![]() |
Najlepiej jest lizac dupsko do 100+ potem ich olac i zdeklarowac wara jak bedzie nas duzo ;] (polakow ofc)
|
A mozna i tak, tylko ze ja np nigdy bym nie zaufal komus kto lizal dupsko :D a podstawa to zaufanie ;; btw a co ty tak bronisz tego serogana...? Moze to ty jestes...?
|
nie :>
Mieszka on 2 domy dalej ;] |
to wspolczuje;/
|
2 domy ja ciebie to naprawde współczuje.
|
Super SSy, aż się miło ogl±da :) Czekam na więcej :P
|
Gratz awansów, ładnee fotki :) Pozdroo
|
|
@up faktycznie open XDDD
|
ehhh to nie była openka .
Nok'ha padł i vilshion + na vipie nie masz większosci osób xD |
2 frags today ;]
Nok'ha May 22 2008, 23:20:26 CEST Killed at Level 224 by Bolter lotorox and by Nadixa Vilshion May 22 2008, 23:19:35 CEST Killed at Level 191 by Bolter lotorox and by Pyramid Head nio zajebiscie, gratzys- kopniete z post'a grizmo |
No moze nie openka,, nie wiem bo padlem zaraz po zrobieniu ss i myslalem, ze jednak chlopaki wyjda w pole ;; ale btw gz fragow :D chociarz nok'ha to mi troche szkoda ;/
|
No to czekam na film :>
|
Cytuj:
|
Tritzum pamiętasz co Ci obiecalem :>? Jeszcze ab team powróci ... zobacz± to niewierni.. i oczywi¶cie nasi polscy zdradliwy koledzy będ± mogli pożegnać się z saphira chyba że jaki¶ paymencik :) mi zrekompensuje to że chcieli mnie zabić . Ehh ale jeszcze musicie pologować i pomagać jak Ostanio clarr :P
|
@up
chetnie bym ci masowo poskakal po glowie... wy*******aj |
Panek i jego 45 lvl.
Daje thumbnaila, poniewaz foto ma rozdzielczosc 1680 x 1050 a nie chce rujnowac forum. http://img379.imageshack.us/img379/3...ek45dm1.th.jpg |
Shayygal
auhauh idiota prosze xD keylogerek co s*******aj ze tak powiem z tego dzialu aa Ps gz Panek ! xD |
@Ineka
A jesli bedzie tak jak mowisz to co wy na to zeby zrobic gildie wlasnie dla nas? Ostatnio wlasnie tian taki pomysl zarzucil... tylko nie ma co wypzredzac faktow... pierw niech sie wszystko uspokoi. |
@ Cassidy
To jest na tej wyspie co się przez ni± na banshee questa idzie ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:40. |