![]() |
Cytuj:
więc zaopatrz sięw dwarven ring no i ustaw exane na hotkey'u bo mocno zatruwa.BP MF obowiązkowe, lecz się exurą gran.Pamiętaj żeby nie stać naprzeciwko niej i może się uda ;) Od 25 lvla bardzo fajnie się je leje bo masz do dyspozycji HMM, więc może lepiej poczekać? Jeśli dla sportu to jedną możesz zamordować, ale waste ogromne :D |
Witam
Mam jedno pytanie, mianowicie czy dam rade EXPIC na dwarf guardach 25 kina z skillami 60/60 bez waste? EQ: Crusader Helmet, K Set,K Axe, Dragon Shield, P Ammy Prosze o szybka odp. @down No to w takim razie od kiedy bede mogl :) |
@up
nawet nie próbuj :D |
witam. mam pytanie
czy z lvl: 50 skill: 76/75 eq: DH, DSM, MMS, G Legi, Relic Sword dam rade z zyskiem i bez waste expic dlugo (chodzi exp-afk o ile wiecie o co chodzi) na dwarf guardach i ile mniej wiecej musze wziac potów na hunt 4-5h |
Cytuj:
|
dam rade dragonowi 22druidem z 23mlvl i northwind rod, czy jeszcze poczekać??
|
Rade dasz, ale lepiej poczekać do 25 lvlu i z hmm latać na dragi.
|
tak myślałem żeby poczekać na hmm
|
A ja myślę żeby poczekać na Summony (Demon Skeletony)
|
I icicle zamiast HMM
|
Cytuj:
@DOWN Nom.;) |
Podobnie jak demon skeletony
|
Witam!!!
Czy będzie mi się opłacało expić na Frost Dragonach 78 Ek skile 80, 6 m Level. Jeśli nie to na jakim levelu bym mógł już expić? |
opłacało? nie
expic mozna, ale szkoda czasu... zaczac expic knightem - przydalby sie 130 lvl, 90 skill i jakis ave/sca (zalezy z czego walisz) |
Otoz mam pytanie na jakim lvl moge isc na vampira tak se chcem sprubowac
:d bo drag pada na 16 hita z exori frigo takrze czy dam rade na 20 lvl Pacc wszystkie czary pacc/facc moze byc waste aha i jakie hity daje Vampir eq:spirit cloak wand of dacey p legi xD hat of the mad 20 m level |
@UP
Vanda zmień a rade dasz. Ale uważaj może być waste. |
czy rozwale vampa? Mam 30 lvl, 64 dist. Chodzi o kill bez mass waste. Im pally.
|
Tak ale może być waste.
|
dupa a nie waste... nawet exura nie zejdzie jak mu sie uda.
|
:)
Jak sie uda... po drodze moge miec zlurowane gs-y (mówie o vampie na facc) ;)
A przy wampie jest duzo drzew i moge sie trapnąc ;PP ale i tak ide na 35 lvl bo tera czasu szkoda |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |