![]() |
|
Spokojna dupa... ale co to za flame war skoro ja i tak mam racje a ten nob dopalacz tylko spamuje, mówiłem niech robi marsz z giertychem i staną pod thais... tam mogą nawet pikietować... może nawet Kaczynski z kazordon przyjdzie na pikiete XDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
"razem z andrzejem byśmy cię zaorali ot tak dla zabawy" "wykładasz swoje zdanie na stół ale to tylko dlatego że boisz się podać swój nick, myślisz że jakbyś podał nick to byś jeszcze mógł wyjść z depo ?" "prawda jest taka że tresowanie kilkuletnie noobków sprawiło że furora jest bardzo przyjemnym miejscem dla ekipy" No i co ? Dzieki takim tekstom jakie tu walisz myślisz że ktoś mnie poprze ? Ludzie po kanałach was klną ale i tak nikt sie nie odważy nic powiedziec. |
No więc po co zaczynasz tą dyskusję ? Jesteś w vision od paru lat ? To musze cię znać ze zjazdów ? A może nie miałeś siana na dres ? HEHE
Fakt faktem, skoro klną po kanałach a normalnie boją się to powiedzieć to znaczy że wszystko jest po staremu a ciołki znają swoje miejsce w szeregu. Prawda jest taka że jesteście z trzeciego/czwartego sortu więc zostają wam kazo guardy lub malpy 0 bo malpy -1 to tak raz na miesiac sie wam uda zdobyc. Tyle misiu od mistrza cienkiej riposty do ciołka cienkiej maści. xd |
Mam jeszcze 4h około jazdy samochodem to może się wtrące. Dopalacz jeśli jestes noname to nie świadczy o jakiejś odwadze z twojej strony, o odwadze świadczyło by zebranie ekipy i zrobienie wojny, skoro każdy ich nie lubi i elita to 10-20 osób to jaki problem o,o kurwa pada mi bateria w telefonie
|
Felix, ile placisz za minute korzystania z neta w komorce ? Czy masz jakis pakiet ?:o
Lista wladcow Furory Yeetro, Katrila, Diablord, Youen, Infamia, Azor, Zwidek, Gremar, Smerfu, Olaf, Imargam, Ciix, Opi, Rester, Bolu, Benek, Buki, Taifun, Niraet i jeszcze kilku kozakow ktorzy nie boja sie pisac co im sie nie podoba... reszta to ciołki. xd |
10zł na miech w plusie. Nokia n95 8gb dzięki czemu korzystam prawie w 100% z tego co jest pokroju youtube ale zaraz bateria jebnie
|
A ladowarka samochodowa ? xDDD
|
Cytuj:
|
Właśnie nie mam tego. Kurwa wkurilem się w palmiarni na dolnym śląsku bo z gór wracam kupiłem sobie roślinę dzwonecznice czy coś takiego muchy je. Patrzę kurwa no stary 20zł to biorę. Przed sec patrzę siostra przygniotla reklamówka jakąś bo między siedzeniami postawiłem ją. Ja pierdole kurwa a tak się cieszyłem i chuj
|
Cytuj:
Ale w sumie to ja cały czas piszę że wchodzę na vent i tu 90% pedałow nie znam... xd --- gufnojad dodał 0 minut i 47 sekund później --- Cytuj:
|
No mam taka nadzieję ale jak jej popękały te dzbanki to chujem będzie łapac muchy/komary i zdechnie z głodu. Może jej kroplówkę kupię o.o ja pierdole 200km jeszcze gdzieś a niedługo przerzucam się na telefon siostry i gram w snake 3! Tu mam aoe3 ass~ creed 1 i 2 i chuj innych lipa naprawdę :( na furorze mogli by się zbuntować jakby stanęli jak jeden mąż to być może costam by mogli zrobić nie uważacie? Przecież kurwa na każdym innym serwerze tak się dzieje :f
|
Cytuj:
|
Ja też zawsze wszystkich traktowałem tak samo,
"bić z topora, orać z łapy tak ci dzisiaj radzi frodo kudłaty" 8o |
Witam, czasami sie udzielam. Śledzę losy furory od 1 deda taifuna na 282? lvl. Gralem na pvp/npvp wiec moze sie nie znam ale napisać mogę. Jak przeglądam sobie vis/dusk gildie to patrze ze 3/5 członków to osoby które nic nie wniosły w ostatniej wojnie z żydami. Dziwie się co one robią. Ci co coś robili to retaired albo przetransferowali albo robią co chcą ale nieliczne osoby. Nie dziwie się ze ci co ten serwer zdobyli, zaliczyli najwięcej dedów w wojnach trzymaja serwer. Jołen na wojnie vis vs dusk/zydy miał 120lvl i walczył kurwa. I teraz ma prawo do robienia co chce. Hmm jak jest takie niezadowolenie to zróbcie wojnę. Napewno się ten temat ożywi troszkę i będzie ciekawie jak kiedyś. Pozdrawiam.:cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
no to koniec spinania sie ;( jeszcze sie poobzucajcie gufnem ok? plxx ej nom ;D
to kiedy wolne frosty bo tak sie nie chce expic a tak by se bocik polatal fajne skrypty itdd no i kto bana zarombal? Chyba nikt bo dalej te same boty online ;D i beda sie bali puszczac kto mial juz 1 to moze tak nie beda napindalac 25/8 ;D |
08:09 Royal Urlin [125]: Siema, masz frosty?
08:10 Has'ek [303]: nie 08:10 Has'ek [303]: wolne chyba |
Lion ,jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia na forum ,to się nie odzywaj. Pierdolisz jak pojebany myśląc ,że jeśli Ima~ się udziela i mu poliżesz dupę/pokażesz jaki jesteś fajny ,to "będzie twoim kolegą", Tak kurwa nie będzie!
Btw dopalacz ,widzę ,że nie tylko ja proszę byś ujawnił swój elo nick ; > |
Nic mu nieda że mi poliże bo niegram i w sumie pierwszy raz widzę takie nicki jak syfzor czy lion coś tam...
Nie wiem skąd się wzieli i mam to gdzieś xD |
@awangardowy~
Jak się krytykuje system, to system chce cie zniszczyc :D |
Kto chce jechać na kulig taczkami ??
8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |
|