Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Gogo152 23-09-2006 20:11

:baby:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1000777)
@up
YEAH !!! Jestes najlepszy !! Nikt nie jest idealny a kicki i debugi zdarzaja sie kazdemu...

Jedziesz kiksiku do kosci...liz dalej dupcie Wanted....:baby:

tajemniczy111 23-09-2006 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogo152 (Post 1000826)
:baby:

Jedziesz kiksiku do kosci...liz dalej dupcie Wanted....:baby:

tera napewno dadza mi jakis items !! Udalo mi sie !!
Irytujacy jestes ;/

Talib 23-09-2006 22:26

Cytuj:

@up
YEAH !!! Jestes najlepszy !! Nikt nie jest idealny a kicki i debugi zdarzaja sie kazdemu...

Ey no sorry , ale troche przegiales. Pewnie wam tak Gammbi napisal,zeby sie nie upokorzyc. A prawda jest taka ,ze go Mutz rozpierdolil w pyl. On se tu tylko PvP treni. Znam go dobrze , ma 170 ms'a itd. wiec nie pieprz glupot.:baby:

Jacyna15 23-09-2006 22:36

Dzisiaj panom z Wanted znowu się nudziło ;) Na Augusty Druida niejaki Lord Sensej i Weraxin zlurowalo pełno scarabów. Gdy ten je zabijał oni je uhali i blokowali mu drogę. Czemu to robili? Nie chciał oddac armora :) Jak widać Wanted potrafi zabjac ludzi tylko z dużo niższym lvlem (pomijam Urbexxa i Mnavanda).

pozdrawiam
Jacek

Raul de Azura 23-09-2006 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1000440)
A ty ??

co ja?

Cytuj:

@up

wlasnie, jak ktos nie potrafi celowac myszka to pada od debugow...

Dandrag 23-09-2006 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jacyna15 (Post 1001174)
Dzisiaj panom z Wanted znowu się nudziło ;) Na Augusty Druida niejaki Lord Sensej i Weraxin zlurowalo pełno scarabów. Gdy ten je zabijał oni je uhali i blokowali mu drogę. Czemu to robili? Nie chciał oddac armora :) Jak widać Wanted potrafi zabjac ludzi tylko z dużo niższym lvlem (pomijam Urbexxa i Mnavanda).

No przecież nie będą go zabijali własnoręcznie ;) Unjusty sie pewnie skończyły ;) Ja nie rozumiem czy tak ciężko jest iść zlootować coś z potworka ? Opinie sobie wyrabiacie jak nie wiem co.. A później odwracacie kota ogonem i mówicie że my robimy to samo. Poza tym jak was za dużo jest online to woda sodowa uderza wam do głowy. Zobaczymy co sie w najbliższym czasie wydarzy.

Pozdrawiam,
Dan~

Gammbler 23-09-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Talib (Post 1001144)
Ey no sorry , ale troche przegiales. Pewnie wam tak Gammbi napisal,zeby sie nie upokorzyc. A prawda jest taka ,ze go Mutz rozpierdolil w pyl. On se tu tylko PvP treni. Znam go dobrze , ma 170 ms'a itd. wiec nie pieprz glupot.:baby:

Skoro tak wszytko ladnie wiesz to w jaki sposob mnie zabil, i jak upokorzyl

Gogo152 24-09-2006 03:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1000855)
tera napewno dadza mi jakis items !! Udalo mi sie !!
Irytujacy jestes ;/

i kto to mowi wchodzisz im w dupe jak stringi...

Grebol 24-09-2006 03:40

Cezarius
Sep 24 2006, 02:09:30 CEST Killed at Level 103 by Drazharm
and by Urbexx

Oj gleba, gleba... Muhahah

Hail _/

POzdro
Gremb

Talib 24-09-2006 09:21

Chcialbym cos powiedziec szlachetnemu DoF'owi. Stratedzy ! Wyraznie Wanted wygrywa. Wbija fragi ,a wy nic. Nie wiem czy sie podniesiecie...
LEcz w kazdym razie zrobiliscie gawno. Bylo juz spokojnie na azurze. Zakaz PA, nie bylo zle. Skoro zaczeliscie na nowo wojne, moglibiscie chociaz wygrac.Wanted znowu zaczelo robic PA. Wygrywaja i ciagle jest PA. Gdyby nie wy to w sumie nie byloby zle. Skazaliscie Azure na śmierc...

Przemo2 24-09-2006 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Talib (Post 1001431)
Chcialbym cos powiedziec szlachetnemu DoF'owi. Stratedzy ! Wyraznie Wanted wygrywa. Wbija fragi ,a wy nic. Nie wiem czy sie podniesiecie...
LEcz w kazdym razie zrobiliscie gawno. Bylo juz spokojnie na azurze. Zakaz PA, nie bylo zle. Skoro zaczeliscie na nowo wojne, moglibiscie chociaz wygrac.Wanted znowu zaczelo robic PA. Wygrywaja i ciagle jest PA. Gdyby nie wy to w sumie nie byloby zle. Skazaliscie Azure na śmierc...

Nie skazalismy bo sie nie poddamy , wolimy zrokowac nasze chaary niz skapitulowac czy placic dla wanted. :)

Dziub'ek 24-09-2006 11:54

@up
taaa... czyli ta wojna sie nie skonczy... bo zrookowac wasze postacie jest niemozliwe... wojna na azurze juz sie nie skonczy to jest koniec tego servera dla ludzi ktorzy nie chca walczyc

Sathan Bell 24-09-2006 12:13

:D Takie zycie ;]

Grebol 24-09-2006 12:39

Co do fragów:

12:16 Drazharm [166]: 11:15 Warning! The murder of Tegax was not justified.11:15 Warning! The murder of Pollbull was not justified.

_/

POzdro
Gremb

Przemo2 24-09-2006 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dziub'ek (Post 1001662)
@up
taaa... czyli ta wojna sie nie skonczy... bo zrookowac wasze postacie jest niemozliwe... wojna na azurze juz sie nie skonczy to jest koniec tego servera dla ludzi ktorzy nie chca walczyc

zycie...bedziemy walczyc i juz....Pozatym wojna jest Fun XD najciekawsza rzecza w tej grze moim zdaniem jest wojna:D

frances111 24-09-2006 14:16

Grebol normalnie frag poster.

3fragi od wczoraj, dof powinien skonczyc juz gre tutaj i tak sie zapewne stanie

Przemo2 24-09-2006 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez frances111 (Post 1001885)

Oj tak teraz to juz napewno skonczymy bo Ty tak napisales.

Retired.

Grebol 24-09-2006 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1001889)
Oj tak teraz to juz napewno skonczymy bo Ty tak napisales.

Retired.

Dof juz dawno powinnien tu nie grac^^ Mieli przebłysk intelektu z ta wojna która juz przegrali. I chyba teraz połowa powinna sie spłacac a 2 zmienic server :) Ale to jest azura i zawsze jakis prent bedzie próbował powracac.

POzdro
Gremb

Przemo2 24-09-2006 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1001903)
Dof juz dawno powinnien tu nie grac^^ Mieli przebłysk intelektu z ta wojna która juz przegrali. I chyba teraz połowa powinna sie spłacac a 2 zmienic server :) Ale to jest azura i zawsze jakis prent bedzie próbował powracac.

POzdro
Gremb

Idz jeszcze pocukruj dla wanted, moze ci p arma dadza

Grebol 24-09-2006 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Przemo2 (Post 1001929)
Idz jeszcze pocukruj dla wanted, moze ci p arma dadza

Dawno juz go dostałem. Zal mi Ciebie naabie.

POzdro
Gremb

Przemo2 24-09-2006 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1001954)
Dawno juz go dostałem. Zal mi Ciebie naabie.

