![]() |
Z jakimi potworkami dam sobie rade na 30 lvlu skille po 75/75 m lvl 5 eq:K arm,w helmet,p ammy,fs,p legsy,medussa shield?
ps.Piszcie też dla pacców expowiska bo wczoraj wysłałem o 12 kaske na pacc-a przez tibie.pl i właśnie oczekuje :] tylko przez naszą kochaną poczte polską może to potrwać...:( |
raczej kiepski jestem w te klocki ale co nieco moge powiedziec, wiec:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ps. chyba lepiej d-hammer i shield, mniej uh pujdzie o ile w ogole jakies pujda :) mam nadzieje ze chociaz jednemu z was udalo mi sie pomoc. |
Gdzie expic ???
Master Sorek , level 27 , mlev 34 (sux ;/ bo ten char jest na szybko robiony :P) , Pacc , Eq : C-helmet , b-robe , p-legi , bootki :P , W-hammer /Wand of cosmic energy + c-shield / wand of plague + c-shield / Wand of dragon breath <lol> / c-shield Plx pomocy (Przypominam ze moge sumonn monki :D |
pytanie czy 8lvl knight ze skillami 40/40 z p setem scarfem butami guardial shieldem i serpent swordem moze expic na cyckach bez duzej utraty wxpa?? masz 2 cycki na klate
|
Cytuj:
Cytuj:
przyklad: knight, 55/55, f-sword, c-shield, k-arm, p-pleg - obrywal od 2 cycow [3 byl hardcore, 4 waste of uh, 5+ ded] tak ze od czasu do czasu szed uh. z lepszym eq i skillami 60/60 mozesz sprawdzic jak ci bedzie szlo, a jak jeszcze podskillujesz to do 65/65 to mozliwe ze juz da sie grac. i jeszcze bardzo wazna rzecz - wbij przynajmniej 15 lvl. |
Witam, ja również tutaj napiszę.
Posiadam knighta na levelu 13 ze skillami 49/49 (w tym 50% do 50, ale to mało istotne) mój eq to: - Dark helmet - Noble armor - Fire sword - Plate legs - Dwarven shield Trenuje narazie na dwarfach i rotach niedaleko kazz. Ale ciekawi mnie czy dałbym radę dwarf soldierowi nie używając żadnych uhów or smth? I czy istnieją takie expowiska gdzie wystepują tylko one bez pomocy guardów? Pozdrawiam Edit. Re down Ok wielkie dzięki, to narazie nie schodzę niżej. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ogorek !!
Czy dam rade na cyclopolis z 2 monkami ?? <bede walil z wanda i czasami z hmm > |
Tomby
Chciałbym poexpić w tombach. Znam takie gdzie najsilniejszy potówr to cryp shambler, mumia beho. Od jakich skilli moge tam chodzić żeby mało uhów schodziło?? Moje eq: c armor, p legs, fs, dragon shield, c helmet, l bootki.
|
@ up
75/75 :D i w miare dobry lvl jak grasz knightem A jak grasz magiem czy drudem to 45 mlvl powinien styknąc :D jak źle powiedziałem to poprawcie mnie :baby: @ Neo Więcej HMM a nie tylko czasam :evul: cyclo to niemały wysiłek ;) |
i co tu robic
;( Ludzie mam prośbe.... powiedzcie mi co moge sensownego blokowac knightem na 35 levie ze skillami 70/69 (dobre czy slabe?)????
Dragona juz chyba moge tylko nie wiem czy mi sie uhy zwróca... A co z DL , GS i reszta?? Chodzi mi tu zeby sie uhy zwrócily z nawioska.... :confused: |
Cytuj:
|
GS spokojnie, DL odradzam, srednie kombo praktycznie cie kladzie. Ogolnie mozesz blokowac wszystko co nie bije z magii, dlatego, ze takie potworki maja zwykle kilka roznych rodzajow atakow i wala kombosy.
|
Mam pytanie, gdzie moge poexpić i troche kasy nazbierać, ale nie w lootbagach bo gram na non-pvp. Moje skille i lvl obok.
Moje eq: Crusader helmet, crown armor i b robe, p legs, bohy i scarf. Co powininem teraz kupić?? |
Siemka
Mam knighta 18 lvl :miecz: skile 52/50 ekwipunek : serpent sword, dark helmet, plate set, leather boots, dwarven shield. 1. Gdzie najlepiej moge poexpić? :baby: 2. Gdzie mogę liczyć na dobry loot? :baby: 3. Patrz punkt 1 & 3 :] P.S przy okazji : kupywać od razu FireSworda czy może jakąs tarcze na początek? Pozdro i dzięki za szybkie odpowiedzi ;) |
@up
1.Lepiej potrenuj troszke skille, bo masz slabe, ja na 17lv mam takie, a wiem ze mam mizerne :( 2.Jak chcesz zbierac duzo kasy to moze... ghostland, dk 3. Nie rozumiem pytania Ja bym kupil i lepsza tarcze i fire sworda ale nie wime ile masz $$$ |
w punkcie 3 chodzi o dosyć dobry loot i exp (rowniez dobry)
a kaski malutko... dlatego chce zazrobic na tego FS i tarcze |
1.gdzie mam skillic zeby nie bylo duzo ludzi itp., mam PACCa, 17lvl skille 50/47 3mlvl
2.Z jakimi skillami i eq mozna dla sportu solowac draga i ile uhow zejdzie? Eq: Crown helmet, knight armor, plate legs, fire sword i dragon shield |
hacked .......
|
skille 50/50 to o co chodzi z tym dp <pacera - non pvp>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |