Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Gildia] Convidents / Guardia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=221716)

Szczygiel 19-01-2010 22:34

jakie zycie taki rap, choc nie znam genezy powstania tych slow to smiem twierdzic, ze twoj rap hally nie jest zbyt dobry ;/ juz sisik lepiej pod prysznicem rymuje i rapuje

PsiakoS 19-01-2010 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JubbcyQ (Post 2722173)
Hejter czyli nikt.

Twoim światem jest tylko monitor, w tym złudnym świecie jesteś swoim panem.
Ja na takich jak ty mam zwyczajnie wyjeb*ne, tu nie znaczysz nic zazdrosny skur*ysynu, ej zabijam cię serią rymów z lirycznego karabinu. Chcesz dotrzymać mi tempa? Wiesz mam duże wymagania... Mc a Hejter to dwie oddzielne kwestie co pokazało życie nie pokaże internet, oni głaskani po głowie my od życia twardą lekcje diametralne różnice w jednym i w drugim świecie. Całe życie w chacie siedzą, tylko krytykują nic mądrego nie powiędzą, hejterzy a raperzy to są dwie oddzielne kwestie tacy frajerzy tylko snują tu sugestie, zazdrość przewodnik ich osobowości w rzeczywistości to są ludzie bardzo prości, życie w dobrobycie bez żadnych zawiłości, bez komplikacji i życiowych mądrości. Nie zrozumiesz tego nigdy, nigdy tego nie wykminisz całe życie w chacie siedzi taka ku*wa tylko dymi.

CO O TYM POWIĘDZĄ FORUMOWI POECI ?
PEWNO BĘDA PIE*DOLIĆ JAK ZAWSZE NA MÓJ TEMAT ...
I ZARAZ NA FORUM PÓJDZIE NASTĘPNY POEMAT !

OSTATNI WERS DO ZAZDROSNYCH SKUR*YSYNÓW:
ZAJMIJCIE SIĘ SOBĄ A NIE MOJĄ OSOBĄ!

Tekst nie jest mój, ale pasuje do ciebie haally aka raperku 21 wieku! JoŁ

po 1 zacznijmy od tego że ten cały diss w Twoim wykonaniu to marne spisanie kilku zdań bez żadnego rymu, co nawet nie trzyma się kupy - a jak wiadomo w kupie siła!
po 2 czytałem go z 6 razy i dalej nie mogę skminić co ty nim chciałeś przekazać
po 3 "my od życia twardą lekcje" - tak wiemy wy musicie kraść my nie!
po 4 chłopaku a na języku polskim w Podstawówce i w Gimnazjum uczyli czegoś takiego jak, składnia zdania - bo wszystko co ludzkie nie jest mi obce!

a i po ostatnie:
JA CIE DISNE!

GDY JA POWIEM JUBY, WY POWIECIE PIES

JUBY TO

<znaki>

Siudo 19-01-2010 22:50

PIES

/Szczygiel
mówie po raz setny, że nigdy nie uważałem, że 'mój rap' jest dobry ;]
a opinia takich ludzi jak ty gówno mnie obchodzi, bo po to mam słuch żeby z niego korzystać ;] Muzyka to nie Tibia michaś i nie polega na wciskaniu guzików na klawiaturze, więc ja przez te 2,5 roku nie będę nawijał jakbym grał dekade. A do sisika to mnie nie porównuj, bo jedyną rzeczą, którą on mnie przewyższa to waga ;]

guardianvelknight 19-01-2010 22:57

Możecie sie smiac ale wydaje mi sie ze kazdy kto chce 'pojechac' haallego to mowi 'raper 21wieku' a tak w ogole to on ma pasje i nie siedzi ciagle przy tibii

gz bossa

Szczygiel 19-01-2010 23:00

michaś to mnie może nazywać babcia, dziadek i nikt więcej ;/

Hyoga 19-01-2010 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siudo (Post 2722241)
PIES

/Szczygiel
mówie po raz setny, że nigdy nie uważałem, że 'mój rap' jest dobry ;]
a opinia takich ludzi jak ty gówno mnie obchodzi, bo po to mam słuch żeby z niego korzystać ;] Muzyka to nie Tibia michaś i nie polega na wciskaniu guzików na klawiaturze, więc ja przez te 2,5 roku nie będę nawijał jakbym grał dekade. A do sisika to mnie nie porównuj, bo jedyną rzeczą, którą on mnie przewyższa to waga ;]

NIE MA COOOOO, GANGSTER Z CIEBIE.
Ogolnie to zamilcz, bo takie jebane w dupe zero jak ty, raperzyno nie ma prawa glosu. Nie widziales fot, ujebales sobie cos w tym wielkim saganie z lysym czolem i teraz wypisujesz jakies farmazony jak twoj psiapsiaciel anczejek per pan gruszka. Kapke nudne to sie juz zrobilo i bys mogl co innego wymyslec :( Przewyzszam cie tez hmmm... wyksztalceniem z tego co wiem ;/
A teraz jest juz 22 wiec s*******aj do mycia i do spanka bo cie mamusia nakrzyczy.

P.S
ekipa z darlowa i od gruszusia 3 mieciac do mnie jedzie, panowie co sie kurwa dzieje?!

Siemanoooo

PsiakoS 19-01-2010 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hyoga (Post 2722256)
P.S
ekipa z darlowa i od gruszusia 3 mieciac do mnie jedzie, panowie co sie kurwa dzieje?!

Siemanoooo

POPADALI W DRODZE _/

http://img207.imageshack.us/img207/8601/20526933.jpg

@down!
słabo liczysz - 4!

<znaki>

Hyoga 19-01-2010 23:20

Czolasty jakos tak w sumie mam wyjebane na te dedy ;/
Chcesz jakies bayerky na dlky? or demonky or spektronki ?

"ZABIJE CIE MWALLEM OBIECUJE"

Teraz wlasnie pozwalam ci isc poszukac 5tego ownera psiaka GL

"Bo taki nam szatański pomysł podsunął, by z tego okna ordynarnie pofrunąć.
Ale kto ma lecieć i na czym tu latać, na misce??"

JubbcyQ 19-01-2010 23:23

Co O Tym PowiĘdzĄ Forumowi Poeci ?
Pewno BĘda Pie*doliĆ Jak Zawsze Na Nasz Temat ...
I Zaraz Na Forum PÓjdzie NastĘpny Poemat !

Użytkowników czytających ten temat: 61 (zarejestrowanych: 7, gości: 54)
10 SEK POZNIEJ
Użytkowników czytających ten temat: 67 (zarejestrowanych: 10, gości: 57)

Ravenwing 19-01-2010 23:25

Użytkowników czytających ten temat: 57 (zarejestrowanych: 11, gości: 46)
lol

dzjott 19-01-2010 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szczygiel (Post 2722229)
jakie zycie taki rap, choc nie znam genezy powstania tych slow to smiem twierdzic, ze twoj rap hally nie jest zbyt dobry ;/ juz sisik lepiej pod prysznicem rymuje i rapuje

ale to Ty nigdy nie bedziesz mial dane doznac uczucia porownywalnego z duma z nagrania pierwszego utworu , nie poczujesz tej zajawki. nie masz czego zalowac, ale gdybys wiedzial byloby inaczej.
ktos gra 24/7 w tibie - zle
ktos zje kebaba - zle
ktos wyglada jak CZLOWIEK - zle
ktos sie rozwija w roznych kierunkach - zle

patrzysz w lustro i? jestes dumny? na to pytanie nie odpowiadaj

V doswiadczyc* , pasuje? a moze miales cos innego na mysli cytujac moje slowa ;)

