Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

zielaq 15-01-2008 21:04

www.tibiacam.tv a nie tibicam.tv :p

Piesek 15-01-2008 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Romas1 (Post 1844712)
www.tibicam.tv

Ale ogolnie mowiac mi sie to jakos nie podoba pewnie dlatego ze sie przyzwyczailem do Tibicam : P

Raczej:

www.tibiacam.tv

@edit

Sekundy:D

Fleszuuu 15-01-2008 21:08

@Up
Dobra już sie nie czepiaj o detale :P

tak w ogóle to gdzie ta akcja była ??

zielaq 15-01-2008 21:41

here is the story:

Saint sneaked some of our members and they ran to hellgate we went with not full team for them rest was in the dp couse of many noob chars , they half of their team and then got raped.

1st cam :

from the backup team

http://www.xxxxxxxxxx.com/213609843.html
http://rapidshare.com/files/8407029...battle.cam.html

from the trapped team (shows only some more frags arround 10~min or so)

http://www.xxxxxxxxxxx.com/135618423.html
http://rapidshare.com/files/8407013...llgate.cam.html

Hope ur enjoying the show.

xxxxxx- speedy.share

Lord Wlodek 15-01-2008 21:53

Ng - Tibia Bot Ng - Cu

Wystaczy cam odpalić żeby się przekonać ^^

zielaq 15-01-2008 22:04

@up

AHAHAHAHAHAHHAHAhA
o czym ty mowisz? xDDDDDDDDDDDD

Dalanther 15-01-2008 22:19

HUIAhiuhauAIHUha own3d
Bota NG to Ty masz na singlu w Tibii

m@ko 15-01-2008 22:36

hmmm no widac ze ng lepiej walczy ale mam nadzieje ze saint sie nie podda i bedzie dobrze;d;d; :P.. a jakie sa teraz statystyki w warze?;D :P 63/43 dla Ng? ; o

Arha 15-01-2008 22:55

lalalalal Gader pies Gader pies lalalal

Pephy : Zabij go
Gader : Tak jest panie

zielaq 15-01-2008 23:39

mogl wbic unka to wbil , co za problem. zreszta jest moim rl , nie musi mi lizac dupy

Arha 15-01-2008 23:52

a ile ma do bana 1 czy 2 ?:D szczerze mowiac rsa wbil na mnie :* bo jak pies biegal za 20 ms(bijac wszystkich ktorzy bili tego sorka) ktory walil firebomby pod naszych ^^

pelle 16-01-2008 00:00

no szkoda, ze tyle osob padlo z saint.. moim zdaniem ta wojna powoli zbilza sie do konca, nie wiem jaka atmosfera w saint ale chyba bedzie jak zawsze

Arha 16-01-2008 00:02

nie sikaj =]

Pojarra_aka_wegorz 16-01-2008 00:03

To się bardzo mylisz jeśli myślisz że po jednej większej porażce się poddamy :baby:

pelle 16-01-2008 00:06

noi to chcialem uslyszec ;d nie gram tu juz ale kibicuje wam :p

Piesek 16-01-2008 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arha (Post 1845085)
a ile ma do bana 1 czy 2 ?:D szczerze mowiac rsa wbil na mnie :* bo jak pies biegal za 20 ms(bijac wszystkich ktorzy bili tego sorka) ktory walil firebomby pod naszych ^^

Dziś wbiłem 4 unjusty i kilka "OK" xD I dzięki wielkie za tego RSa ;) Teraz się mnie bardziej boją i zawsze chciałem 3 addon ;) poza tym zabijanie noobcharów Saint to dla mnie wspaniała rozrywka, a nie lizanie dupy/zachowywanie się jak piesek (zaraz będą moje komentarze dotyczące mojego nicku tutaj..) Pepha ;)

btw. dlaczego od razu po battlu dostałem spam w stylu "jezdeź jak Pepchy niby polak a nie tszymasz sie z polakami tylko z PA NG raziztami?! Noob pedał!!!!" ? To mój char, ja go zrobiłem, ja wybieram z kim jestem...proste prawda? Pokazujecie tylko swój poziom i "tolerancję". Tyle.

@down

Wiesz skoro te noobchary wam pomagały, to co mam o tym myśleć? Prawdopodobnie ktoś z Saint.
Co do RSa poszedłem do DP dać Yaugardowi Eq bo miałem rare seta i zaraz wróciłem? ;o Wiem Ty jesteś kozak i byś w takim eq dalej tam stał ;)

@edit znów ;p

No czyli jednak wam pomagały, tak samo jak ten 20lvlowy sorc pomagał NG.

@znow edit

Jeżeli nawet to trudno zmienię świat/zrobię nowego chara ;) Tak, czy siak wolę pomagać NG, bo jak kiedyś grałem, a Pephy był hunted by NG nigdy, przenigdy nie dostałem msg, że jestem rl to Pephy, tak samo NG mnie nie atakowało, a jak LTK "wygrało" byłem atakowany przez Kiroya, który pragnął moich BoHów ;). Po 2 NG już tak nie PAują jak kiedyś wiele osób to zauważyło nie tylko ja. Po 3 Nawet jeżeli Wy wygracie to nie będę miał opcji paymentu ? ;P

Arha 16-01-2008 00:24

To ze jakiś newbie do Ciebie napisał to nie znaczy ze to ktoś z Saint. Eh tak bardzo pragnąłeś tego rsa ? Szkoda że jak go wbiłeś na Svargrond to
s*******ałeś jak najdalej żeby tylko nie paść ^^

@up
no te noobchary pomagaly w ten sposob iż biły 20lvlego sorca ktory walil fire bomby pod Saint. Rare set? c set?

Arha 16-01-2008 00:35

tak czy siak, ng wygra nie pograsz saint wygra nie pograsz ^^ ;*

Dalanther 16-01-2008 00:38

@Arha, tak czy siak Ty w ogóle nie pograsz już tu... ;')

Arha 16-01-2008 00:40

Hieh only game :D:D Ale chciales przykozaczyc nie?? nie poszlo ci ;* i tak btw ja mam szanse tu pograc :)

nie no ng nie robi pa .. wogole
wiesz, jakbys byl w veno w momencie jak pkowali to by nie patrzyli czy jestes rl Pephego czy tam Yaugardo tylko odrazu bys padl ;D

dobra kochani ja spadam spac :*

Piesek 16-01-2008 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arha (Post 1845165)
Hieh only game :D:D Ale chciales przykozaczyc nie?? nie poszlo ci ;* i tak btw ja mam szanse tu pograc :)

nie no ng nie robi pa .. wogole
wiesz, jakbys byl w veno w momencie jak pkowali to by nie patrzyli czy jestes rl Pephego czy tam Yaugardo tylko odrazu bys padl ;D

Padłem wtedy jeżeli mówisz o akcji Noobcharów ;) Ale to nie NG było tylko noobchary NG to wielka różnica.

@UP
Dobranoc ^^

@Down

grali Szwedzi fakt, ale to nie było Next Generation, tylko Nordic Battlegroup ~ jakoś tak. Nie mów więc, że NG PAuje ;P

1. Waptor nie był w NG, gdy zaczęła się wojna.

2. Nigdy nie widziałem biednego Waldoria xd

3. Nie wiem jak z Vanym, ale gdy mój rl (Spooiler) zrobił fake na trade, że wyloocił Mandrake Waptor chciał kupić za 800k.

4. Raczej idą expić, no fakt czasem zabiją kogoś, ale to świat PVP jednak, trzeba się z tym liczyć.

Arha 16-01-2008 00:51

a kto gral na tych noobcharach ?? XDDD dobra c ya

mialem isc spac ale...

pare przykladow:

1.expisz sobie 100~lvlem na vdl, przychodzi Waptor ktoremu zachcialo sobie pobic dragi na bocie. Wpisze sie na list ze jest next czy powie leave? oto jest pytanie

2.waldorio nie ma kasy, pojdzie expic na malpy? nie. sciagnie pare paymentow ;d

3.lootujesz cos bardzo rzadkiego co chce miec Vany Hod, czy zechce on od Ciebie to kupic? nie, zacznie Cie bic a paymentem bd ten item

4.Ng nie ma co robic, pojda na basen w ankrahmun sobie poplywac? nie, otworza online list exiva najwyzszego lvla i w pizde chama

n/c

Arikaable Zaa~ czy jakos tak to jest char Rotana, byl w veno i pkowal ;o

Arha 16-01-2008 01:08

1. ale juz jest, i zawsze trzymal z nimi ^^

2.no parenascie dedow i nie ma kaski

3.zloocilem dwarven helmet, cieszylem sie nim az 1 dzien !

Piesek 16-01-2008 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arha (Post 1845218)
1. ale juz jest, i zawsze trzymal z nimi ^^

2.no parenascie dedow i nie ma kaski

3.zloocilem dwarven helmet, cieszylem sie nim az 1 dzien !

Nie zawsze trzymał przecież bili razem ze Snel ko, Arcazanem itd członków NG. ;P

@down

Przynajmniej wreszcie coś o Obsidii, a nie o tym ze "Zielaq to zdrajca" czy "twoja stara" xD

bb ^^

Arha 16-01-2008 01:13

dobra nie chcem przedluzac tej bezsensownej rozmowy ;d bb

Fin'er 16-01-2008 02:13

Archin... kurde, nie widzisz co się tu dzieje ? Ludzie fizia dostają . Odłóż trochę kaski i na 3 dni wszystkich do jakiegoś schroniska, może być nawet Wisła :), odpoczną sobie, poodchają powietrzem a nie tym co wydmucha wentylatorek PC, zobaczą , że nie tylko niedaleko Thais są góry...

