Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Jaz 05-09-2009 03:34

Gram w wowa ;p Ledwo 8 dni gry i 58dru na officialu :p

Serowel 05-09-2009 10:30

Widzial ktos podpis kury na tibia.com ?

Cytuj:

~Niewazne ile razy upadasz lecz ile razy wstajesz~

~Forever Loyal Friends:
Vallher
Nirek Devilek
Ulip Ston
Fidos'Fyb
Prau Ixx
Prau Jixx
Brandon Peich

"Not 4 Sale ..."

Co jak co, ale to jest EPIC FAIL! :D

Tyle razy wyjebał ludzi na hajs, zmieniał strony jak rękawiczki a teraz taki tekst, leżę XD

Wiecznyodpoczynek 05-09-2009 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asus597 (Post 2641365)
zyd to twoj stary, twoja stara,twoj brat,siostra,babcia,prababcia,dziadek,kuzyn.ciota, wujek,pies....i ogólnie TY:o

Ciekawe, czy w rl też byś powiedział mi to w twarz.

@ Serowel
Ja przynajmniej nie daję x logów jak mnie goni 10 osób, haha.

Dobrze wiem, ze my we Flow jesteśmy no skillami i tylko wy ze Szwedami macie skilla... Szkoda, że na żadnym serwerze się nie możecie utrzymać. xD

Taphan 05-09-2009 12:41

Rosi = nie dojeb psychicznie chory.... ma kompleksy bo ktoś możne być lepszy :(:(

J.Rabbit 05-09-2009 13:37

Kura to nie zlodziej w porownaniu do tenshinkhana. Ten co sie okradl na morganie to nie wiem jak on moze jeszcze grac.

Wiecznyodpoczynek 05-09-2009 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taphan (Post 2641989)
Rosi = nie dojeb psychicznie chory.... ma kompleksy bo ktoś możne być lepszy :(:(

Niedojeb* jeśli już.

Ehhh, szkoda, że na komunie nie dostałeś zegarka lub roweru. Może umiałbyś chociaż poprawnie pisać.

Grebol 05-09-2009 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2642044)
Niedojeb* jeśli już.

Ehhh, szkoda, że na komunie nie dostałeś zegarka lub roweru. Może umiałbyś chociaż poprawnie pisać.

co ma rower lub zegarek do poprawnego pisania? niedojebie jebany.

Borucao 05-09-2009 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2642068)

Ja pierdole. Ty jesteś pojebany czy tylko udajesz? Jak nie rozumiesz to przeczytaj 10 razy to może w twoim wiejskim rozumie coś zaświta.

Baus 05-09-2009 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 2642102)
Ja pierdole. Ty jesteś pojebany czy tylko udajesz? Jak nie rozumiesz to przeczytaj 10 razy to może w twoim wiejskim rozumie coś zaświta.

Może podzielisz sie z nami swoją wiedzą i powiesz nam co ma rower i zegarek do poprawnejpisowni mistrzu

Borucao 05-09-2009 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baus (Post 2642121)
Może podzielisz sie z nami swoją wiedzą i powiesz nam co ma rower i zegarek do poprawnejpisowni mistrzu

Chodziło o to że zapewne dostał komputer na komunie przez stał się kompletnym idiotą i zapomniał jak się poprawnie pisze(ew.nigdy nie potrafił), a gdyby dostał rower albo zegarek nie tracił by czasu na grę. Proste? Tak wiem, jestem twoim mistrzem.

I jak wy chcecie zdać testy do gimnazjum?

Abor 05-09-2009 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 2642126)
Chodziło o to że zapewne dostał komputer na komunie przez stał się kompletnym idiotą i zapomniał jak się poprawnie pisze(ew.nigdy nie potrafił), a gdyby dostał rower albo zegarek nie tracił by czasu na grę. Proste? Tak wiem, jestem twoim mistrzem.

I jak wy chcecie zdać testy do gimnazjum?

TOTAL OWNAGE !!! moj ziom <3

Wiecznyodpoczynek 05-09-2009 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2642068)

To, kretynie, że zamiast siedzieć przy kompie i lasować sobie mózg, od czasu do czasu mógłbyś wyjść z domu i "zażyć" trochę rl życia. Nie wiem po kiego tacy ludzie jak wy chodzą do szkoły, skoro nawet nie potraficie napisać zdania, ew. zrozumieć tego, co ktoś inny napisał.
Wiem, że wasze móżdżki nie są na takim poziomie, by analizować jakieś bardziej złożone teksty, ale nie przypuszczałem, że jesteście na etapie podstawówki...

Edit:
Erm, nie ważne...

Borucao 05-09-2009 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2642132)
To, kretynie, że zamiast siedzieć przy kompie i lasować sobie mózg, od czasu do czasu mógłbyś wyjść z domu i "zażyć" trochę rl życia. Nie wiem po kiego tacy ludzie jak wy chodzą do szkoły, skoro nawet nie potraficie napisać zdania, ew. zrozumieć tego, co ktoś inny napisał.
Wiem, że wasze móżdżki nie są na takim poziomie, by analizować jakieś bardziej złożone teksty, ale nie przypuszczałem, że jesteście na etapie podstawówki...

Edit:
Erm, nie ważne...

Oni i tak nie zrozumieją. Takim kretynom powinni zakładać chomąto i orać nimi pole.

asus597 05-09-2009 16:13

wyjdzie z domu popierdolone lamuskie cioty flowy...

rosi psie na huj gadasz ze on w chacie siedzi ? a sam na*******asz i niewidziales słońca z 3 miechy :>?

hau hau kurwo:baby:

Borucao 05-09-2009 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asus597 (Post 2642144)
wyjdzie z domu popierdolone lamuskie cioty flowy...

rosi psie na huj gadasz ze on w chacie siedzi ? a sam na*******asz i niewidziales słońca z 3 miechy :>?

hau hau kurwo:baby:

Na obiad wołają?

Baus 05-09-2009 16:53

Rosi z tego co widać na tym forum to chyba ty najbardziej ciotujesz przed tym kompem pierdolony mózgu

Serowel 05-09-2009 20:38

Cytuj:

@ Serowel
Ja przynajmniej nie daję x logów jak mnie goni 10 osób, haha.
Nom, raz pamiętam dałem loga przy "x-logu", dzięki Romkowi i Waszemu zajebistemu ogarowi =] Nie dość że wyjście trapowało 15~ osób, a z 7 biło to wszedłem na ten daszek 3 razy, a jak już dałem x-loga to mnie mózgi wysunąć nie mogliście, sam romek i arx Was ogarnął! XDD buhahah, żebyś słyszał ten śmiech na vencie - BEZCENNE ^^
A drugi raz to mnie w te 10 osób na cemetery -1 w wąskich korytarzach trapnąć nie mogliście :D Jedyny fail jaki tam strzeliłem to po przejściu za mwalla, założeniu ssa, might ringa nie włączyłem utamki bo jebły mi się hoty i szybko dałem x-loga :x Ale trzymałem się 45~50 sec! :D

Cytuj:

Chciałbym Cię uświadomić, że żyjemy w XXI wieku i zacofanie na wsiach nie jest takie jak pół wieku temu. Zazwyczaj osobę ze wsi kojarzy się z typowym brudnym, głupim wsiochem który za*******a na polu 10h dziennie. A więcej brudasów i kretynów znajdę Ci w Twoim mieście na ławkach przed sklepami i w domach, e-napinaczów.

Delarev 05-09-2009 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serowel (Post 2642291)
Nom, raz pamiętam dałem loga przy "x-logu", dzięki Romkowi i Waszemu zajebistemu ogarowi =] Nie dość że wyjście trapowało 15~ osób, a z 7 biło to wszedłem na ten daszek 3 razy, a jak już dałem x-loga to mnie mózgi wysunąć nie mogliście, sam romek i arx Was ogarnął! XDD buhahah, żebyś słyszał ten śmiech na vencie - BEZCENNE ^^
A drugi raz to mnie w te 10 osób na cemetery -1 w wąskich korytarzach trapnąć nie mogliście :D Jedyny fail jaki tam strzeliłem to po przejściu za mwalla, założeniu ssa, might ringa nie włączyłem utamki bo jebły mi się hoty i szybko dałem x-loga :x Ale trzymałem się 45~50 sec! :D

no tak, wszyscy zapomnieli jaki to nie jesteś zajebisty, szkoda że nie możesz tego udowodnić bo każde Twoje wyściubienie nosa skończy się gryzieniem gleby :o
wiem, masz wyjebane w tą grę, i wiem, że gdybyśmy puścili Ciebie wolno całkiem przez przypadek jakiś anonim załadowałby Ci pacca a Ty dalej byś świecił swoją zajebistością 10h/dobre przed pikselami.

Serowel 05-09-2009 22:57

Właściwie teraz to bym tylko na bocie jechał. A pacce to mam na 3 kontach nieaktywowane, mógłbym spokojnie grać na innym serwerze, choćby na kyrze, ale najzwyczajniej mi się nie chce... i to nawet bota stawiać xdd
Gleby zaliczyłem pod koniec. Expiłem z tą świadomością, że padnę, a że po update wszyscy spierdolili z morgany to niepotrzebnie się poświęcałem, mój FAIL! ^^

Wiecznyodpoczynek 05-09-2009 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baus (Post 2642160)
Rosi z tego co widać na tym forum to chyba ty najbardziej ciotujesz przed tym kompem pierdolony mózgu

Pogadamy jak skończysz gimnazjum.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asus597
hau hau kurwo

Widzę, że przynosisz na forum nawyki ze swojego domu... Nie każdy ma ochotę czytać o tym, co tam się dzieje...

@ Mleczak
Ciebie też nie wołają, bo jedzenie z procy dostajesz, albo zjadasz mięso przywiązywane do twoich nóg po to, by chociaż psy chciały się z tobą bawić...

Grebol 06-09-2009 00:17

@up

ale ty dzieciak jestes xD z tego co wiem to gimnazjum moze i ukonczyles ale twoje teksty sa lekko pod hot 13astke rly. Ogarnij bajere gosciu

Borucao 06-09-2009 03:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serowel (Post 2642291)

Chciałbym Cię uświadomić, że żyjemy w XXI wieku i zacofanie na wsiach nie jest takie jak pół wieku temu. Zazwyczaj osobę ze wsi kojarzy się z typowym brudnym, głupim wsiochem który za*******a na polu 10h dziennie. A więcej brudasów i kretynów znajdę Ci w Twoim mieście na ławkach przed sklepami i w domach, e-napinaczów.

Czy ja mówię o całej wiosce? Nie? No właśnie, mówie o tym jednym idiocie który dopływa szybciej do chleba niż rumun.

asus597 06-09-2009 11:35

ROSI PEDALE AHAHAHAHAHAHHAHA takie teksty to ci stary dyktuje? czy ty masz 70+ lat czy jaki huj? bo nieiweze ze normalny człowiek sypie takimi tekstami

ahahaha

w*******aj peddigree :baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Borucao 06-09-2009 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez asus597 (Post 2642560)
ROSI PEDALE AHAHAHAHAHAHHAHA takie teksty to ci stary dyktuje? czy ty masz 70+ lat czy jaki huj? bo nieiweze ze normalny człowiek sypie takimi tekstami

ahahaha

w*******aj peddigree :baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Słyszałem ze mama powiedziała że masz na obiad placek po cygańsku. Tylko że najpierw musisz jajka podpierdolić.

Wiecznyodpoczynek 06-09-2009 12:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2642421)
@up

ale ty dzieciak jestes xD z tego co wiem to gimnazjum moze i ukonczyles ale twoje teksty sa lekko pod hot 13astke rly. Ogarnij bajere gosciu

Napisał ten, który ma konto na fotka.pl xDD
Jak to szło? "Mogę zostać kim zechcę?" HAHAHA

Człowieku, oglądając twoje zdjęcia naprawdę zastanawiałem się kto cię tak skrzywdził... Jesteś idealnym przykładem tego jak kapryśna bywa natura, haha.

@asus597
No, każdy "normalny ziombel z ośki" każdemu jeździ po "starych" i wyzywa od Żydów. Bez kitu, powinieneś się cieszyć, że twoja matka cię nie połkneła...
A tak ogólnie, to odrobiłeś już pracę domową z religii?

asus597 06-09-2009 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2642582)

Człowieku, oglądając twoje zdjęcia naprawdę zastanawiałem się kto cię tak skrzywdził... Jesteś idealnym przykładem tego jak kapryśna bywa natura, haha.

@asus597
No, każdy "normalny ziombel z ośki" każdemu jeździ po "starych" i wyzywa od Żydów. Bez kitu, powinieneś się cieszyć, że twoja matka cię nie połkneła...

Nie przeżywaj tak bo, majtek nie dopierzesz;) i zmień sobie pampersa, wyjdź przed blok i całuj pieski pod ogonem.

jebane ścierwo 0 szacunku____/

Grebol 06-09-2009 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2642582)

@asus597

masz kompleksy ziom ;o

Taphan 06-09-2009 19:23

Rosi ma kompleks miedzy nogami :evul:

Borucao 06-09-2009 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taphan (Post 2642804)
Rosi ma kompleks miedzy nogami :evul:

Jak zaczną rosnac Ci włosy w w miejscu intymnym to porozmawiamy. Póki co zmień rajstopki na pidżamkę i kładź sie spać, 4 klasa też jest wymagająca.

Abor 06-09-2009 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 2642812)
Jak zaczną rosnac Ci włosy w w miejscu intymnym to porozmawiamy. Póki co zmień rajstopki na pidżamkę i kładź sie spać, 4 klasa też jest wymagająca.

nei mozna odopwiadac przemoca na przemoc, poglebiamy w ten sposob patologie ktora juz istnieje :( Boze jak mi ich zal, "przebacz im albowiem nie wiedza co czynia" :(((

Vasth 06-09-2009 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecz@k (Post 2642272)
ciebie niemusza wolac bo ci sie stary do ryja regularnie spuszcza:baby::baby:

Tak a jednak to Ty zwiesz sie 'mleczak'.

Borucao 06-09-2009 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 2642941)
nei mozna odopwiadac przemoca na przemoc, poglebiamy w ten sposob patologie ktora juz istnieje :( Boze jak mi ich zal, "przebacz im albowiem nie wiedza co czynia" :(((

Co ta AMG robi z ludźmi? : (

Vasth 06-09-2009 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecz@k (Post 2642959)
Czesc. Przyslij mi swoje zdjecie, bo skladam rower i nie wie jak wyglada pedal.:cup::cup::cup:

tWOJA napinka jest zbyt cienka bym to ripostowal.

rentonB 07-09-2009 15:28

Kazdy z was chce udowodnic ze jest starszy od drugiego, a i tak napinacie sie jak 13 latki

Abor 07-09-2009 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 2642975)
Co ta AMG robi z ludźmi? : (

A nie jest tak? Za kazdym razem gdy czytam ich posty dziekuje Bogu ze nie jestem na ich miejscu...:confused:

Grebol 07-09-2009 21:59

Rosi pedale na chuj ci server jak lama jestes Banished: until Oct 07 2009, 18:34:29 CEST because of using unofficial software to play / gz xD

AxeVice 07-09-2009 22:36

Wlasnie skonczylem czytac stare tematy z carlin.pl o morganie :d napinka to tu tradycja <3

Borucao 07-09-2009 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 2643350)
A nie jest tak? Za kazdym razem gdy czytam ich posty dziekuje Bogu ze nie jestem na ich miejscu...:confused:

Włącz napinke! Trzeba hołotę sprowadzić na ich poziom.

Abor 07-09-2009 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 2643478)
Włącz napinke! Trzeba hołotę sprowadzić na ich poziom.

Nie, bo to jest rownoznaczne ze znizeniem sie do ich poziomu. Trzeba trzymac klase ;)

Serowel 08-09-2009 04:44

aaaaa 4 rano nie mogę spać bo muszę GRAĆ!!! :D

Rosi banned? A ja słyszałem, że masz taktykę na to by nie dostawać bana! Już w to uwierzyłem! DAMN IT!
Powiedz tylko na czym jechałeś, czy używałeś czyjegoś skryptu bądź ściągałeś z forum? Albo jakaś nietypowa akcja, whatever.
Ja na noobchary sam robiłem sobie skrypty i mimo że 24/7 za*******ały to zero banów, tylko nigdy nie dałem nikomu skrypta, a jak już miałem dać albo ściągnąć z forum to go przerabiałem.
Wydaje mi się to dość sensowne że banowali by tych co botuja na tych samych wpt

dobra ja s*******am biegać! JOJO! xdd

a no i na rozluźnienie ziomy,
http://www.youtube.com/watch?v=7kJIMzaH6j8

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45.