![]() |
Cytuj:
|
Kiedy w gre wchodzi prawdziwa kasa tibia przestaje być grą. Na poczatku liceum wkręciłem qmpla w tibie. Grałem wtedy na Aurei i kiedy ja sie przeniosłem razem z moim best rl qmplem (Catsoomoto) na furore ten qmpel z budy został na aurei. Dostał na ok 70 lvlu full rare seta z sovem zeby wbił szybko 100 lvl. Oczywiście wcześniej miał od nas protekta itd. Jednak kiedy już sie wybił i Cats~ chciał swój eq spowrotem mój qmpel z budy zablokował go na GG, olał, powediał że go nie zna itd... Dopiero niedawno po zastosowaniu perswazji oddał sova i mam nadzieje, że szykuje sie do oddania reszty. Tak niegodziwie zachowała sie osoba której ufałem na tyle żeby dać swój pass i sam przekonałem Catsa, żeby pożyczył tej osobie sova.:confused:
|
Cytuj:
Padles?Nie wiec po co piszesz takie bzdury. Wyprzedzajac Twoje slowa Yamahaha padl bo były DOBRE powody by to zrobic. |
Cytuj:
Nie padł bo sie nie dał. A z paymentami różnie bywa =) |
Cytuj:
z tych i innych powodow gardze wami dla ,mnie jestescie jak zwykle smieci(za wyjatkiem tych paru osob...no coz wyjatki znajda sie zawsze). mam nadzieje ze w koncu ktos wam skopie dupe i to na real !!!!! podziwiaja was jedynie dzieciaki ktore bronia was bo mysla ze cos im z tego przyjdzie(glupie naiwniaki) przykladow glupich dzieciakow nie trzeba wcale szukac bo sa tu na tym forum np: ile osob jest gotowych huntowac kazdego(kogo sa w stanie oczywiscie :D ) za to ze ten ktos klamie mowiac ze tajfun szaruje.....ogulnie znana tajemnica poliszynela to tylko jeden z mnostwa przykladow..... |
Mógłbym wymieniać bez końca ludzi którzy padli, a potem mogli dopiero zaplacic :]
|
Najlepszym przykladem z calej Furory jest Shel Phan =)
nie padl (old owner) i nigdy nie zaplacil (old owner) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakby ktoś chciał to nie byłoby dał sie czy nie tlyko odrazu padlby... wiec jesli nadal zyje i sobie spokojnie gra to nikt nie ma do niego nic:) |
Cytuj:
Wrzuc Na luz chlopczyQ :) edit: Sry za double post. |
@protarus
Tibia byla, jest i bedzie gra. ;s |
Exactly B)
|
Cytuj:
poniewarz ktos im w tej grze niepasuje. Pozdro |
Hmm pojawiła się nowa pricelista, wszystkie ceny mniej więcej o 20-30% wyższe od tych obowiązujących aktualnie na Trade... ma jakieś szanse na powodzenie?
|
Cytuj:
Cytuj:
"omal nie wylecieli z gildi.... " haha jak sie za bardzo zbliza z expem do tajfuna to wyleca......i to szybko :D ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lmfao, powaznie, masz moje kondolencje. |
Cytuj:
Tak sie sklada ze gram ale nie musimy dyskutować:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty wykreśl z podpisu tekst o pg bo cos ci nie idze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:55. |