Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Lucky_Luke 07-02-2007 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xavery (Post 1251912)
Ja tez widzialem wiele powodow dla ktorych mialby tego nie robic. Ale dowody wskazuja na niego i nic tego nie zmieni. Dobra zreszta niewazne, to tylko gra, a ten temat nie do tego.

Kto cie haknol? Dostane wrescie jakas odpowiedz?
a tak btw czuje ktos kupe? Siedzi tu taki gosc na forum i chyba narobil w portki. To wiele wyjasnia czemu typ ma "Gowniana polska"

Hori 07-02-2007 15:56

A co z Vanum. Rozpada sie? Jakies nowe gildie? Chca nowa liste fragow? Jakies dwa fronty? Dziwne....

Zen 07-02-2007 16:05

prabobly now is end of war .....

Hori 07-02-2007 16:17

Na forum tibia.com niestety nic nie pisze o koncu wojny

djmtv 07-02-2007 16:30

przyszedl z kyry
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1252311)

a nastepny
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hori (Post 1252337)

a ja slyszalem ze Duskiness przenosza sie z furory na nebule
i komputerkowo zniszcza cale Vu i Vanum bo na furorze nie moga grac bo ich imargam z kolegami gonia

btw zen caly jestes jak prabobly
jak nie znasz angielskiego bo grasz w tibie zamiast chodzic na lekcje to polecam Dobry slownik zanim cos napiszesz xDDDDD

pozdor ;)
dla nie kumatych z duskiness i furora zartowalem

Hori 07-02-2007 16:32

Spoko :P Wszyscy wiemy ze ta woja jeszcze potrwa....

starysiad 07-02-2007 16:48

moze i potrwa ale chyba w troszke innej formie. vu expi ostro vanum stoi w miejscu wiec w niedlugim czasie vanum moze sprobowac jeszcze raz swoich sil w openie (jesli beda mieli all members online), jak znowu przewala to niektorzy poszukaja swoich sil na inncyh serwach, inni zacznal polowac na pojedyncze fragi, jeszcze inni sprzedadza swoje chary i tak to jakos bedzie :)

Zen 07-02-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djmtv (Post 1252371)
przyszedl z kyry

a nastepny

a ja slyszalem ze Duskiness przenosza sie z furory na nebule
i komputerkowo zniszcza cale Vu i Vanum bo na furorze nie moga grac bo ich imargam z kolegami gonia

btw zen caly jestes jak prabobly
jak nie znasz angielskiego bo grasz w tibie zamiast chodzic na lekcje to polecam http://www.dict.plzanim cos napiszesz xDDDDD

pozdor ;)
dla nie kumatych z duskiness i furora zartowalem

ty didżeju hahaha kurwa na kytrze sie zrokowalem i na nebuli gram od ponad pol roku, wogole to na nebuli gralem od poczatku serwa pajacu a co do slowa "prabobly" tak zawsze nas uczyla nuczycielka w szkole. Nie gram non stop w tibie w przeciwienstwie dociebie, posiadam swojje rl life i nie wymadrzam si na jebanym forum w ktorym wszyscy cie maja w dupie, bo co mozesz na forum i w tibi jestes wielki kozak bo siedzisz w domq a jak juz ci sie cos stanie to najwyzej zginie wirtualna postac. Pewnie siedzisz w domu przed kompem caly czas czytajac to forum. tobie to jedyne co si emoze stac na rl'u to hemoroidy )ktore ci juz dupe zjadly od siedzenia przed tibia).
I nastepnym razem na mnie nie naskakuj frajerze bez powodu. Pozdrawiam cie serdecznie.

P.S. fakt ze mam przerwe w grze na nebuli dosc dlugi czas, to nie powod zeby sie ze mni wysmiewac ze napisalem ze prawdopodobnie wojna si ekonczyla bo z tego co widze to sytuacja na to wskazuje.

Pzdrawiam ci didzeju haha

Lovah 07-02-2007 18:12

Cytuj:

A co z Vanum. Rozpada sie? Jakies nowe gildie? Chca nowa liste fragow? Jakies dwa fronty? Dziwne....
Nie da się ukryć, że Vanum obecnie przeżywa mały kryzys, kilka osób odeszło z gildii, w dodatku konflikt Shaeliona z resztą gildii. O nową listę fragów tu raczej nie chodzi, bo to tylko kilka liczb, można przegrać wojnę, wygrywając we fragach (i odwrotnie).

Cytuj:

"Prabobly" I doubt.

Cytuj:

Bo któż inteligentny napisałby:
,,We lost war, it's end now".

Wojna trwa, nazwałbym to raczej krótką przerwą w wymianie ognia :p

Cytuj:

moze i potrwa ale chyba w troszke innej formie. vu expi ostro vanum stoi w miejscu
Raz expią jedni, raz drudzy, ale fakt faktem od paru dni VU ostro expi.

Cytuj:

jak znowu przewala to niektorzy poszukaja swoich sil na inncyh serwach, inni zacznal polowac na pojedyncze fragi, jeszcze inni sprzedadza swoje chary i tak to jakos bedzie
Po jednej bitwie raczej gildia się nie podda, ewentualnie po serii przegranych bitew, po ktorych straty nie zostaly odrobione.

Cytuj:

ty didżeju hahaha kurwa na kytrze sie zrokowalem i na nebuli gram od ponad pol roku, wogole to na nebuli gralem od poczatku serwa pajacu a co do slowa "prabobly" tak zawsze nas uczyla nuczycielka w szkole.
Pozdrów nauczycielkę, hahahahahha.

Cytuj:

P.S. fakt ze mam przerwe w grze na nebuli dosc dlugi czas, to nie powod zeby sie ze mni wysmiewac ze napisalem ze prawdopodobnie wojna si ekonczyla bo z tego co widze to sytuacja na to wskazuje.
Co wskazuje na koniec wojny?

Podsumowując:
- Defroy come back to kyra blx0rrrrrrrrrrr
- Vanum ma kryzys i nie wiadomo czy sie podniesie z niego
- VU poki co korzysta i expi
- Bitew nie ma
- Defroy idz stad

/Lovah, signed with the urine

Elmer 07-02-2007 18:40

@up
Całe szczęście, że to są tylko twoje przypuszczenia, bo nie zawsze człowiek co ma dostęp do bardzo ogólnych i znanych z poczty pantoflowej informacji wytypuje trafnie co się tak naprawde dzieje. Dziękuje.

Lovah 07-02-2007 18:42

Ale wszystkie informacje w moim poscie sa pewne i sprawdzone :p

lycha_ziom 07-02-2007 19:01

Stonnes zawsze Ci bardzo szanowalem bo byles spoko graczem,po co mialby lord Ciebie haczyc jak ma duzo kasy i czemu nie mogl poczekac az zrobic d helmet i ani jakby juz Cie mial haknac.

ps.jarus stracil mms :(

/GL old mi'ni

Bjoern Shu 07-02-2007 19:16

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1532986

hrhrhrhr xD

djmtv 07-02-2007 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zen (Post 1252476)
ty didżeju hahaha kurwa na kytrze sie zrokowalem i na nebuli gram od ponad pol roku, wogole to na nebuli gralem od poczatku serwa pajacu a co do slowa "prabobly" tak zawsze nas uczyla nuczycielka w szkole. Nie gram non stop w tibie w przeciwienstwie dociebie, posiadam swojje rl life i nie wymadrzam si na jebanym forum w ktorym wszyscy cie maja w dupie, bo co mozesz na forum i w tibi jestes wielki kozak bo siedzisz w domq a jak juz ci sie cos stanie to najwyzej zginie wirtualna postac. Pewnie siedzisz w domu przed kompem caly czas czytajac to forum. tobie to jedyne co si emoze stac na rl'u to hemoroidy )ktore ci juz dupe zjadly od siedzenia przed tibia).
I nastepnym razem na mnie nie naskakuj frajerze bez powodu. Pozdrawiam cie serdecznie.

Pzdrawiam ci didzeju haha

po 1 nie naskakuje (chcialem tylko zwrocic uwage ze sie mylisz)
po 2 nie siedze caly dzien przed kompem a juz napewno nie przed tibia xD
po 3 tez tu gram od poczatku ;D
po 4 nie kozacze w tibii a ni rl`u jestem raczej pokojowo nastawionym czlowiekiem wiesz slucham reggae nie techno (pozdor dla dropsiarzy ;) )
po 5 co do tego tematu maja twoje przypuszczenia co mi sie moze stac na rl ?

jak da sie zauwazyc to ty tu jestes kozak x
bo nie grasz na nebuli ale sie ostro wypowiadasz na temat ktorego kompletnie nie znasz
ochlon ;)

EOT

wracajac do tematu to vanum ma glebszy kryzys xD
ale wojna niby jeszcze trwa xD ciekawe czy dlugo skoro sie ludzie wylamuja
co jak co ale Vu z papa xaemusem na czele daje rade
pozdor ;)

Xavery 07-02-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lycha_ziom (Post 1252781)
Stonnes zawsze Ci bardzo szanowalem bo byles spoko graczem,po co mialby lord Ciebie haczyc jak ma duzo kasy i czemu nie mogl poczekac az zrobic d helmet i ani jakby juz Cie mial haknac.

ps.jarus stracil mms :(

/GL old mi'ni

Nie wiem po co. Ja tez nie wierzylem ze to on ale coz.
1. Tylko on mial passy (i 1 qmpel z rl ale on tego napewno nie zrobil...)
2. Kompa mam czystego, sprawdzane wiele razy, a w dodatku inne konto z 88 pallem nie zostalo zhackowane, mimo ze sie na nie logowalem.

A czemu nie poczekal? W sumie proste. Domyslal sie chyba ze zmienie passy w okoloicy 95 lvl, jak mialem zamiar zrobic.

Proponuje zakonczyc temat, to juz zamierzchla przeszlosc jest dla mnie. A zreszta to tylko gra, czasami sie traci czasami zyskuje... Bywa.

Zen 07-02-2007 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djmtv (Post 1252875)
po 1 nie naskakuje (chcialem tylko zwrocic uwage ze sie mylisz)
po 2 nie siedze caly dzien przed kompem a juz napewno nie przed tibia xD
po 3 tez tu gram od poczatku ;D
po 4 nie kozacze w tibii a ni rl`u jestem raczej pokojowo nastawionym czlowiekiem wiesz slucham reggae nie techno (pozdor dla dropsiarzy ;) )
po 5 co do tego tematu maja twoje przypuszczenia co mi sie moze stac na rl ?

jak da sie zauwazyc to ty tu jestes kozak x
bo nie grasz na nebuli ale sie ostro wypowiadasz na temat ktorego kompletnie nie znasz
ochlon ;)

EOT

wracajac do tematu to vanum ma glebszy kryzys xD
ale wojna niby jeszcze trwa xD ciekawe czy dlugo skoro sie ludzie wylamuja
co jak co ale Vu z papa xaemusem na czele daje rade
pozdor ;)

Zdaje ci sie. Nawet nie wiesz kim tu gram gralem itp itd. mozliwe ze moje info sa bledne to co pisze wynika z moich info.
Po co mam wraca na kyre jak nie mam tam chara? Wole sie tu poklocic razem z wami bo kazdy na kazdego tu najezdza.
Nastepnym razem sprawdze info dokladnie
Powiedz mi jak sie pisze poprawnie prawdopodobnie" i przekaze to mojej nauczycielce (glupia zdzira)
Tez jestem pokojowo nastawiony, lubie reggae i techno tez (pozdro dla ciebie)
pozdroo.

lycha_ziom 07-02-2007 22:04

Stonnes twój kumpel skanowal kompa? Jak to bylo dales lordowi passy i na 2 dzien czy jak?

Xavery 07-02-2007 22:17

@up

Zapewniam cie ze zrobilem wszystko zeby moc oczyscic Lorda z zarzutow, ale nic sie nie zmienilo. Na serio nie chce ciagnac tego tematu dalej. Stalo sie i tyle.

Grabadia 07-02-2007 22:54

@ kilka up

Prawdopodobnie po angielsku brzmi: "probably", przynajmniej tak mi sie zdaje :D

lycha_ziom 08-02-2007 01:03

wiec stonnes przykro mi z tego powodu zycze gl w rl life :*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34.