![]() |
Torrentów?
|
No o 20 zróbmy zbiórkę. Pozapraszamy się i zobaczymy ilu nas będzie. Porozchodzimy się na skype czy ts'a i gramy :)
|
myslalem ze cos kolo 22, nie wiem czy dam rade o 20 ale sie postaram
|
Ok Ja Bende Na Pewno
|
Ja będę... :wasabi:
|
Ja jestem. Nick w grze: Vaesse. Zaraz się zaloguje.
|
No to kiedy następny raz?:P
|
Lukers troll
|
~~tu napisałem głupoty i macie to usunąć~~
|
Ryba pewnie się wściekał, jak moje mega pozycjonowanie niszczyło każdy jego gank :D
|
Już graliście? Kurwa, akurat mnie nie było. Kiedy jeszcze gracie?
|
Jak CiĘ Znowu Nie BĘdzie
|
Cytuj:
nie wiem, ja tam praktycznie codziennie wieczorem moge zagrać 1-2 gry. |
Bo jak o 18 się umawiacie, że gracie o 20, a nie było mnie dzisiaj w domu do ~22, to się nie dziw, że nie gram, Yohu. Może to zabrzmi nieprawdopodobnie, ale ludzie mają real life.
|
Ech, śmiesznie było. Tylko jakoś pusto na tej mapie. I Karma ma za duży dmg...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Następnym razem zróbmy bany i picki przed grą, bo to trochę nudno jak picki się dublują (np. 2 razy Orianna czy 2 razy Lee Sin) |
@up napisane o ~18
Cytuj:
|
Cytuj:
|
boże ale bzdura, zalogowałem się pierwszy raz od 3~ miesięcy i mnie przydzieliło na EU WEST >.>
anyway nie ogarniam leony haha D: |
Nie lubię czasem pasywa Leonki...X(
Ale 2 stany i zatrzymanie jest spoko... |
Nudziło mi się dzisiaj, więc zrobiłem parodię słynnej przemowy trenera drużyny futbolowej.
Łapcie, możecie się tym motywować przed każdym meczem :f http://www.youtube.com/watch?v=VhK5knUYflc |
A mi mija trzeci miesiąc bez lola już >_< Tyle gier straconych w wakacje.... Niech mi wkońcu naprawią tego kompa...
|
Karte graficzną miałeś ode mnie kupić :/
|
|
http://img33.imageshack.us/img33/904/kurwan.jpg
^ 3170 IP a nie mogę kupić Nidalee za 3150 wtf EDIT: http://kwejk.pl/obrazek/454358/leagu...nds,biacz.html ^ryba |
@
bug, za niedługo zadziała. |
Rybzor pokonany! : D Szkoda ze taki team wylosowalo i na dodatek gralem pierwszy raz Katariną przeciwko Twoj main Nidalee : s
|
Ryba to leszcz, a po tym jak moja antycypacja udaremniła wszystkie jego ganki siedzi strasznie cicho i nie pyskuje :D
To taki typowy przeciętny gracz - nic nie zepsuje, ale nie ma co liczyć, że nagle wzbije się na wyższy poziom i pociągnie drużynę do zwycięstwa. Wie, o co chodzi, ale brak mu wiedzy i umiejętności, żeby grać chociaż w połowie tak dobrze jak ja. |
@Vasth
GZ. Faktycznie - szkoda, że taki team wylosowało. Na własnym lajnie zrobiłem bodaj 4/1, potem musiałem liczyć na "kolegów z teamu", który był żałosny (zwłaszcza TF, który ginął od samego tego, że ktoś do niego podszedł xd). A co do Nidalee, to za bardzo nią nie gram po tym paczu, ledwo parę gier, jest za słaba. Xin wam dobrze wygrał grę :P. (mimo, że zachowywał się jak skończony kretyn) Btw. dostałeś achievementa? |
@
Ignorowanie yoha za 10 punktów :D |
Yoh, w tych dwóch grach, które rozegraliśmy, nie pokazałeś nic wielkiego, nie osiągnąłeś lepszego wyniku niż ja, więc się tak nie podniecaj, a ja nie mam nawet kompletnego buildu dla ani jednego champa. Nie jesteś taki super mega pro jak Ci się wydaje.
|
@ruszek
Kogo? : DDD Niektórych kretynów nie opłaca się nawet czytać, a co dopiero im odpowiadać ;). Poza tym Drom wyłączył mi pokazywanie postów joha już jakiś czas temu. @Gangrel Te teamy ogólnie były kompletnie niezbalansowane, więc nikt nie miał tutaj co pokazywać, no może poza knightem patrykiem który zagrał porządną OP orianę - taką jaką powinno się grać :P |
Cytuj:
Cytuj:
Co do Yoha, to też grał ze mną i moimi kumplami kilka gier, gra okej, nie powiem, ale na pewno nie tak jak o sobie mówi. W ostatniej grze z nami failował ganki tak, że zaczął trollować, teraz pewnie będzie pisał że specjalnie je biedził :D |
Cytuj:
W drugiej grze nie bardzo mi się chciało schodzić na dół, ale chyba zrobiłem FB na MFce i wywierałem presję na dwóch liniach itd, innymi słowy - robiłem to, co jungler robić powinien, a zważywszy na to, że Xin to postać z typu "wchodzę do walki i albo zabijam wszystkich albo ginę sam", to zginąłem te 2-3 razy (nie pamiętam już, ile). Anyway, grałeś ok jak na 27 level, ale jak zdobędziesz więcej doświadczenia to zrozumiesz, czemu moja gra była dobra. Tutaj chodzi o to, żeby nie popełniać błędów, a jeśli już - to jak najmniej. Ja popełniłem niewiele. A w early phase chodzi o to, żeby mieć więcej creepów niż rywal i ginąć mniej razy niż on. Mi się to udało. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
To nie mów, że jesteś taki mega pr0 perfect, bo nikt nie jest. Zmniejsz swój self-esteem, bo jest zdecydowanie za duży w porównaniu do rzeczywistości.
|
Ale ja jestem mega pro perfect. Nawet Dennis Bergkamp miał słabsze mecze.
|
Hej jakby ktoś miał ochotę to piszcie do mnie in-game, zagrałbym sobie. Nick: teabaggy, jakoś chciałbym pograć z kimś z forum : P Eu East.
|
Cytuj:
|
Aaa, sorry, nie wiedziałem, że grałeś na US.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20. |