![]() |
16:49 You advanced from Level 21 to Level 22.
_/ Pozdro all Szkoda Govinem :P chociaz Cie nie spotkalem ani razu :D:D to powodzenia na tej Askarze |
@Govinem name na Askarze?
/aries |
Skoki dlaczego cie to interesuje?
|
A tak no powiedz Ty taki kozak i sie boisz ?;)
/aries |
You recognize Slingeraap'je. He was killed by Lord of Sorccer.
;/ |
Cytuj:
|
00:51 You see a magic plate armor (Arm:17).
It weighs 85.00 oz. An enchanted gem glows on the plate armor. chce ktos to kupic ? bo potrzebuje kase na expa... |
23:20 You advanced from Level 106 to Level 107.
03:39 You advanced to magic level 66. ;] |
Gratki ;]]
Btw. Tibia Forum Message The forum is temporarily closed. |
@up
Thx. Co do forum to zamknięte jest od paru dni, ze względu na mały update w grze i duży update w layout'cie strony tibia.com z okazji 10. urodzin Tibii. |
Wielkie gratz Piąty!
Btw. Odzyskałem swojego sorca (nie pamiętałem pasów)! Wczoraj w nocy 35lev wpadł:) Szukam gildii ;) Pozdrawiam Ostry |
21:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Longer life. He was killed by Piaty Jezdziec Apokalipsy. Umm... Shit happens ;/ |
http://img467.imageshack.us/img467/9...asteverdt6.png
00:33 Jez Stasio [9]: nie ubijemy 00:33 Jez Stasio [9]: cie 00:33 Jez Stasio [9]: naszym teamem 00:33 Jez Stasio [9]: bojebiesz rzeszow 0:33 Piaty Jezdziec Apokalipsy [107]: kamien z serca |
Tak! Jebać Rzeszów! _/
xDD |
Tak! Jebać Rzeszów! hahaha xD
|
Cytuj:
|
Nie jestem z Rzeszowa i nic do nich nie mam ale taki pytanko - dlaczego Wy ich tak nienawidzicie cos zrobili (można sie smiac ze nie na czasie jestem)
|
@up
To sa pały, pisza tak bo pewnie zabil ich jakis kolo z Rzeszowa;P Ja z Rzeszowa jestem i uwazam ze to super miasto. PS. Nie rozumiem wypowiedzi piątego, on z Rzeszowa a tak pisze? |
Bo z żeszowa są sami źli ludzie i zabili oni mnie nie lubie ich jurz. jebać zeszów, wy też ich nie lubcie bo was zabija. jebać żeszów!!!!!!!11111111111111111111111111111111111on eoneoeneon
A teraz tak na margnesie 14:25 You advanced from Level 107 to Level 108. |
Gratz Piaty... domyślam się ze jeżeli chodzi o Rzeszów to m.in. H****h jest stamtąd?:evul: Bo to przecież zły człwiek...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39. |