POzdro
Gremb

Fajnie moze z Ciebie spadnie :)

lubie smalec 24-09-2006 16:51

niech zyje Tegax - Nasz bohater!

najpierw kuzyn, pozniej kick a teraz.... EXHAUST sprzymierzencem Wanted! to ma chlopak pecha... =((((((

jak zyje takiego typa nie widzialem xD

Przemo2 24-09-2006 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lubie smalec (Post 1002115)
niech zyje Tegax - Nasz bohater!

najpierw kuzyn, pozniej kick a teraz.... EXHAUST sprzymierzencem Wanted! to ma chlopak pecha... =((((((

jak zyje takiego typa nie widzialem xD

To krotko zyjesz...

Zibeq 24-09-2006 17:39

@Yavimava

http://cgi.ebay.pl/Tibia-Azura-126-E...QQcmdZViewItem

jak widac yavimava Sprzedaje postac-.- n/c

______
ebay cos jak alegro

Alleran 24-09-2006 17:47

Co do wojny to ja jakoś nie zauważyłem aby się skończyła, chyba że osoby takie jak Grebol wiedzą lepiej niż my ;) no cóż , każdy ma swoje źródła. Małe potknięcie nie oznacza przegranej B)

Grebol 24-09-2006 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alleran (Post 1002210)
Co do wojny to ja jakoś nie zauważyłem aby się skończyła, chyba że osoby takie jak Grebol wiedzą lepiej niż my ;) no cóż , każdy ma swoje źródła. Małe potknięcie nie oznacza przegranej B)

Nie "potknięcie" tylko "potkniecia". Wojna sie nie skonczyła lecz dobiega konca.

POzdro
Gremb

@down

Na Ciebie tez.

Przemo2 24-09-2006 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1002332)
Nie "potknięcie" tylko "potkniecia". Wojna sie nie skonczyła lecz dobiega konca.

POzdro
Gremb

NA Ciebie szkoda juz postow...

Raul de Azura 24-09-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez frances111 (Post 1001885)

chyba ocipiales glupcze

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1001903)

POzdro
Gremb

za to ty nigdy tu juz nie pograsz, zapewniam. zreszta nikt sie nie przejmuje takim gownem jak ty wiec nie musisz sie juz wiecej produkowac i pisac o czyms o czym nie masz pojecia a azure znasz tylko z forum na ktorym tylko pajacujesz. zreszta kim ty w ogole jestes, bo jak narazie to widze w tobie jakiegos nastepnego kundla co wlazi tylko w dupe a nic na azurze nigdy nie zrobil. a co do naszego splacania i zmieniania servera to mozesz byc pewny ze tak nie bedzie bo 95% z nas nigdy drazowi nie zaplaci a odchodzic na nowy serv nikt z nas czasu miec nie bedzie, bo tibia to jest tylko zabawa a na nowym servie trzeba poswiecic wieeele czasu, ktory my wolimy poswiecic na szkole lub prace.... my nie jestesmy pokroju grita i innych drazodupodajcow ze do szkoly nie chodzimy zeby wrogow z serva wypier...

hail Grebol zalosny pajacu

Przemo2 24-09-2006 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 1002490)
chyba ocipiales glupcze

za to ty nigdy tu juz nie pograsz, zapewniam. zreszta nikt sie nie przejmuje takim gownem jak ty wiec nie musisz sie juz wiecej produkowac i pisac o czyms o czym nie masz pojecia a azure znasz tylko z forum na ktorym tylko pajacujesz. zreszta kim ty w ogole jestes, bo jak narazie to widze w tobie jakiegos nastepnego kundla co wlazi tylko w dupe a nic na azurze nigdy nie zrobil. a co do naszego splacania i zmieniania servera to mozesz byc pewny ze tak nie bedzie bo 95% z nas nigdy drazowi nie zaplaci a odchodzic na nowy serv nikt z nas czasu miec nie bedzie, bo tibia to jest tylko zabawa a na nowym servie trzeba poswiecic wieeele czasu, ktory my wolimy poswiecic na szkole lub prace.... my nie jestesmy pokroju grita i innych drazodupodajcow ze do szkoly nie chodzimy zeby wrogow z serva wypier...

Zgadzam sie w 100%

Alleran 24-09-2006 20:32

@Raul
Wiesz, Grebol mocny w gębie jest i nic więcej , jak więkoszść ludzi na tym forum.

tajemniczy111 24-09-2006 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 1002490)
chyba ocipiales glupcze

Najlepszym przykladem sa Shanoz,Shatan,Cezarius... oni napewno wola bardziej chodzic do szkoly

Grebol 25-09-2006 00:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1002710)
Najlepszym przykladem sa Shanoz,Shatan,Cezarius... oni napewno wola bardziej chodzic do szkoly

hahahaha

_/

@Raul

Ty przed academy bys uciekał do dp :) Swoim druidem rozwalisz cały server! Mistrzu! Wyzyj sie na forum jak to Nosso robił. Bo co Tobie innego zostało :)
Dziecko co odziedziczyło urode po listonoszu cyganie sie wymadrza.

@Alleran

W gębie Wy byliscie bardzo mocni póki w dupe dostawac nie zaczeliscie.

POzdro
Gremb

Raul de Azura 25-09-2006 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 1002948)
hahahaha

_/

@Raul

Ty przed academy bys uciekał do dp :) Swoim druidem rozwalisz cały server! Mistrzu! Wyzyj sie na forum jak to Nosso robił. Bo co Tobie innego zostało :)
Cytuj:

nie boj sie nie zprowokujesz mnie, nie dzialaja na mnie teksty osoby, ktora przed kompem udaje twardziela ^^

@Alleran

POzdro
Gremb

nie musze sie wyzywac na forum, mam swiat rl. hehe a ty swoim ryckiem w szczegolnosci mozesz wiele zdzialac.... zal.pl

@Kiks

znasz ich z rl ze tak myslisz? jak nie to jakim prawem sie wypowiadasz?

Melon 25-09-2006 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alleran (Post 1002590)
@Raul
Wiesz, Grebol mocny w gębie jest i nic więcej , jak więkoszść ludzi na tym forum.

ahhh ty kozaczq :D

tajemniczy111 25-09-2006 12:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura (Post 1003080)
@Kiks
znasz ich z rl ze tak myslisz? jak nie to jakim prawem sie wypowiadasz?

Prezentuje ten sam poziom co ty ... ty tez oceniles ludzi z wanted ze tylko w tibie graja i nic pozatym.
A ocenilem ich po prezentowanej "wiedzy" tutaj na forum, jedynie zle podalem przyklad Shanoza ale co do shatana i cezariusa to jestem pewny swego.

Horrigan 25-09-2006 14:17

Cytuj:

hahahaha

_/

@Raul

@Alleran

POzdro
Gremb

Oooo, Maciuś z Klanu :D

Raul de Azura 25-09-2006 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1003156)
Prezentuje ten sam poziom co ty ... ty tez oceniles ludzi z wanted ze tylko w tibie graja i nic pozatym.
A ocenilem ich po prezentowanej "wiedzy" tutaj na forum, jedynie zle podalem przyklad Shanoza ale co do shatana i cezariusa to jestem pewny swego.

no ok, ale co ty mozesz wiedziec o ich szkole i w ogole calej edukacji?

Pavvulonik 25-09-2006 17:37

Cytuj:

hahahaha

_/

@Raul

@Alleran

POzdro
Gremb

Ty debilu gdzie raul mowil ze swoim drutem rozwali serv naucz sie czytac palancie. Raul tym postem powiedzial cala prawde o tobie i uszanoj to ze pojechal po tobie rowno. Wielki pomocniku wanted wejdz lepiej na azure bo drazharm potrzebuje twojego knighta na wojnie 8o

Fiszbin 25-09-2006 17:47

Cytuj:

hahahaha

_/

@Raul

@Alleran

POzdro
Gremb

Wy*******aj z tad śmieciu! Na co ty sobie kurwa pozwalasz? To że nikt tutaj nie może ci dać w pysk za to co wypisujesz, nie upoważnia cie to braku szacunku dla innych i ubliżania im, co więcej ich rodzicom. To że TY jesteś nic niewartym, bezużytecznym palantem to nieznaczy, że możesz wyżywać się na forum obrażając innych.

Horrigan 25-09-2006 18:09

Macius z klanu wymiata, postrach tego forum :baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:17.