Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

gionojad 22-01-2010 18:18

Spokojna dupa... ale co to za flame war skoro ja i tak mam racje a ten nob dopalacz tylko spamuje, mówiłem niech robi marsz z giertychem i staną pod thais... tam mogą nawet pikietować... może nawet Kaczynski z kazordon przyjdzie na pikiete XDDDDDDDDDDDDDDDDD

dopalacz.Vis 22-01-2010 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2723252)
ahahahahahahahahahah a od kiedy to ja nie robię Pa? Chyba od 7 miechów od kiedy nie gram, możesz mi jednak wierzyć że znając twój nick bardzo szybko bym wbił na postać i razem z andrzejem byśmy cię zaorali ot tak dla zabawy... skoro się mnie już nie boisz to daj nick... zobaczymy twardzielu :)!

A miejscówki mają wymiatacze, a to że już na vt ich wielu nie zostało bo takie pleby jak ty wykupują za rl cash wejście to już inna baja hehehehe...

No i co że łukasz sobie kase zarabia ? Masz coś przeciwko ? Puści bota i jedzie a to że gufniany wykrywacz botów banuje takich ludzi jak ogór który bota puści od święta XDDD....

Dopalacz... twoje zdanie jest tyle warte co janusza więc ukrywaj się mów prawdę, bo ja też mogę ją powiedzieć...

Furora należy do Vision i Duskiness. Expowiska są Vision i Duskiness. Jeśli padacie od Vision i Duskiness to na 99,9% nic się z tym nieda zrobić.

Nie podoba się ? Odpalaj transfer postaci i jedziesz... NIE NO JAK MNIE TO BAWI.... Dopalacz wylewa prawdę na forum bo Vision i Duskiness boi się pospolitego ruszenia nobow... DAWAJ DOPALACZ zrób marsz równości do Thais hahahahhahahahahahahaah

Łzy mi lecą xd

Ja w vision juz ładnych pare lat jestem wiec takie teksty to sobie daruj że pro kupiłem. Łukasz, Darek czy tam Twoja grubiutka siostrzyczka niech sobie zarabiają i krocie, mnie to akurat gówno obchodzi. Tylko że obłudni jesteście whooy. Przykro jest że tylko ja tu mam odwage cos napisac chociaż jestem noname. I Ty Imciu nikomu oczek nie zamydlisz bo wszyscy wiedzą jak jest tylko nikt nie ma odwagi wam tego powiedziec bo na tym serwie pare osób rządzi i jak tym osobom coś nie podpasuje to leca teksty:

"razem z andrzejem byśmy cię zaorali ot tak dla zabawy"

"wykładasz swoje zdanie na stół ale to tylko dlatego że boisz się podać swój nick, myślisz że jakbyś podał nick to byś jeszcze mógł wyjść z depo ?"

"prawda jest taka że tresowanie kilkuletnie noobków sprawiło że furora jest bardzo przyjemnym miejscem dla ekipy"

No i co ? Dzieki takim tekstom jakie tu walisz myślisz że ktoś mnie poprze ? Ludzie po kanałach was klną ale i tak nikt sie nie odważy nic powiedziec.

Veltaxio 22-01-2010 18:27

No więc po co zaczynasz tą dyskusję ? Jesteś w vision od paru lat ? To musze cię znać ze zjazdów ? A może nie miałeś siana na dres ? HEHE

Fakt faktem, skoro klną po kanałach a normalnie boją się to powiedzieć to znaczy że wszystko jest po staremu a ciołki znają swoje miejsce w szeregu. Prawda jest taka że jesteście z trzeciego/czwartego sortu więc zostają wam kazo guardy lub malpy 0 bo malpy -1 to tak raz na miesiac sie wam uda zdobyc.

Tyle misiu od mistrza cienkiej riposty do ciołka cienkiej maści. xd

Partyzant_Felix 22-01-2010 18:28

Mam jeszcze 4h około jazdy samochodem to może się wtrące. Dopalacz jeśli jestes noname to nie świadczy o jakiejś odwadze z twojej strony, o odwadze świadczyło by zebranie ekipy i zrobienie wojny, skoro każdy ich nie lubi i elita to 10-20 osób to jaki problem o,o kurwa pada mi bateria w telefonie

Veltaxio 22-01-2010 18:30

Felix, ile placisz za minute korzystania z neta w komorce ? Czy masz jakis pakiet ?:o

Lista wladcow Furory

Yeetro, Katrila, Diablord, Youen, Infamia, Azor, Zwidek, Gremar, Smerfu, Olaf, Imargam, Ciix, Opi, Rester, Bolu, Benek, Buki, Taifun, Niraet i jeszcze kilku kozakow ktorzy nie boja sie pisac co im sie nie podoba... reszta to ciołki. xd

Partyzant_Felix 22-01-2010 18:32

10zł na miech w plusie. Nokia n95 8gb dzięki czemu korzystam prawie w 100% z tego co jest pokroju youtube ale zaraz bateria jebnie

Veltaxio 22-01-2010 18:35

A ladowarka samochodowa ? xDDD

dopalacz.Vis 22-01-2010 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2723278)
Felix, ile placisz za minute korzystania z neta w komorce ? Czy masz jakis pakiet ?:o

Lista wladcow Furory

Yeetro, Katrila, Diablord, Youen, Infamia, Azor, Zwidek, Gremar, Smerfu, Olaf, Imargam, Ciix, Opi, Rester, Bolu, Benek, Buki, Taifun, Niraet i jeszcze kilku kozakow ktorzy nie boja sie pisac co im sie nie podoba... reszta to ciołki. xd

O to chodziło.Ładnie to ująłeś. Reszta to żołnierzyki na posyłki, Ty przynajmniej napisałes kto jest gosc a kto tu jest ciec(3/4vis i duss). :) infamia by mydlił oczy dalej :p

Partyzant_Felix 22-01-2010 18:49

Właśnie nie mam tego. Kurwa wkurilem się w palmiarni na dolnym śląsku bo z gór wracam kupiłem sobie roślinę dzwonecznice czy coś takiego muchy je. Patrzę kurwa no stary 20zł to biorę. Przed sec patrzę siostra przygniotla reklamówka jakąś bo między siedzeniami postawiłem ją. Ja pierdole kurwa a tak się cieszyłem i chuj

gufnojad 22-01-2010 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2723285)
O to chodziło.Ładnie to ująłeś. Reszta to żołnierzyki na posyłki, Ty przynajmniej napisałes kto jest gosc a kto tu jest ciec(3/4vis i duss). :) infamia by mydlił oczy dalej :p

Bo ja jestem ten pojebany ktory ma wyjebane na wszystkich :)))
Ale w sumie to ja cały czas piszę że wchodzę na vent i tu 90% pedałow nie znam... xd

--- gufnojad dodał 0 minut i 47 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2723287)
Właśnie nie mam tego. Kurwa wkurilem się w palmiarni na dolnym śląsku bo z gór wracam kupiłem sobie roślinę dzwonecznice czy coś takiego muchy je. Patrzę kurwa no stary 20zł to biorę. Przed sec patrzę siostra przygniotla reklamówka jakąś bo między siedzeniami postawiłem ją. Ja pierdole kurwa a tak się cieszyłem i chuj

Moze nie zdechla jeszcze ?

Partyzant_Felix 22-01-2010 19:05

No mam taka nadzieję ale jak jej popękały te dzbanki to chujem będzie łapac muchy/komary i zdechnie z głodu. Może jej kroplówkę kupię o.o ja pierdole 200km jeszcze gdzieś a niedługo przerzucam się na telefon siostry i gram w snake 3! Tu mam aoe3 ass~ creed 1 i 2 i chuj innych lipa naprawdę :( na furorze mogli by się zbuntować jakby stanęli jak jeden mąż to być może costam by mogli zrobić nie uważacie? Przecież kurwa na każdym innym serwerze tak się dzieje :f

Voyphox 22-01-2010 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dopalacz.Vis (Post 2723285)

Ja traktuje i tak wszystkich w ten sam sposob, oczywiscie sa pewne wyjatki, ale to nie zmienia faktu ze w kazdym spoleczenstwie sa osoby ktore sa wyzej i nizej.

psyduck 22-01-2010 19:46

Ja też zawsze wszystkich traktowałem tak samo,

"bić z topora, orać z łapy tak ci dzisiaj radzi frodo kudłaty" 8o

pup 22-01-2010 22:30

Witam, czasami sie udzielam. Śledzę losy furory od 1 deda taifuna na 282? lvl. Gralem na pvp/npvp wiec moze sie nie znam ale napisać mogę. Jak przeglądam sobie vis/dusk gildie to patrze ze 3/5 członków to osoby które nic nie wniosły w ostatniej wojnie z żydami. Dziwie się co one robią. Ci co coś robili to retaired albo przetransferowali albo robią co chcą ale nieliczne osoby. Nie dziwie się ze ci co ten serwer zdobyli, zaliczyli najwięcej dedów w wojnach trzymaja serwer. Jołen na wojnie vis vs dusk/zydy miał 120lvl i walczył kurwa. I teraz ma prawo do robienia co chce. Hmm jak jest takie niezadowolenie to zróbcie wojnę. Napewno się ten temat ożywi troszkę i będzie ciekawie jak kiedyś. Pozdrawiam.:cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Lion_Lith 23-01-2010 05:36

no to koniec spinania sie ;( jeszcze sie poobzucajcie gufnem ok? plxx ej nom ;D
to kiedy wolne frosty bo tak sie nie chce expic a tak by se bocik polatal fajne skrypty itdd no i kto bana zarombal? Chyba nikt bo dalej te same boty online ;D i beda sie bali puszczac kto mial juz 1 to moze tak nie beda napindalac 25/8 ;D

Bongo1 23-01-2010 08:24

08:09 Royal Urlin [125]: Siema, masz frosty?
08:10 Has'ek [303]: nie
08:10 Has'ek [303]: wolne chyba

AwangardowyKaloryfer 23-01-2010 12:05

Lion ,jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia na forum ,to się nie odzywaj. Pierdolisz jak pojebany myśląc ,że jeśli Ima~ się udziela i mu poliżesz dupę/pokażesz jaki jesteś fajny ,to "będzie twoim kolegą", Tak kurwa nie będzie!
Btw dopalacz ,widzę ,że nie tylko ja proszę byś ujawnił swój elo nick ; >

Veltaxio 23-01-2010 12:31

Nic mu nieda że mi poliże bo niegram i w sumie pierwszy raz widzę takie nicki jak syfzor czy lion coś tam...

Nie wiem skąd się wzieli i mam to gdzieś xD

dopalacz.Vis 23-01-2010 14:19

@awangardowy~

Jak się krytykuje system, to system chce cie zniszczyc :D

Bartonisko 23-01-2010 16:50

Kto chce jechać na kulig taczkami ??

8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12.