![]() |
Cytuj:
Tak. Chce go posmyrac. |
mozecie się zalogować na Selene? Dobra czytałem poprzednią strone jakieś problemy
|
Cytuj:
@Up, Ja właśnie nie mam problemów :/ |
nie trzeba miec odwagi do bicia ludzi z lvlem mniejszym o 50 od siebie, ale jak juz trzeba bylo walczyc z rownymi to znalazles byle powod zeby sie wyplacic i uciec.
|
Cytuj:
No zobaczcie, kolejny zdradziecki Polak. Czy on zabijając łamie jakieś reguły tej gry? idzcie na secure jak wam się nie podoba. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
LoL
@Koti
No ujebales hackera ktory mial niecaly bp uh, gratz :] |
Wiesz co Koti Conqueror? Udajesz takiego mastera. Ale to pozory. Nie mam zbyt dużego poziomu, ba, mam 10 ;p Ale to tylko dlatego że z moim internetem nie bardzo mam jak grać (ip blocked). Ty jesteś po prostu noobem. Noobem, który uważa że dobry poziom wystarczy, noobem który myśli że może wszystko. Myślisz że ja nie wiem że bałeś się iść na pojedynek z kimśtam o poziomie wyższym niż 90 i zapłaciłeś paymenta? Myślisz że dasz radę z kimkolwiek o poziomie 100+? Mylisz się. Jedyną twoją przewagą jest poziom, a raczej ilość many i życia i szybkość. Nic poza tym. Byle 120 kina (!) mógłby Cię zabić. Dlaczego? Dlatego że Twoje PvP jest po prostu denne. Hunta boisz się na tyle że jakiego by Ci paymenta nie strzelili to i tak zapłacisz.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol
Apr 22 2007, 04:21:46 CEST Killed at Level 87 by Koti Conqueror
and by Naverok 90rp?:] a maso bil z fista,bo akurat tamtedy przechodzilem i mnie zaatakowal... poza tym maso nie mial eq... a tak w ogole to jaki jest wynik w wojnie?:confused: |
@Up
Wynik jest taki że Fraternity sobie expi a Cruoris się boi ;) |
LoL
@Thorin
Z fista to do konca nie bil, bo jak zadzwonil po mnie rl, ze koti zabil maso i ze hack,:baby: , jak odzyskalem pass to mial gsa i p seta. 2lvls down :baby: |
/o/
@Deqz
no ale jak na skille 85+ w swordzie to mi nic nie zrobil...:] a co do maso i odzyskania postaci...to widze,ze straty odrobione...:D |
@Ballor;
Z tego co ja widzę, to teraz własnie Cruoris expi i to ich ciągle mam w VIP online, a nie Fraternity o.o No offence ofc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A skoro mówisz już o wojnie, drogi Ballorze Lurtcie, to wiedz że Fraternity nie wyszło ostatnio 2 razy na opena, i to my ostatnio zaczęliśmy expić, a ich morale wydaje się być w tej chwili zerowe. |
warto tez dodac, iz prawdopodobne jest ze wojna sie niedlugo skonczy, badz nadejda rewolucyjne zmany na korzyść Cruoris
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:40. |