![]() |
Zgwalc mnie (Aldora)
|
13:16 You see Ciagnij Drutka (Level 9). He is a druid.(SELENA)
pzdr ;] Bam, |
No wow
A ja widzialem taki nick Oni tam wodke pija (iridia 1 lvl) i ciogle pisal: a ja z kolegami ciogle wodke pije:]
|
jezus chrystus uzdrowiciel
|
Cytuj:
znam jeszcze: maly siusiak (postac kumla) nje mam ronk ani nuk dwa wezne jestemy jadowici - rily garbaty patryk |
cycki kasicichopek
Moj-wyjebisty Gejmmaster Ja Fakas All Secura ofc. |
j widziałem na luminerze nick "siemka dasz cos":cup: ten nick mnie do dzisiaj powala:cup:
sam mam na innym accouncie "ciagnij druta flecie" i "brudus niedomytus von smrod"8o |
Adasiu nie rwij pizamki -- Danera
|
Zuy Gejm Mazder - Calmera
@Edit Mistrz Gry of Calmera - Calmera |
xD
Tylko mnie'rusz na Kyrze :) :)
|
idz sie showaj --- taki nick 8o
|
hehe ,,kashanka'' :P
|
Bolace Nogi Spoconego Murzyna
Zostaw Mojego Potforka Zesrany Strupek Meski narzad plciowy Masakryczny Pozeracz Bananow Mam duzy lewel co niee Czlowiek bez nicka Co Sie Gapisz Gość ma jeszcze więcej postaci ale reszta jest w miare. |
14:54 You see Biedronka of niskie ceny (Level 3). He has no vocation.
:D 14:53 You see Nigdy mnie nie schakujom (Level 1). He has no vocation. XDD |
ok to teraz ja :
Wybrany przez kisiel -refugia I moje postaci na Xerenie :D Obciagarka Pedalmy sie razem Romanto **** Stanolmi Wale kloca Zajebeci matke |
ssikalem sie - elera :P
|
NIewiem czy może jest to zabronione, bo to troche taki dziwny nick , ale ja widziałem na danubi dziewczynę o nicku "Zajebiscie wielka pizda"
Widziałem tesz koloesia o nazwie "Odkroili mi dupe" I może niezbyt śmieszny ale jak ktoś lubi język polski to go to rozbawi "Jesyce dopa mojiua popierdyk" |
Moge przytoczyc tu:
Kajtek wladca majtek Duren Imbecylski Flegma Gardzielowa Najlepszy przyjaciel Pawla :p Stanek lowca bramek |
Heniek pogromca smietnikow
Kurczak mordownik btw, nie uważam że te nicki są głupie, raczej śmieszne :) |
Kocham rozowe misiaczki - thoria XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:34. |