie uwazaja mnie za frajera tylko jakis forum fighter ktory ma dla mnie znikome znaczenie. Pokaz mi jakas sytuacje gdzie sie wywyzszam ;) Jezeli chodzi o furore to zawsze mialem hunta bo po prostu nie toleruje niektorych ludzi i nie potrafie sie komus podporzadkowac, zwlaszcza jezeli ten ktos nie ma racji. Mnie cieszy w tej grze w szczegolnosci mozliwosc popekowania. Tobie natomiast co innego moze sprawiac jakas tam przyjemnosc w tej grze, wiec badz odrobine tolerancyjny i nie wyskakuj z jakimis tekstami zwiazanymi z dziecinstwem bo sa one po prostu nie na miejscu :P

Eklezjastyk 09-01-2010 01:03

musial kurwa pojeb sciagac mapy do n97, wyjebalem sie przez pleba jebanego; d

Zoodix 09-01-2010 09:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gionojad (Post 2717370)
spuniac to jakies nowe okreslenie na dworzec centralny, tam robisz cieple lody ? :D

Probujesz byc smieszny na sile?;>

gionojad 09-01-2010 11:05

Po co zoix piszesz na forum furory skoro tu nie grasz/ Jesteś większym śmieciem niż ten na g w outficie barbariana...

gufnojad 09-01-2010 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesar (Post 2717401)
Zauwaz ze nie ludzie uwazaja mnie za frajera tylko jakis forum fighter ktory ma dla mnie znikome znaczenie

Katrila ma cie za smiecia i frajera
Zwidek ma cie za smiecia i frajera
Imargam ma cie za smiecia i frajera
Azor Danor ma cie za smiecia i frajera
Xespoz ma cie za smiecia i frajera
Youen ma cie za smiecia i frajera
Voyphox ma cie za smiecia i frajera
Rayl paladyn ma cie za smiecia i frajera
Kelston ma cie za smiecia i frajera

A to sa tylko osoby ktore zapytalem w ciagu 3 minut...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54.