Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Noname18 20-02-2008 20:36

@Imperek

Mysl nad tym co robisz, i rob to co masz robic, nie zapedzaj sie do nie twoich spraw.

Car-los 20-02-2008 21:07

20:06 CZOOKAPIK [173]: NAPISZCIE NA FORUM LUDZIE ZE GUILDIA RISE PRZED KAZDYM OPENEM WALI KRECHE W NOS :D:D:D I WSZYSCYNASPEEDOWANI BIEGAMY !!!!<PRZYNAJMNIEJ JA DZIS ZAJEBALEM>

@Imperek i Sibuna

Dobrze robia i to jedyna gildia, ktora tepi boterow.Jak nam sie tutaj cos uda zrobic to tez sie tym zajmiemy.Za czasow Russela tego niebylo kazdy przeciez wiedzial ze Savalas botuje a nikt go nie bil..nawet sam russel napisal na forum ze savalas boci i nigdy nie przestanie wiec nie czepiajcie sie Imperka.Niech czysci Morgane z takich ludzi co nie umieja wbic lvla samemu tylko na bocie...dosyc tego gowna sie tutaj nazbieralo.

Torpeter 20-02-2008 21:19

ALE MNIE ROZ*******A !!!! AJAJAJAJAJJJJJJJJJJJJJ Xdddddddd
zajebi¶cie jest !!! Ja CHCE WACZYĆ KURWA! dajcie mi teraz przeciwnika !!! cos czuje ze dzi¶ bym sie wyjebał Xddd ale bym ich rashował jak pojebanyyy tyyyy Xddd ja chce waczyć !!! czorne ćwoki !

Fidosek 20-02-2008 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Noname18 (Post 1911851)
@Imperek

Mysl nad tym co robisz, i rob to co masz robic, nie zapedzaj sie do nie twoich spraw.

powinienes mu podziekowac a nie..., jak napisal Carlos, dobrze robi

gogo Czookapik :P

HardClan 20-02-2008 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirAravras (Post 1911043)
Hmm...HArd Clan to albo Xome albo Dizt ale s±dzac po tym ze zachowuje sie jak dzieciak to pewnie ten drugi.
Czemu sie nie podpiszesz kozaczku z Wejherowa?

btw. Protoss ma 18 lat ,sutku wiec nie wyrazaj sie słowami których znaczenia nie ogarniasz, please

HardClan to ani Xome ani Dizt ;)
Kozaczku z Wejherowa?
Dla Twojej informacji, nie mam i nie miałem na posiadanie ŻADNEGO chara na Morganie. Mam nadzieję, że zrozumiałe¶ ;)

Protoss ma 18 lat! <sto lat, sto lat, sto lat>
A który z jego ownerów?

Car-los 20-02-2008 21:27

Czookapik ale kozak, prawie jak na tym \/ filmiku B)

http://youtube.com/watch?v=P_4mgoRVlNU&feature=related

Dariward 20-02-2008 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpeter (Post 1911947)
ALE MNIE ROZ*******A !!!! AJAJAJAJAJJJJJJJJJJJJJ Xdddddddd
zajebi¶cie jest !!! Ja CHCE WACZYĆ KURWA! dajcie mi teraz przeciwnika !!! cos czuje ze dzi¶ bym sie wyjebał Xddd ale bym ich rashował jak pojebanyyy tyyyy Xddd ja chce waczyć !!! czorne ćwoki !

Hahaha lepiej szybciej cos rob bo jak zejscie cię dopadnie to z dp nie wyjdziesz

HardClan 20-02-2008 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dariward (Post 1911982)
Hahaha lepiej szybciej cos rob bo jak zejscie cię dopadnie to z dp nie wyjdziesz

W sumie... ciskać krechę i spędzać czas przy kompie? I do tego przy Tibi :|

Torpeter 20-02-2008 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HardClan (Post 1912005)

Ooo Oooo Oooooo O MNIE SIE NIE MARTW O MNIE SIE NIE MARTW JA SOBIE RADE DAAAM Siaialalalalalalallalalalalallalal Xdddddddddd
Gówno wiesze a sie wypowiadasz ignoruje takich jak ty Xdd
SIALALALALALALALLALALAAAAAAAAA Fajna nuta mi w ucho wpadła zaraz jej poszukam Xdddddd

Dariward 20-02-2008 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HardClan (Post 1912005)

No pewnie a co ma robić?

Macjei 20-02-2008 21:47

Musial wez sie juz ogarnij to ze jebles kreche i sycisz dupe w Tibii nikogo to nie interesuje lol34 :P

Co do Imperka dobra robota <graba> wkoncu ktos kto mysli o przyszlosci tego serva :)

Sliccery okazales sie nikim w moich oczach i przekazcie mu to "koledzy" polacy z przeciwnej guildii. Bo po chuj sie napinacie na forach i jeszcze na Tibie to przenosicie szczyt wszystkiego :P
Jak bylo ustalone OB na 19.00 to sie wychodzi i walczy albo chociaz lognac i powiedziec "sry nie mamy ludzi" to ten campi dupe i leca wymowki z noobow "ee nie walczymy bo Barca dzis gra" żAL.PL sry żAL.ESP :evul:

Torpeter 20-02-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 1912027)
Musial wez sie juz ogarnij to ze jebles kreche i sycisz dupe w Tibii nikogo to nie interesuje lol34

CHUJ CI W OCZYYYYYYY MACJEI jutro w sql pod filarem na 20 minutowej przerwie xdddddd opowiem ci kawał jak koń koniowi dupe spawał SIALALALALALALAaaaa AJAJAJJJJJJ DO DOMU WRÓCIŁEM PRZED 19 BO MIAŁA BYC OPENKA :D:D a sfukałem sie o 17 bo zajebista sztuka była i nie mozna byłoo tego przepu¶cić ! Ajajajjjjjj :D:D:D:D:D

POZDRO DLA LUDZI DOBREJ WOLI !

Macjei 20-02-2008 21:54

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSsssssssssssssssssssssssij jutro mam spr. z Biologii jak sadzisz Go¶ka bedzie zla jak nie wpadne? xDDDDD ahahahahahaha xDDDD :evul:

Feyrety 20-02-2008 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macjei (Post 1912027)
Musial wez sie juz ogarnij to ze jebles kreche i sycisz dupe w Tibii nikogo to nie interesuje lol34 :P

Co do Imperka dobra robota <graba> wkoncu ktos kto mysli o przyszlosci tego serva :)

Sliccery okazales sie nikim w moich oczach i przekazcie mu to "koledzy" polacy z przeciwnej guildii. Bo po chuj sie napinacie na forach i jeszcze na Tibie to przenosicie szczyt wszystkiego :P
Jak bylo ustalone OB na 19.00 to sie wychodzi i walczy albo chociaz lognac i powiedziec "sry nie mamy ludzi" to ten campi dupe i leca wymowki z noobow "ee nie walczymy bo Barca dzis gra" żAL.PL sry żAL.ESP :evul:

Signed;) az sie naje.... z tego wyczekiwania8o

Torpeter 20-02-2008 21:58

Buahahhaah ciotaaaaaa przecie ona cie udupi cioto ... jeszce w klasie maturalnej.. ! hahaha ja tam z Renat± mam ostro w chuj Xdd jutro mam z Pana Tadeusza poprawiać Xddd jak my¶lisz tym razem jej sie uda mnie udupić ? :D:D < juz raz z ni± komias pisałem i zdałem jako jedyny z 6 osób Xddd >

Macjei 20-02-2008 22:01

Ty misqq ja mialem 3 na semestr ahahahhaha Renia Cie zownuje w tym roku stawiam zdecydowanie na Renate ahahhahaha

Torpeter 20-02-2008 22:05

-.- Ajajajjjjj sux bo gadam w chuj głupotyyy ale mi sie gadać chcee słuchajcie mnie na vencie uważnieeee... Xddd sialalalalaa uważnieee

SPECJALNE PODZIęKOWANIA DO : Druid Carlos, Elven Jaris , Cinek Niszczyciel, Victeron ,Shejq i Gebhard... Xdddd ze mnie słuchaj± i ze mn± rozmawiaj±±±±± Ajajajajjjjjjj

Victorin111 20-02-2008 22:15

Chiałbym wiedzieć jakie ty tam głupoty gadasz xdd :D:D:D8o8o8o

Torpeter 20-02-2008 22:22

Ajajajjjjjj GOOOOOL GOOOLL !!!!!!!!!! CELTIC 2:1 Barca !
AJAJAJJjjJJJJJ

Torpeter 20-02-2008 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victorin111 (Post 1912104)
Chiałbym wiedzieć jakie ty tam głupoty gadasz xdd :D:D:D8o8o8o

Ajajajjjjjj Ja Głupoty ? :D:D:D:D:D fajnie jest fajnie Xdddd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32.