![]() |
|
wrucilem dzis z feri zimowych w alpach i jestem zondny gry w tibie bendonc w alpach pisalem sobie na kartkach co musze w pierwszej kolejnosci zrobic i jak budowac postac, Sebus kiedy dasz mi namiary na tem speak bo juz chce znowu orac bo ten caly lion muwi ze mi nieda bo sprzedam katrili a przeciez znamy sie z real i wiesz doskonale ze ja kocham polske i nasz zond.... HAIL WOLNosc zabijajmy wiec jejjeejje 8o
|
ale wy przezywacie. nikt tu nie walczy, my tylko sobie zabijamy od czasu do czasu jakichs noobkow. a co do tego, ze nie wytrzymamy 2 tyg czy tam miesiaca, to pierwsze fragi byly juz na poczatku tego roku, wiec aktualnie juz pkujemy od 5 tygodni.
|
moze sie infamiasty cep nawinie ;D (zart)
|
oro jak huj usuneli tibie bo bo vision zaczeło się was bać !!!
|
aeahehhue ale mialem sen ze hacka mieli katrila imargam stigandi zwidki itp haheahe jazda jazda jazda ;D
|
Wreszcie na Furorze bedzie mozna sie pobawic w tym roku:D no Vision z pewnoscia sie nas nie boi bo moga expic(bocic) ale juz niedlugo...:evul:
|
Cytuj:
|
dobrze powiedziales denacie, zesraj mu sie na klacie
|
Cytuj:
ogólnie powiem wam jedno, my będziemy walczyć. po nas bed± inni, aż wreszcie skończy się era (z)visow. żal mi ludzi, którzy na poważnie biora tę grę. bot, zbieranie kasy, sprzedaż na allegro, i co to wam da? a my się przynajmniej z wami bawimy ;] |
Cytuj:
Nie mysl ze jak wy sie bawicie to u nas jest stypa ;) |
My sie bawimy, mozecie sobie bocic itd itp ale nas nie powstrzymacie;) my za wszelka cene w tym roku bedziemy starali sie wam utrudnic zycie. Pokazujemy ludziom z innych serverow ze uwalic kogos od was to piku¶. PAN PIKU¦!:D Wasi ludzie sa nieogarami(nie wszyscy)pamietajcie ludzie lvl nie zrobi z Was kogos. Nie wierzcie w slowa Vision;) my karamy ich za to co robia z drugim czlowiekiem, wielu z nich obudzilo/obudzi sie w temple. Te dwa miesiace to tylko przedsmak dania glownego:]
|
co drugi post jest prawie od Ciebie i piszesz w nich ze tak karacie "elo elo" a z fragów które wklejasz (grałem tutaj 2006-2007) znam tylko Alex Poseidon a reszta to sa osoby których i prawdopodobnie losowo nawinięte osoby. Zreszt± zabijanie niektórych 60 levelów na 5~ fragów (chyba ze mieli czaszki to zwracam honor) jest troche bezsensowne,lepiej chapn±c raz a dobrze jakiegos 150> B)
|
infamia sie wam nawinie lub ktos podobny to bedziecie kozaki ;D
////// infa poswiec sie i bedzie spokoj z misiami ;D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nightmare Infamia Nitroraptor (Shisha Master)
Vision ma nowego lidera i jeszcze nikt tego nie skomentowal?! |
nom plotka z carlin sie sprawdzila ze teraz kazdy nup moze zostac liderem vision ;D :p
|
e tam i tak wam zabiorę lidera na Galane :D
|
Wyexpie Magnamortusa i nim polece na Galane i tyle w tym temacie jak na teraz :D
|
Cytuj:
A ja chcialem dobic do 300 kiedys : / : / : / a jak taki kogz mi wylecial to ja...chyba chara sprzedam ;/;/;/; ;(;( A tak na serio to ema i chyba troche za bardzo sie w to wczules dzieciaczku?xd daj sobie na lajt --- Jety dodał 2 minut i 23 sekund póĽniej --- Cytuj:
i endriu nas nie obroni :( ema,jeet |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:48. |
|