![]() |
Cytuj:
Co racja to racja, chociaz zaczelismy wygrywac przed juz przed updatem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
i troche kasy wpadlo niejest tak zle lv tez spowrotem :P |
Ale cicho, jak przed burzą, chciałbym zobaczyć taki classic ob wiele by wyjaśnił, kto się lepiej przystosował do upa.
|
Celoreon
Dec 23 2007, 01:51:55 CET Killed at Level 94 by Elvaka Tiril Undertaker-Divine Dec 23 2007, 02:38:55 CET Killed at Level 123 by Johan Xane and by Joel Backman Ocktubre Dec 23 2007, 02:46:32 CET Killed at Level 127 by Joel Backman and by Kirshna 02:28 Fakro [116]: MAM ALE PO CHUJ,MAINAMI MNIE NIE UMIECIE UBIC :D Fakro Dec 23 2007, 02:39:16 CET Killed at Level 116 by Joel Backman and by Fummlan Jak sie nie da wygrać normalnie i stackowanie też nie wychodzi trzeba płakać do gmów XD. powiedzcie Xoo ze i tak straci lv więc nie ma po co chodzić na openy innymi bo mu to nie wychodzi Patrz (Undertaker) |
No i po openie....
|
Chcesz Mieć Fiuta Jak Genkotsu, Musisz Wpiepszać Dużo Koksu
Anaaaaaaaaaaaaaaal !!!!11oneone pS : Wesołych Świąt wszystkim =))) oby wasze talerze nie pozostały puste xd |
|
Wesolych swiat wszystkim :)
|
http://rapidshare.com/files/78743676/sarkus.rec.html
CAM ROKU ASHUAUHSAUH JAKI NOOB AISAISIAS AI Niedal Xloga dla pewnosci bo plakalzesie leczyl ale nic nie dawalo xD |
Cytuj:
|
nie ma opcji xD
|
Wesołych świąt wszystkim xD
|
Cytuj:
Chociaz w Boze narodzenie bys sobie zrobil 10h przerwy... Niestety im starszy tym glupszy =D |
bOLTER JEST JAK RADIO ALBO ,,wIADOMOśCI'' wszystko na bieżąco
@Vilum EE no wajlum nie przesadzaj :p znalazł sie mądrzejszy od telewizora...xd |
Erilion i jakis Adam ocb!? o.O
|
Cytuj:
np. Mustak 6h Lord Michalak 5h Jowil 9h do tej chwili ofkorz. Nie no spoko, wigilia = wolne spawny, czaje. Jak tam plany na sylwestra? Venore x7 czy wrl? |
Cytuj:
Widać że gówno o mnie wiesz ^.^ |
tu sie zgodze z vilumem bo to pewnie nie on gra tylko jego swe friends;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |