![]() |
lafa ja zrozumiałem o co ci chodzilo, pisalem wczoraj jak wygląda cala spawa z naszej strony.podziękuj boilowi
|
Cytuj:
Jesli nie znajdziecie sposobu na pingowanie to zostaje wam albo zlorzyc broń albo zgłosic sprawę na policje :( U was w interregnum informatyków i ludzi kumatych w sprawach internetowych nie ma więc macie problem. No ale jesli w czasie wojny potrafiliscie dla Tibii poswiecic całe życie to myślę że problemu by nie było i któryś z was by zgłosił to na policję że dedają go w tibii nooby :( ( 94% Interregnum WYBRAŁO tibię. |
Ja powiem krótko raz na wozie raz pod wozem aktualnie interregnum jest pod wozem :D
|
Cytuj:
|
to sie nazywa początek konca
|
Nie ma to jak światy PvP... Ubaw po pachy.
|
Interregnum i ich aktualna bezradnosc doprowadza memeberów ich gildi do szału. Mając 200 lvle, kilkanascie KK, elfbota itp. nie mogą zrobic nic. Jestescie gotowi do walki 24h 365dni w roku a i tak nic nie możecie zdzialac. Czyzby zbliżał się wasz koniec? Ludzie którzy was pingują nie musieli spedzic tyle czasu przy tibii żeby rozprawic sie z którymś z was, wystarczy 1 klawisz i 1 osoba od was zalicza glebę. Niezłe co ?
Luki Tharionie zawsze wszyscy na Arcanii mówili że jesteś świetnym taktykiem i doskonałym liderem. Wszyscy mówili o tobie w samych superlatywach, lecz teraz co poradzisz? Poswięciłeś się dla gildi kupiłeś ElfBota gdy zobaczyłeś bezradnosc swoich wojowników i wiedziałeś że bez Elfa z LR ( Hiberną ) nie macie żadnych szans. Pamiętam jak początkowo kupiliscie Elfa od Filusha i uczyliscie się obsługi tego bota, aż doszliscie do perfekcji i nie daliscie żadnych szans dla LR. Teraz już i ElfBot Wam nie pomoże. Jak napisałem wczesniej 1 KLAWISZ i ktoś od Was śpi. Teraz jesteś zmuszony wymyślic inną taktykę, sam jestem ciekaw jaką... |
mebe pay?
posłuże sie cytatem 'ruszyła maszyna juz jej nic nie zatrzyma, kto wleci pod koła ten uciec nie zdoła' nawet jak rozkminia pinga to tylko 1 rzecz mniej |
Cytuj:
Dla Inter mam 3 sposoby obrony przed pingowaniem, wszystkie banalne. Ciekawe kiedy na to wpadną. |
Zawsze bylo duzo slow na temat fila wypowiedzianych przez Interr typu "ALE CIOTA TYLKO GADAC UMIESZ I SIEDZIEC W PZ" a teraz sie smieja baranim glosem zamiast dalej sie nabijac, to wlasnie pokazuje wasze przywiazanie do waypointow, nawet jak bocicie to caly dzien na kompie siedziecie..Wiecie, ze nawet wakacje byly a teraz beda ferie!?
|
Cytuj:
Moze podaj im tutaj pare wariantow bo ciezko Im bedzie wpasc na to :| Bez obrazy dla was koledzy ale jestescie idiotami:/ |
Koszyk
Pisałeś wcześniej żeby iść na open battle i wtedy zobaczymy kto jest lepszy. A ja zapytam Cię w jakim celu iść z wami na open battle skoro fragujemy Was nie opuszczając depo ? :) |
Po tylu latach expienia, walczenia, robienia questów WSZYSTKO POSZŁO NA MARNE!! Co z tobą Interregnum !? Chyba nadszedł czas aby przekazać pałeczkę komuś innemu każde wasze wyjście z depo może ale nie musi skończyć się glebą więc jaki sens jest dalej walczyć ? :( Udawało się wam przedtem rozwiązać wiele problemów wygrac wiele wojen ale teraz już chyba nic zrobic nie mozecie. Teraz uświadomcie to sobie że pieniądze to nie jest wszystko i szczescia wam nie daja! teraz sie przekonacie ze nawet i kupując elfy i inne boty i pomoce tibijskie nic wam nie dadzą ! Nawet wasza nazwa gildii wskazuje na wasz kres... Wasze chwilę na arcanii się kończą żegnajcie się z expowiskami bo już tam często nie będziecie przebywac MUAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA:evul::evul:
TO KONIEC INTERREGNUM! |
Cytuj:
|
|
|
boroth spimy:D
Dec 15 2008, 21:15:37 CET Killed at Level 211 by Houldy and by Seikeron |
Cytuj:
|
jak sie masz kurewko jak się masz? JEBAC INTERREGNUM NA 100% ! |
hehs dedaczki x) 6 0?
|