JubbcyQ 19-01-2010 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dzjott (Post 2722278)
ale to Ty nigdy nie bedziesz mial dane doznac uczucia porownywalnego z duma z nagrania pierwszego utworu , nie poczujesz tej zajawki. nie masz czego zalowac, ale gdybys wiedzial byloby inaczej.
ktos gra 24/7 w tibie - zle
ktos zje kebaba - zle
ktos wyglada jak CZLOWIEK - zle
ktos sie rozwija w roznych kierunkach - zle

patrzysz w lustro i? jestes dumny? na to pytanie nie odpowiadaj

Co Ty wiesz o "doznaniu uczucia" :D:D:D:D

Szczygiel 20-01-2010 01:10

http://img682.imageshack.us/img682/9...693651f56f.jpg

Voromexim 20-01-2010 21:17

Dawno się nie wypowiadalem a musze, oczywiscie na temat osoby, która jest tutaj najbardziej znienawidzona. Napisales, ze wydaje mi sie, ze wiem wiecej niz Ty sam o sobie, otoz chce Ci powiedziec, ze nie. Jednak ja widze po prostu jak sie zachowujesz ( masz MEGA kompleksy, nie mozesz sie pogodzic ze Cie tu nikt nie chce oraz nie lubi, kazdy sie z ciebie nasmiewa oraz masz zniszczona reputacje ) przy czym probujesz zablysnac, robiac z siebie posmiewisko oraz dobrze o tym wiedzac. Wiesz czemu? Poniewaz w rl jestes pomijany oraz odrzucany. Oczywiste dla mnie jest to ze bedziesz zaprzeczal, ale jestem 100 % przekonany ze tak jest. Probujesz zablysnac na forum tibii robiac z siebie debila, poniewaz i tak Cie to malo boli, bo w rl jestes jeszcze wiekszym. Na dodatek dalej tu siedzisz, mimo tak zniszczonej reputacji, dlatego że jakbyś skończył z tym forum, byś skończył ze sobą bo podejrzewam, ze w rl nie masz kolegow i niestety jest to jedyne miejsce, gdzie mozesz sie wyzyc :( ( czyz nie prawda )?
Moze Cie to troche bolec, ogolnie nic do Ciebie nie mam bo Cie nie znam ale wnioskujac z opin innych i po twoim zachowaniu podejrzewam, ze niestety tak jest. Najlepiej jakbys skonczyl z forum i sprobowal odbudowac swoje rl zycie.

Tribune 20-01-2010 21:32

Może i jest jak napisałeś ale odwiedzam ten temat tylko ze wzgledu na jego nowe wpisy xDDDD bo przez tego kolesia nie wyrabiam ze smiechu xD

temat dancingow:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JubbcyQ (Post 2722325)
Taki z ciebie pijak ? B) <cfaniaczek> pijac raperem nie zostaniesz.
Okej wracam do temat Convidents Guardia i spółka

xDD

Speedu$ 20-01-2010 21:34

Juby to wesoły chłopak, gdzie nie pójdzie tam go wyśmieją :baby:

Elfi 20-01-2010 21:47

A sisik dalej sie oszukuje ,ze na czole moga rosnac wlosy ;\ ;o Mowisz ,ze Haally jest taki i owaki... Ale prawda jest taka ,ze on jest raperem a Ty zwyklym pierdolonym zerem.. niczym Juby pro elo forum fajter !

Zimmer 20-01-2010 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elfi (Post 2722590)
A sisik dalej sie oszukuje ,ze na czole moga rosnac wlosy ;\ ;o Mowisz ,ze Haally jest taki i owaki... Ale prawda jest taka ,ze on jest raperem a Ty zwyklym pierdolonym zerem.. niczym Juby pro elo forum fajter !

A zawsze myslalem, ze aby byc raperem to trzeba miec dobre podejscie do tego i talent, ale no cuz

Speedu$ 20-01-2010 22:26

Najważniejsze są chęci ;]

Zimmer 20-01-2010 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Speedu$ (Post 2722615)
Najważniejsze są chęci ;]

oczywiste, ale bez przesadyzmu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13.