![]() |
Cytuj:
Powiem Ci, że są nowe potiony (np. od 130 lvl dla kina, dla palla jakiś co daje NARAZ życie i manę) i podobno potwory też pozmieniane (loot, czary, ilość expa, życia). |
Cytuj:
@Solar Zostales zgaszony? :o |
spoko juz znalazłem i wiem juz co i jak ale jak dla mnie to sie ineźle zapowiada :]
|
Cytat z tibia org pl
zmiany w potworach Oto kilka przykładów: - Demony mają szybkie haste - Upijają tylko Efreety/Maridy - Warlock bije mocniej i ma 3500hp - Małpy dają miej kasy - Giant Spider pluje kwasem (nowy atak) #edit Wszystkie potwory, które zostały zmienione: * behemoth * all djinns (blue, green, marid, efreet) * bonebeast * demon * dwarf geomancer * frost dragon * giant spider * hydra * some apes (kongra, merlkin) * minotaur mage * necromancer * quara hydromancer & hydromancer scout * serpent spawn * sibang * troll champion * vampire * warlock * water elemental & massive water elemental Jak dla mnie to bez sensu... małpy zepsuli, giant spider tez troszq do bani... |
@up
Malpy zwalili? nie sądze, bedzie mniej ludu tam expić, bo tam zazwyczaj sie expiło/botowalo dla kasy... Giant Spider - utrudnienie dla palków; > @down A ty co tak z tymi spotkaniami, chcesz ich wyruchac czy jak?; > |
@2x Up
Dobrze, ze z malp mniej wypada kasy, teraz moze bedzie mniej boterow xD @ErAgOg Moze sie jednak spotkamy jak mowisz, ze czsami jestes w Szczecinie co ?bo z Dawergo cos nam nie wyszlo ;C;( @Up Nie, ale jak jest okazja to czemu nie? Btw.Po chuj sie odzywasz jak nic do ciebie nie pisalem smieciu? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym po mnie i tak wiecej korzysci tam niz po tobie bo ja w przeciwienstwie do ciebie jak jest OPEN nie siedze w DEPO HAHAHAHA |
..........
|
............
|
Cytuj:
|
Oj Solar coś te FTP cię nie lubi :D.
|
..........
|
AUHUEUHEHUEHUE!! I CO SOLARQ GDZIE TE TWOJE "ZNAJOMOŚCI"? ZNOWU CIĘ WYJEBALI, OJ JAK MI PRZYKRO XDDDDDD
Widać nie idzie ci coś to lizanie, gdy nie działa lizanie vickom, może zacznij lizać innym członkom gildii? ;D |
taxo noob huj juz kurwa w gaciach miala, jechal solarowi ale troche zjechal z tonu bo kurwa boi sie pasc
''nie masz zadnego dobrego powodu zeby mnie ubic lol.''omg leszczu hahah za sam ryj kurwa. omg poreda huj wie za kogo sie masz, co to za problem naklamac cos na solara i go nie przyjma, a ty juz w gaciach masz ze hu jwie kim jestes i cie tak sluchaja tam xd huja tam zrobisz tym swoim lvl, zobacz na forum tibia.com xd tylko tam mozesz walczyc slownie jak pare osob bo huja zrobisz tym lvl,i chcesz zaswiecic i bym w centrum uwagi ze cos tam robisz i masz podniete a jestes kozak to idz na solo z nim |
Cytuj:
Pozatym co ty sie tam rzucasz, graj sobie na tej swojej Pytonerze i się nie wtrącaj w nieswoje, a jak chcesz sobie poflugać to idź do dużego pokoju i zrób to do mamy. |
Nie boje sie pasc lol... jakbym padl to bym sie tym nie przejal raczej tylko poszedl odrobic lvl i skille ;d "omg leszczu hahah za sam ryj kurwa" Zobacz najpierw na siebie...pozniej komentuj innych
|
@doskonały
Jakby solo było takie łatwe według twojej teorii, to po łazic grupami? ;X |
Fajnie teraz master odim i inni założyli gildie neutralna... Ktoś wie o co chodzi?
|
poreda nie pisz jaqkims sloganem jak bys byl *******niety,kurwa zal smieszne to nie jest, chyba ze jestes z kapusty czy huj wie skad to rozumiem, nie dziwie sie ze wam jedzie ja jak gralem tez jechalem bo macie sie za huj wie kogo ,ze wszystko wiecie bo na forum duzo piszeci, no i war bez was to poraszka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:12. |