![]() |
|
Cytuj:
A co do ewentualnego buntu to ciekawy jestem ile z tych nowych osob walczyloby tracac lvle itd, bo raczej wielu weteranow furory wrociloby do gry na wojne. Ima gralbys gdyby trzeba bylo ponownie stanac do boju w obronie Furory? |
Cytuj:
awangardowy a ty kto nonamie? Ty tu tylko umiesz krytykowac innych a w samej grze jestes na 1000% zwyklym noobem z thais ;* wiec kazesz sie ujawnic dla dopalacza a sam sie chowasz cfaniaku |
Kto tyra teraz Dragon Lair Venore?
Nadal Karol? |
ta ja a co?
|
Lion Twoje wypowiedzi sa conajmniej zalosne :creature: Wiec jakbys mogl to niech Twoje wypociny nie przekraczaja 20 slow bo szkoda czasu na czytanie tych bzdur. Z gory dzieki.
A co do wladcow Furory to fajnie ze osoby ktore potrafia poprawnie zlozyc zdanie, sa w miare inteligentne i sie tak nie przejmuja ta gra maja cos do powiedzenia. Mam tutaj na mysli Infamie, Restera, Diablorda, Opiego. Od razu zaznaczam ze to nie jest żadne lizanie dupy, bo nie mam takiego zwyczaju a takze potrzeby :P Co do ludzi pokroju Azora to mam pewne watpliwosci. Kogo bym sie nie spytal z vision/dusk czy sunblade jest on po prostu, i tutaj zacytuje "psem, nieogarem itp." Wg mnie jezeli ktos ma wladze to powinien byc choc troszke szanowany. Tutaj podam przyklad Katrili... Mam kilku znajomych ktorzy otrzymali hunta z roznych powodow i mieli do czynienia z wyzej wymienionym czlowiekiem to i tak go szanuja bo na to zasluguje. Jeszcze ktos tam wspominal o wyrazaniu swojego zdania "za plecami" na vt. Co do tych ludzi to juz naprawde brak mi slow. Widac ze potrzeba wyzszego szczebla czyli expienie jest wazniejsze od pewnych wartosci moralnych (umiejetnosc swobodnego wyrazania swojego zdania na pewne kwestie a co za tym idzie odwaga i honor). Jezeli koniecznie chcesz expic to zamknij pyszczek i zachowaj swoje zdanie dla siebie bo gadaniem za plecami albo wypisywaniem roznych informacji na forum niczego nie zwojujesz. Chcesz cos zrobic? To walcz :P I teraz wyprzedze kolejne pytanie, ktore zapewne niedlugo padnie. Wiec pisalem bo mi sie nudzilo xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Azora podałem bo jest spoko na realu i ma wysrane na tą gierkę... puszcza bota i sobie idzie a to że płakał jak stracił full seta? Kto by nie płakał XDDDDDDD --- Veltaxio dodał 13 minut i 0 sekund później --- Cytuj:
A moja ekipa którą wymieniłem jest bardzo inteligentna bo większość ma już pokończone 20-22 lata a do tego przez wiele serverów zdobyli mega doświadczenie i to oni jak zwykle by decydowali o losach wojny, bo jakbym miał coś powiedzieć o nowych tibijczykach w vision i dusk to chyba bym musiał zastosować określenie "Janusze" - rządne krwi nastolatki (wtajemniczeni wiedzą co to za legenda ;) ). Masowe przyjmowanie nobow powoduje to że normalnie ludzie jak Kafar mają to w dupce a innym gufniane updaty nie przypadły do gustu i olali tą mega gierkę, ludzie tacy jak baku, budyń, misiek to byli wymiatacze którzy nie bali się wybiegać i najczęściej padać.... Pozdrawiam wszystkich ziomków ze starej ekipy :)! :cup::cup::cup::cup: |
Pamietaj ze Gesar zawsze madrze gada tylko nie zawsze kazdy potrafi go zrozumiec xD
|
Cytuj:
ITD. podalem ci okolo 50 miejscowek wiec nie pierdol ze nie masz gdzie expic |
Cytuj:
Zawsze może też iść na facc land... Smoki fibula... Katrila tam expiła do 165 lvla 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o |
Cytuj:
|
Lion znów liże dupkę :)
Liczysz ,że Endrju to przeczyta? Znając życie twoje plecy wyglądają tak "słuchaj XxX(tu nick jakiegoś typa) jutro będziesz mieć na koncie te 200 zł i załatw ,żebym dalej wbijał 80 lv przez pół roku. BTW jestem Lady Meros o którym mało kto słyszał ,miałem tu 104 lv (before hacked) i jako jeden z nielicznych odważyłem się powiedzieć (mimo pleców u Rafała itp) co sądzę o takim postępowaniu, zostałem za to ukarany u Gremara ,którego jak dziecko doprowadziłem do szewskiej pasji kulturalną rozmową. Ale mniejsza o to ,z tej strony chciałbym pozdrowić wyżej wspomnianego Syf Zora (Im~ POZNAJ go ,uwierz ,jest w porządku) ,DiabllordA ,z którym nie miałem doczynienia ,ale widzę ,że mądrze pisze ,Andrzeja ,RAfala i jeszcze paru ludzi. Co do przeciwstawiania się obecnemu systemowi gratuluję Gesar tobie i twoim ludziom ,pokazaliście ,że się nie boicie i że macie twarze ,których nie spuszczacie widząc h lv z Vision/Dusk/Sun~ 100% szACUNKU http://www.vimeo.com/3070258 "padne ,jak mu zapierdole kurwa ,się odwinie 2 razy i salto pierdolnie..." xDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=Y_zfLepNkwI&NR=1 Sialalalalala, czemu nie śpicie ? :) --- Veltaxio dodał 10 minut i 30 sekund później --- Cytuj:
|
ok oddaje ci je
i juz nie bede pisal na forum ;( trza poexpac troche |
Dostojny Imargamie ,czuję się zaszczycony ,że pamiętasz moją skromną osobę xDDDDD
a tak serio ,(bo wyjdzie ,że dupę Ci liżę ):P Liion ,przyznaj się ,ile płacisz za miesiąc na VT/no hunta?:P i komu?:) BTW Ima!! Van Soyer był od ciebie ,sure? To weź mu ode mnie przekaż , że nie ma za chuj honoru! Była akcja od której mi się zaczęły problemy ,polega ło to na tym ,że napisał mi prośbę o pomoc ,bo jakiś 70 kina stakował z rs'em i mu kogoś tam zabił. Miałem Bs, ale żeby się pokazać jako jude fragger etc (wtedy byłem zaślepiony swoją zajebistością bycia w VA (bhuehueheu))) i pomagam mu go bić ,ziomek pada (nie ma to tamto ,jakieś lelum polelum) i wpadA Apffiątko z Gremciem ,myślałem ,że oni do pomocy, ewentualnie pogratulować :P i mnie zgasili ,straciłem full seta (nie ,nie płakałem jak (R)azor) i obiecał mi oddać jakąś rekompensatę (bo tY go uratowałeś) i nawet zwykłego przepraszam nie zobaczyłem ;/ /Syfciu<3 Quand on peut parle francais? xd obiecałeś mi to kiedyś ;D Teraz czekam na zarzut lizania du;py11!!! |
Cytuj:
Tibie odpalam gdy brat niema blokera i na gwałt potrzebuje pomocy... czyli raz na 2 miesiące... akurat nie ja siedziałem wtedy, tego van soyera kojarzę, pewnie płacil Łukaszowi za pro... ale dobrze wiedzieć ze kij i papug zabijają ludzi i ten świat jeszcze ma pvp :P! |
Cytuj:
|
To teraz patrząc na to z perspektywy człowieka ,który nie gra powiedz mi za co ja hunta miałem ,za brak myślenia dziecka z allegro ,które ma sto tysięcy ołtów i zerowe pe fał pe? ku*wa!
z 2 strony szkoda ,że mi spłonął HD ,dałbym ss jak się Kinjacz wqrwił xDDD ja byłem kulturalny ,ale wytykałem mu jego błędy i zrobił się cyrk xD wiadomość (jak dla mnie) z ostatniej chwili ,Jołen jest 300 ekiem ,gratz --- AwangardowyKaloryfer dodał 2 minut i 16 sekund później --- Cytuj:
bo póki co błyskotliwością nie zachwycasz ,wręcz irytujesz. jeszcze ktoś stwierdzi ,że może mieć problemy przez to i przyjmie kolejne 2 stówki za możliwość gry ,ale już ci jej nie zapewni :) |
Cytuj:
takie leszcze jak ty moga mi naskoczyc i musisz sie z tym w koncu pogodzic ;D PS. znowu lizesz rowa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |
|