![]() |
No nie przesadzajmy...
Wkoncu liczmy sprawiedliwie nie tak jak Vision... 5 osob Vision zabilo Sivin Neanon Fusiot Yuron Azra Lady Caeli 18:5 jest |
a co z filmem? :D
|
Hot? =))))))))) Filmu niema xD , Od nas Black Galaxy nikt niema filmu..
|
Ten battle pokazuje że w walce o wolną i lepszą Furore Wizja nie jest sama ;)
|
Cytuj:
|
@Trevour
Mój błąd :p, ale taki tyci tyci :) @Laen Kto chce płacić?? |
Vision wróci do takiego składu jak kiedyś i D&W&BG dostana wpizde i znowu będzie rozpierducha jak kiedyś - Furora to bedzie serwer wiecznej wojny...
Mnie to rybka co sie stanie z tym serwerem i tak będą hacki ;] |
Youen też szalał z exori wbil rs i cale eq sie poszlo. Zoril fartownie dał trade z imagramem i nie stracił SCA ;P
|
Ma ktoś filmik 8o ?
|
a mozna wiedziec czy to eq maja duski czy nooby z carlin i kazo??
|
lol Zoril zabił najpierw 4 osoby ze swojej gildii a potem sam padł :)
praktycznie wszystkie fragi zrobione przez Black Galaxy... po prostu lol xD ;] |
Vision onwed HAHAHAHA! Gz Wizja&Dusk&Black Galaxy!
Wystawi ktos filmikB) |
Z tego co wiem to nikt nie nagrywał. I tak to wszystko działo sie w windzie kazz. Wiec nie ma czego oglądać ;PP :(:(:(:(:(:(:( no nic vision obiera znowu taktyke za która WY nie przepadacie. Czyli oni nie expia - nikt nie expi ;P A i jeszcze jakiegoś arma sobie ściągną... ;P PA powraca. :cup:
|
Jak to nie expimy ?!?! Ja wbilem dzisiaj jakies 10 k expa i lootnalem mms na parchamencie ;-)
|
Wypada mi pogratulowac Andiemu swiezego miesa armatniego, tzn nowych czlonkow ;) Zoril zostaniemy kolegami? widze ze ownujesz, pierwsze battle i 5 fragow, szkoda tylko ze 3 na osobach z wlasnej gildii ale nie martw sie , obnizymy ci za to payment :D
|
[CHAR]Invisible'Andzia[/CHAR], [CHAR]Motoxmanka[/CHAR] i [CHAR]Vaxard[/CHAR] join to [GUILD]Wizja[/GUILD]
|
Fall~~ Dobrze. Ale chyba 10k expa dla 100+ ms to nie jest za dużo ?:>>
|
Mała poprawka.. dzisiejsze OB bylo miedzy BG a Vision z kilkoma czlonkami z Wizji
|
Cipsoft jak zwykle wprowadził kolejny niedorobiony update.
Gratuluje Cipom wasze doskonałe pomysły zaczeły się od tibi 7.8 z pvp dla noobow uhanie pod hotkeysami i te sprawy. Jest to oczywiscie moje osobista opinia @topic Teraz cała furora zacznie robic knighty |
@Trevour
Co do fraga na Yeetrze pastuch mial pewnie najwieksze obrażenia i w dodatku dobił ; p @TaakHckaaT Wiesz co to ironia? @OB Jak gratulowałem Vision to teraz i musze pogratulowac Triadzie =[ Gratz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |