Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Furor001 26-01-2010 14:10

Na elerze LP deleted.To pokazuje ze kazdy moze podzielic jego los za uzywanie nielegalnego oprogramowania;) Cordek banished, Akall Thares i Sirag Gala deleted:D Jednak cipsy wysluchaly opinii wielu osob co do botow i sposobu ich zwalczania w tym rowniez mojej, jak widac dalo to pozytywny rezultat:) Koniec Furory i botow NADSZEDL. Uwazam ze Tibia jest gra w ktorej ludzie powinni nawiazywac nowe znajomosci i przyjaznie i miec przyjemnosc z gry a nie z botowania i robienia z niej sposobu na zycie;) Teraz na Furorze nie zostanie nic innego jak robotki reczne. TAK 3MAC O/

gionojad 26-01-2010 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2724936)
Na elerze LP deleted.To pokazuje ze kazdy moze podzielic jego los za uzywanie nielegalnego oprogramowania;) Cordek banished, Akall Thares i Sirag Gala deleted:D Jednak cipsy wysluchaly opinii wielu osob co do botow i sposobu ich zwalczania w tym rowniez mojej, jak widac dalo to pozytywny rezultat:) Koniec Furory i botow NADSZEDL. Uwazam ze Tibia jest gra w ktorej ludzie powinni nawiazywac nowe znajomosci i przyjaznie i miec przyjemnosc z gry a nie z botowania i robienia z niej sposobu na zycie;) Teraz na Furorze nie zostanie nic innego jak robotki reczne. TAK 3MAC O/

Mam niestety wątpliwości czy ty byłbyś w stanie napisać posta po angielsku widząc jak ci idzie pisanie w ojczystym języku, tera pewnie opowiadasz ziomom w real że napisałeś posta i zdeletowali tego Lp brazola. Był debilem i wpadł trudno... człowieku ile ty masz lat, 15 ??? Czemu nie w szkole ? Spierdoliłeś ? :)

--- gionojad dodał 3 minut i 10 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Furor001 (Post 2724872)
Na jakiej postawie tak sadzisz? Moze nie chcesz zeby ludzie uslyszeli troche prawdy o Vision?.Fragowalismy ludzi dla zabawy i pokazalismy innym jakimi byli nieogarami np.Antos, pozniej Senzel,Averkania,Salaverd-te fragi pokazuja wasze umiejetnosci.Chyba Cie to zabolalo i musisz wyrzucic swoja bezsilnosc na forum. A przeciez ja nie jestem w Death Rose a jednak nawet szary obywatel z thais moze cos zdzialac...Zreszta zauwazylem ze chcecie zmienic szybko temat tekstami "ale z ciebie kiep" itd. itp. N.i.e. rusza m.n.i.e. to:p Proste. To pokazuje na jakim naprawde Vision jest poziomie o ile wogole ma jakis poziom hehe:D Ale jednak sa ludzie z ktorymi mozna normalnie pogadac i rozumieja na czym polega ta gra np. Diabllord. Cos czuje ze rok 2010 na Furorze bedzie ekscytujacy i niezwykle emocjonujacy:) Pozdrawiam tych ktorzy nam kibicowali.Szacun~

Szary obywatel z thais aahahahahahhahahahaha ! Nobie śmierdzący uczyć się a nie w tibię grasz! A jaka jest różnica między ekscytujący a emocjonujący ziomku? Czy chodzi o to że bierzesz swoją maczugę w dłoń a potem...

spowalniacz 26-01-2010 14:44

sebus poczekaj s ta ekstycacja asz bendziesz u mnie, mam swierza waselinke i bende dzis delikatny dla ciebie... wienc o kturej wpadasz?

twuj romuald grosny!

Furor001 26-01-2010 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gionojad (Post 2724952)
Mam niestety wątpliwości czy ty byłbyś w stanie napisać posta po angielsku widząc jak ci idzie pisanie w ojczystym języku, tera pewnie opowiadasz ziomom w real że napisałeś posta i zdeletowali tego Lp brazola. Był debilem i wpadł trudno... człowieku ile ty masz lat, 15 ??? Czemu nie w szkole ? Spierdoliłeś ? :)

--- gionojad dodał 3 minut i 10 sekund później ---

Szary obywatel z thais aahahahahahhahahahaha ! Nobie śmierdzący uczyć się a nie w tibię grasz! A jaka jest różnica między ekscytujący a emocjonujący ziomku? Czy chodzi o to że bierzesz swoją maczugę w dłoń a potem...

Szukasz dziury w calym? Nie masz mnie jak pojechac to doczepiasz sie o pisownie i wyrazy.Nawet czytac dobrze nie umiesz bo ja bylem jednym z setek o ile nie tysiecy ktorzy pisali. Tyle na ten temat kimkolwiek jestes;) tym samym pokazujesz innym ze wyszedles na idiote.Nie tylko ja pisalem posta ale od groma osob. I nie denerwuj sie tak bo Ci zylka peknie:p Najlepsza metoda na noname co proboje Cie pojechac bo nie ma co robic to zignorowanie go. Myslisz ze bede gadal z ludzmi na takim poziomie jak Ty? Mylisz sie.Gram 5 lat w ta gre i widzialem mnostwo takich ja Ty.To jest nawet troche smieszne jak probojecie wszelkimi sposobami bronic swoich panow z Vision:D Prawda boli ale nie sadzilem ze niektorych na forum zabolala za bardzo a wiec gionojadzie, ja morfiny nie sprzedaje:cup:

bulbazaur 26-01-2010 16:08

Wracam tu po banie i co widzę, jakieś dzieci pokroju Lion coś tam czy ten Furora serbia coś tam... boże wiem że ferie się zaczeły ale na boga... grajcie w tibie a nie spamujcie na tym kulturalnym forum gdzie wypowiada się elita bo ani śmieszni nie jesteście ani nie wnosicie nic nowego i fajnego.

Więc bez pozdrowień. 8o8o8o8o

Lion_Lith 26-01-2010 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2724835)
nom to ja i twoja siostra na tej focie

chyba twoja bo nie mam ;D

Master93 26-01-2010 18:34

UP

Powiedz czemu podajesz sie za lion lith'a skoro to nie Twoj char ?

AwangardowyKaloryfer 26-01-2010 18:52

Jak znam życie to jest rl lion ,aż emanuje głupota :))

Lion_Lith 26-01-2010 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AwangardowyKaloryfer (Post 2725080)
Jak znam życie to jest rl lion ,aż emanuje głupota :))

ty juz wystarczajaco wyemanowales swoim debilizmem z kazdym postem sie osmieszasz ;*

pup 26-01-2010 21:02

Kiedy się można spodziewać was na kyrze? Czekam kiedy będę mógł z czystym sumieniem zainstalować tibie na kompie i camy oglądać!

Lion_Lith 26-01-2010 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pup (Post 2725151)
Kiedy się można spodziewać was na kyrze? Czekam kiedy będę mógł z czystym sumieniem zainstalować tibie na kompie i camy oglądać!

z czystym sumieniem misiu powinienes zostawic tibie w spokoju ;D

_Sod_ 26-01-2010 23:35

Ej ziomy odjebac sie od Tomka :/ (Syf zor)

Syf_Zor_ 27-01-2010 02:02

lolll <znakkk> ;d

Zoodix 27-01-2010 16:01

pozdrawiam pogromcow jp z furory :D

Furor001 27-01-2010 19:44

Ezazin
Jan 27 2010, 07:58:08 CET Killed at Level 112 by a fire elemental of Orizz Aldo.
Ogieeeen!:p

Jarek'Gru 27-01-2010 20:38

Nie wiem czy jest sie czym chwalic;

w otwartej walce napewno z nim nie wygral.

Elisabett 27-01-2010 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jarek'Gru (Post 2725606)
Nie wiem czy jest sie czym chwalic;

w otwartej walce napewno z nim nie wygral.

To nie Ty miałeś czasem nick Avatar'Gru;)?

Lion_Lith 27-01-2010 22:16

ponoc carlos ( lord'paulistinha ) pobil swoja kobiete jak nie mogl wbic na swoje usuniete konto ;D

Gesar 27-01-2010 23:38

A tutaj mala zabawa knightem ;d

http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=9b9437xok9j04dku

_Sod_ 27-01-2010 23:40

pozdrowka dla tomka \o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02.