![]() |
exevo pan " Glodny nie jestes soba "
|
hehehehehe
mój stary ulubiony temat, już o nim zapomniałem :)))))) wiecie co? wymyśliłem nowe fajowe dopiski heheheheeh napszyklad exura "rura exeta res "hoc do nogi piesku heh ;/ exevo gran mas wis " you hawe leave the of a party (niewiem czy dobrze napisałem bo nigdy nie miałem paca ale sobie takiego ustawilem rzeby ludzie widzieli i mysleli ze kiedys juz mama dala mi na pacca ale taka prawda ze jeszcze musze poczekac az mi da albo az dorosne zeby jej podpierdolic z portfla heh ;/) czekam na wasze propozycje !!! :cup::cup: |
...
utani hur "i jedziesz dalej
|
hehehhe erverse twoje som rzalosne
patrz na te sam wymyslilem exura"rura utevo lux" exevo gran mas vis ( LUDZIE SIE DZIWIOM PISZOM LOLS CZY COS :D) utani hur"lece bo kce |
Gdyby te wszystkie suchary zmaterializowac to nie byloby problemu z glodem na swiecie...
|
Ja niestety nie napisze fajnego opisu, ale mam pytanie...
Czy da sie jeszcze wklejac opis czaru do hotkey'i? Probowalem, ale wogole mi nie uzywa czaru. |
Cytuj:
|
Cytuj:
przykład exura "weź mnie na ławce |
Utani Hur ""
Exeta Res "Challange Accepted Exori Gran "Professional Skuad Ja używam takich. :P |
exori"" Dziwki, Koks, TAJSKI BOKS!
|
moje
Exura "Bij dalej
|
ja to dopiero widzialem
Utani Gran Hur "jestem hardkorem Exura Gran " plx no kill ;D |
utani hur "boso przez ankrahmun
|
utana vid "co ja pacze ^^
|
kolegi :
utani gran hur ''zegnam pana utani hur ''nitr0 exori vis ''elektroo exori flam ''granatt exori mort ''prawie jak sd moje : exura ''lepsze niz NFZ exori ''bum bum exori gran ''umcia umcia koles z carlin : utana vid ''kiedys cie znajde exura vita ''wal dalej |
Utani Gran Rooker Hur
ot taki hotkeyowy tekst, który czasem wrzucam, gdy biegam po Rooku ^^ down@ Oj tak Mathil, niektórzy się nabierają, ale często wywołuje to śmiech nie tylko publiki, także rzucającego czar ^^ :D |
Cytuj:
|
Ja to mam takie
Exura "rura Utani gran hur "lece bo kce lece bo pk goni mnie (z czerwonom czahom) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |