![]() |
|
Na elerze LP deleted.To pokazuje ze kazdy moze podzielic jego los za uzywanie nielegalnego oprogramowania;) Cordek banished, Akall Thares i Sirag Gala deleted:D Jednak cipsy wysluchaly opinii wielu osob co do botow i sposobu ich zwalczania w tym rowniez mojej, jak widac dalo to pozytywny rezultat:) Koniec Furory i botow NADSZEDL. Uwazam ze Tibia jest gra w ktorej ludzie powinni nawiazywac nowe znajomosci i przyjaznie i miec przyjemnosc z gry a nie z botowania i robienia z niej sposobu na zycie;) Teraz na Furorze nie zostanie nic innego jak robotki reczne. TAK 3MAC O/
|
Cytuj:
--- gionojad dodał 3 minut i 10 sekund później --- Cytuj:
|
sebus poczekaj s ta ekstycacja asz bendziesz u mnie, mam swierza waselinke i bende dzis delikatny dla ciebie... wienc o kturej wpadasz?
twuj romuald grosny! |
Cytuj:
|
Wracam tu po banie i co widzę, jakieś dzieci pokroju Lion coś tam czy ten Furora serbia coś tam... boże wiem że ferie się zaczeły ale na boga... grajcie w tibie a nie spamujcie na tym kulturalnym forum gdzie wypowiada się elita bo ani śmieszni nie jesteście ani nie wnosicie nic nowego i fajnego.
Więc bez pozdrowień. 8o8o8o8o |
Cytuj:
|
UP
Powiedz czemu podajesz sie za lion lith'a skoro to nie Twoj char ? |
Jak znam życie to jest rl lion ,aż emanuje głupota :))
|
Cytuj:
|
Kiedy się można spodziewać was na kyrze? Czekam kiedy będę mógł z czystym sumieniem zainstalować tibie na kompie i camy oglądać!
|
Cytuj:
|
Ej ziomy odjebac sie od Tomka :/ (Syf zor)
|
lolll <znakkk> ;d
|
pozdrawiam pogromcow jp z furory :D
|
Ezazin
Jan 27 2010, 07:58:08 CET Killed at Level 112 by a fire elemental of Orizz Aldo. Ogieeeen!:p |
Nie wiem czy jest sie czym chwalic;
w otwartej walce napewno z nim nie wygral. |
Cytuj:
|
ponoc carlos ( lord'paulistinha ) pobil swoja kobiete jak nie mogl wbic na swoje usuniete konto ;D
|
|
pozdrowka dla tomka \o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |
|