Pomyśl nad tym ;)

Allirav 16-01-2008 07:32

06:33 Vuzox [171]: FOR BETTER OBSIDIA

Walczcie nie poddawajcie sie!!!!:cup:

HAIL!!:)

A tak btw: Ciekawe jakby openka wyszła ;)

Gamio 16-01-2008 09:03

Divilonia
Jan 16 2008, 07:39:05 CET Killed at Level 116 by Exor Vashi and by Silles Solavar

Shibor 16-01-2008 10:33

@Up GRATZ GUYS :*:* Szkoda ze spałem :( xD Jedziemy z nimi dalej ;]

Vryy 16-01-2008 12:00

chcielismy zabic Gadera ale ze Divilonia sie nasunal to cos zabilsimy go :]:]

Shibor 16-01-2008 12:31

@ up
tez Cie lubie ;]

Don'Pussy 16-01-2008 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arha (Post 1845181)

mialem isc spac ale...

pare przykladow:

1.expisz sobie 100~lvlem na vdl, przychodzi Waptor ktoremu zachcialo sobie pobic dragi na bocie. Wpisze sie na list ze jest next czy powie leave? oto jest pytanie

3.lootujesz cos bardzo rzadkiego co chce miec Vany Hod, czy zechce on od Ciebie to kupic? nie, zacznie Cie bic a paymentem bd ten item

4.Ng nie ma co robic, pojda na basen w ankrahmun sobie poplywac? nie, otworza online list exiva najwyzszego lvla i w pizde chama

n/c

Arikaable Zaa~ czy jakos tak to jest char Rotana, byl w veno i pkowal ;o

Neutralny nie jestem ale co do tego Arha ma 100% racji.

1)napisze leave
2)ściągnie pare paymentów
3)paymentem bedzie ten item
4)"w pizde chama" :D:D:D

Ale jeżeli wszyscy myślą że oni słyną tylko z tego to też musze powiedzieć że to nie prawda. Naprawde da się z nimi pogadać i pośmiać. Wystarczy tylko chcieć.

ĆIPS FOR AL

Arha 16-01-2008 15:29

No tak można sie dogadać, ale tylko z niektórymi. Waptor myśli że jest bogiem, Waldorio że może wszystkimi rządzić a Vany że jest fajny ...

Gdyby nie oni to bym nie walczył ale cóż . . . XD

Lord Wlodek 16-01-2008 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arha (Post 1846163)
No tak można sie dogadać, ale tylko z niektórymi. Waptor myśli że jest bogiem, Waldorio że może wszystkimi rządzić a Vany że jest fajny ...

Gdyby nie oni to bym nie walczył ale cóż . . . XD

A Rotanimod myśli że inni go lubią...

Yaroshy 16-01-2008 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arha (Post 1845181)

mialem isc spac ale...

pare przykladow:

Tak z ciekawosci, majac wladze na servie co ty bys zrobil w przypadku wymienionych przez ciebie sytuacji?

Shibor 16-01-2008 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yaroshy (Post 1846419)
Tak z ciekawosci, majac wladze na servie co ty bys zrobil w przypadku wymienionych przez ciebie sytuacji?

Arha raczej nie sciagałby paymantow tylko zarobił ta kase i nie zajebalby nikogo dla zabawy raczej mandrake by nie kupil bo na chuj addon? Dziekiuje za uwage ;]

Ptak~ 16-01-2008 17:49

akurat arha to byl zly przyklad, bo on jest jaki jest ;)
ale chyba wiesz co yarosh mial na mysli.

NyGuS19 16-01-2008 18:00

@Arha
Gadasz ze to NG wy*******a ludzi z expa ale wy nic nie lepsi jestescie. Pare dni temu expie na GSach na POH i przybiegl jakis ek z Saint (nie pamietam juz kto to byl) a ja do niego ze ja expie na gsach a on mi na to... Ja expie na calym poh...
Zaczal mi wybijac gsy wszystkie i taka gadka byla. Zal :o

Shibor 16-01-2008 18:03

@up

A rot jest dobry i cie zabil XD

Piesek 16-01-2008 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shibor (Post 1846552)
@up

A rot jest dobry i cie zabil XD

To była wojna z gildią Duba'Evil'a i była bardzo przyjemna:D Dzięki niej bardziej się skumplowałem z Duba i resztą Ci ode mnie też zapewne ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04.