![]() |
Gram w wowa ;p Ledwo 8 dni gry i 58dru na officialu :p
|
Widzial ktos podpis kury na tibia.com ?
Cytuj:
Co jak co, ale to jest EPIC FAIL! :D Tyle razy wyjebał ludzi na hajs, zmieniał strony jak rękawiczki a teraz taki tekst, leżę XD |
Cytuj:
@ Serowel Ja przynajmniej nie daję x logów jak mnie goni 10 osób, haha. Dobrze wiem, ze my we Flow jesteśmy no skillami i tylko wy ze Szwedami macie skilla... Szkoda, że na żadnym serwerze się nie możecie utrzymać. xD |
Rosi = nie dojeb psychicznie chory.... ma kompleksy bo ktoś możne być lepszy :(:(
|
Kura to nie zlodziej w porownaniu do tenshinkhana. Ten co sie okradl na morganie to nie wiem jak on moze jeszcze grac.
|
Cytuj:
Ehhh, szkoda, że na komunie nie dostałeś zegarka lub roweru. Może umiałbyś chociaż poprawnie pisać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I jak wy chcecie zdać testy do gimnazjum? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiem, że wasze móżdżki nie są na takim poziomie, by analizować jakieś bardziej złożone teksty, ale nie przypuszczałem, że jesteście na etapie podstawówki... Edit: Erm, nie ważne... |
Cytuj:
|
wyjdzie z domu popierdolone lamuskie cioty flowy...
rosi psie na huj gadasz ze on w chacie siedzi ? a sam na*******asz i niewidziales słońca z 3 miechy :>? hau hau kurwo:baby: |
Cytuj:
|
Rosi z tego co widać na tym forum to chyba ty najbardziej ciotujesz przed tym kompem pierdolony mózgu
|
Cytuj:
A drugi raz to mnie w te 10 osób na cemetery -1 w wąskich korytarzach trapnąć nie mogliście :D Jedyny fail jaki tam strzeliłem to po przejściu za mwalla, założeniu ssa, might ringa nie włączyłem utamki bo jebły mi się hoty i szybko dałem x-loga :x Ale trzymałem się 45~50 sec! :D Cytuj:
|
Cytuj:
wiem, masz wyjebane w tą grę, i wiem, że gdybyśmy puścili Ciebie wolno całkiem przez przypadek jakiś anonim załadowałby Ci pacca a Ty dalej byś świecił swoją zajebistością 10h/dobre przed pikselami. |
Właściwie teraz to bym tylko na bocie jechał. A pacce to mam na 3 kontach nieaktywowane, mógłbym spokojnie grać na innym serwerze, choćby na kyrze, ale najzwyczajniej mi się nie chce... i to nawet bota stawiać xdd
Gleby zaliczyłem pod koniec. Expiłem z tą świadomością, że padnę, a że po update wszyscy spierdolili z morgany to niepotrzebnie się poświęcałem, mój FAIL! ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
@ Mleczak Ciebie też nie wołają, bo jedzenie z procy dostajesz, albo zjadasz mięso przywiązywane do twoich nóg po to, by chociaż psy chciały się z tobą bawić... |
@up
ale ty dzieciak jestes xD z tego co wiem to gimnazjum moze i ukonczyles ale twoje teksty sa lekko pod hot 13astke rly. Ogarnij bajere gosciu |
Cytuj:
Czy ja mówię o całej wiosce? Nie? No właśnie, mówie o tym jednym idiocie który dopływa szybciej do chleba niż rumun. |
ROSI PEDALE AHAHAHAHAHAHHAHA takie teksty to ci stary dyktuje? czy ty masz 70+ lat czy jaki huj? bo nieiweze ze normalny człowiek sypie takimi tekstami
ahahaha w*******aj peddigree :baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak to szło? "Mogę zostać kim zechcę?" HAHAHA Człowieku, oglądając twoje zdjęcia naprawdę zastanawiałem się kto cię tak skrzywdził... Jesteś idealnym przykładem tego jak kapryśna bywa natura, haha. @asus597 No, każdy "normalny ziombel z ośki" każdemu jeździ po "starych" i wyzywa od Żydów. Bez kitu, powinieneś się cieszyć, że twoja matka cię nie połkneła... A tak ogólnie, to odrobiłeś już pracę domową z religii? |
Cytuj:
Nie przeżywaj tak bo, majtek nie dopierzesz;) i zmień sobie pampersa, wyjdź przed blok i całuj pieski pod ogonem. jebane ścierwo 0 szacunku____/ |
Cytuj:
|
Rosi ma kompleks miedzy nogami :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nei mozna odopwiadac przemoca na przemoc, poglebiamy w ten sposob patologie ktora juz istnieje :( Boze jak mi ich zal, "przebacz im albowiem nie wiedza co czynia" :((( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kazdy z was chce udowodnic ze jest starszy od drugiego, a i tak napinacie sie jak 13 latki
|
Cytuj:
|
Rosi pedale na chuj ci server jak lama jestes Banished: until Oct 07 2009, 18:34:29 CEST because of using unofficial software to play / gz xD
|
Wlasnie skonczylem czytac stare tematy z carlin.pl o morganie :d napinka to tu tradycja <3
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
aaaaa 4 rano nie mogę spać bo muszę GRAĆ!!! :D
Rosi banned? A ja słyszałem, że masz taktykę na to by nie dostawać bana! Już w to uwierzyłem! DAMN IT! Powiedz tylko na czym jechałeś, czy używałeś czyjegoś skryptu bądź ściągałeś z forum? Albo jakaś nietypowa akcja, whatever. Ja na noobchary sam robiłem sobie skrypty i mimo że 24/7 za*******ały to zero banów, tylko nigdy nie dałem nikomu skrypta, a jak już miałem dać albo ściągnąć z forum to go przerabiałem. Wydaje mi się to dość sensowne że banowali by tych co botuja na tych samych wpt dobra ja s*******am biegać! JOJO! xdd a no i na rozluźnienie ziomy, http://www.youtube.com/watch?v=7kJIMzaH6j8 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |