![]() |
Ehh czyli trzymanie all pointów na marne :confused: no trudno. Gdzie może expić 10 lvl warrior? Zupełnie mapy MS nie znam :D
|
@up
www.cloudpark.pl Poczytaj troche, poszukaj, sam do takich rzeczy dochodź, nikt Cie cały czas nie będzie wyręczał. |
A tam na marne, i tak z umiejętności "początkującego" się zbytnio nie korzysta... choć czasem leczenie się przydawało. ;]
|
IMO jedynym przydatnym skillem jest nimble feet, ot np. gdy się rushuje z PQ :) zamiast heala wolałem odżałować te 10 sekund na leżaku, a muszlami i tak nigdy nie rzucałem...
Cytuj:
|
Dzięki za pomoc :D , jeszcze jedno, jak działają Wandy/Staffy? Czy podwyższają damage czarów, czy atakują jak w Tibii?
|
podwyższają atak czarów.
|
Jedno mnie jeszcze ciekawi. Zastanawiam się czy jest sens warriorem dodawać sp do regeneracji hp. Przeciez ławka, którą otrzymuje się na Maple Island regeneruje co 10 sek. 50 hp, więc czy jest sens rozwijać regenerację?
|
tak <10 znakuf>
|
Już doczytałem dlaczego warto, dzięki jeszcze raz ;)
|
Cytuj:
A teraz? Teraz można sobie odnawiać życie równie szybko z użyciem fotela-60hp/10sek... Bezsens, Wizet nie myśli, gdy wprowadza takie "fajne" bajery... Tak samo nie dostrzega, że magowie mają największe korzyści z tych foteli czy krzesełek odnawiają życie o pewną wartość, a manę o 50% szybciej... Więc mag leczy się tak jak wojak, ale manę odnawia z rzeczywiście większą prędkością... :F Maple jest dziwne... ;d |
Zastanawiałem się nad kupieniem peta, ale czy nie ma innego sposobu kupna casha, niż Paypal?
|
Cytuj:
@down: Dlatego że Cię nie zaakceptował do listy. |
Cytuj:
Gram na europe, chciałem założyć konto w Paypal, ale martwi mnie punkt, w którym należy wyrazić zgodę na monitoring odwiedzonych stron www i plików cookies. PS: Dlaczego gdy dodam kogoś do buddy list, to w buddy list ma status offline, mimo tego, że w danym momencie jest online? |
Cytuj:
|
maple story
mam pytanie z kąd wziąć cash z cash shop bo mesos niemozna wytłumaczcie mi
|
Cytuj:
|
maple story
ja gram na europe to jak tu z tym?
|
Zadziwia mnie cierpliwość osób takich jak X-Zero, zoliax czy kołbaś, że też dajecie rade odpowiadać tak na każde pytanie.
|
maple story
hallo wie ktos ja gram na europe
|
Omg, kupujesz za rly kasę.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |