Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Articuno 17-09-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1656467)
Ktoś pamięta tragedie na Helsey?

Niestety ja. Niestety, bo wiadomo kto tam zginął :(

DOWN: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zamieszki_na_Heysel :P

Yoh Asakura 17-09-2007 23:22

@Up:
Thanks.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1656713)
Niestety ja. Niestety, bo wiadomo kto tam zginął :(

Kto ? I co to za tragedia ? Nigdy o niej nie słyszałem.

Calen Futh 18-09-2007 07:18

A co do tematu ma nagle tragedia na Heysel ? Ani o fanach L'poolu nie gadalismy, ani o kibicach Juve. Nawet maja nie mamy (bo bodaj wtedy jest rocznica) a tu nagle ktoś wylatuje z tym textem ;< Nie wiem po co przypominać jeden z najczarniejszych dni piłki nożnej.

Yoh Asakura 18-09-2007 11:09

A NU przegrało z Derby. Co to się porobiło na tym świecie ;d

Hellraiser 18-09-2007 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1656957)
A NU przegrało z Derby. Co to się porobiło na tym świecie ;d

Tja jestem w szoku, myślałem że w najgorszym wypadku będzie remis. a tu zonk as hell. Sroki sucks!

Yoh Asakura 18-09-2007 16:01

A Armand Traore został aresztowany za posiadanie kastetu. Wenger zaprosił go na rozmowę, bo Traore mógł zostać wypuszczony jedynie po wpłaceniu kaucji :P

Rukahs 18-09-2007 21:48

To co panowie typujemy ?
Moje typy:
FC Porto 1:2 Liverpool
Marsylia 1:0 Besiktas
Chelsea 3:0 Rosenborg
Schalke 0:2 Valencia
Olimpiakos 1:0 Lazio
Real 4:2 Werder
milan 3:0 Benfica
Szachtar 2:2 Celtic

Dark Sven 18-09-2007 22:47

Milan 2 vs 0 Benfica.

: >

Suen będzie oglądał drugą połowe, ale koniec pierwszej miodzio ; >.

Ile tam na Celtic park?

Rukahs 18-09-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1657818)
Ile tam na Celtic park?

2:0 dla Szachtara.

Dark Sven 18-09-2007 23:52

I koniec. Milan pokonuje Benfice - 2:1
Strata gola w ciągu ostatnich 10 sekund na pewno boli. Ale Milan pokazał na prawdę kawał ładnej piłki. Często atakowali, i gdyby nie brak skutecznego wykonczenia, wynik byłby na pewno duuuzo wyższy. Nie było tutaj także taktyki "Zdobywamy i bronimy". Milan pokazał ładną piłke, ale jeżeli chodzi o obiektywizm, to raczej na finał nie liczę.

No... i Celtic dostał w dupe xD.

Yoh Asakura 18-09-2007 23:55

Jutro Arsenal - Sevilla. Kanoute już zapowiedział, że będą się starali obezwładnić Fabregasa. I to jest ich błąd - po odejściu Henry'ego, tutaj każdy gra za każdego. Obezwładnienie jednego zawodnika nic im nie da, w końcu na boisku jest jeszcze 10 innych Kanonierów. ;)
Osobiście liczę na 3:1, ważne żebyśmy wygrali u siebie, bo na wyjeździe będzie ciężko.

Doom Terror 19-09-2007 02:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1657920)
I koniec. Milan pokonuje Benfice - 2:1
Strata gola w ciągu ostatnich 10 sekund na pewno boli. Ale Milan pokazał na prawdę kawał ładnej piłki. Często atakowali, i gdyby nie brak skutecznego wykonczenia, wynik byłby na pewno duuuzo wyższy. Nie było tutaj także taktyki "Zdobywamy i bronimy". Milan pokazał ładną piłke, ale jeżeli chodzi o obiektywizm, to raczej na finał nie liczę.

No... i Celtic dostał w dupe xD.

signed with blood xD
Ahh juz od mistrzostw Pirlo w znakomitej formie,a dzisiejsze podanie do Inzaghiego ymh w tym podaniu widzialem wszystko,finezje,zuchwalosc,wyrachowanie,pewnosc siebie ;] moze tak sie rozplywam nad tym bo sam gram rozgrywajacego... tak czy siak jak dla mnie nikt nie podaje takich pilek

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1657934)
Jutro Arsenal - Sevilla. Kanoute już zapowiedział, że będą się starali obezwładnić Fabregasa. I to jest ich błąd - po odejściu Henry'ego, tutaj każdy gra za każdego. Obezwładnienie jednego zawodnika nic im nie da, w końcu na boisku jest jeszcze 10 innych Kanonierów. ;)
Osobiście liczę na 3:1, ważne żebyśmy wygrali u siebie, bo na wyjeździe będzie ciężko.

oj z Sevilla bedzie ciezko cos czuje ze duzo bramek w tym meczu padnie,zwyciezcy nie typuje ale ten kto wygra to bedzie mial jedna bramke przewagi 3;2 wynik,z tym ze dla kogo ;o?Ja z kolei bede ogladal Inter-Fenerbahce na wyjezdzie,mam nadzieje ze wygraja gladko,ale z remisu tez bede zadowolony.Turkowie maja to do siebie ze sa nieobliczalni,a Inter to ze zdarza mu sie rozczarowywac ;p mimo to jestem dobrej mysli.

Calen Futh 19-09-2007 07:50

Dzisiaj Manyoo <3 Może brak skuteczności w lidze zaowocuje dobrymi występami w Europie ? ;) Szkoda, że nie mam platformy N ;< Będe musiał oglądać słabo dysponowaną Barce przeciwko słabo dysponowanemu Lyon'owi ;<

Hellraiser 19-09-2007 17:02

kanał 60 – godz. 20:00 początek studia + mecz: ARSENAL - SEVILLA w HD (nSport główna antena),
kanał 59 – godz. 20:40 PSV EINDHOVEN - CSKA MOSKWA
kanał 58 – godz. 20:40 SPORTING LIZBONA - MANCHESTER UTD.
kanał 57 – godz. 20:40 FENERBAHCE - INTER MEDIOLAN

Jak dobrze mieć e"n"ke. B)

Dark Sven 19-09-2007 17:13

Sopcast blz ; <.

@down
Jakiś kumpel blz ; <

Calen Futh 19-09-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1658479)
Sopcast blz ; <.

Kijowa radiówka 512 która wieczorami masakrycznie wolno chodzi blz ;<

Yoh Asakura 19-09-2007 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1658454)
kanał 60 – godz. 20:00 początek studia + mecz: ARSENAL - SEVILLA w HD (nSport główna antena),
kanał 59 – godz. 20:40 PSV EINDHOVEN - CSKA MOSKWA
kanał 58 – godz. 20:40 SPORTING LIZBONA - MANCHESTER UTD.
kanał 57 – godz. 20:40 FENERBAHCE - INTER MEDIOLAN

Jak dobrze mieć e"n"ke. B)

Zamienisz N na kablówkę, blz ?

Hellraiser 19-09-2007 18:29

@Yoh Asakura & __DARK_SVEN__

Nie chciałem przykozaczyć i was lekko zmartwić. Pseplasam,..

Btw, wczoraj Helzeja dała du,.. nie zagrała wyśmienicie wiedziałem że tak będzie niech tylko wróci Lampard, bo cholera w Fantasy nie ma kto mi pkt zdobywać ;p

Oczywiście zobaczymy jak dzisiaj podoła Arsenal i ManYu, wiadomka z mocniejszymi niż wczorajszy Rożenborh,..

Articuno 19-09-2007 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1658616)
Btw, wczoraj Helzeja dała du,.. nie zagrała wyśmienicie

OMG! To istna żenada tak bogatej drużyny, która ma aż kilkunastu kibiców w Polsce!

Doom Terror 19-09-2007 21:57

Boze 5 minut mnie dzieli od najpowazniejszego sprawdzianu Interu na poczatku tego sezonu.za niecale 2 godziny bede wiedzial w jakiej formie sa moje pupile :P udczuwam lekki strach przed rozczarowaniem i przypominam samego siebie z przed jakis 5 lat bo w glowie mi sie klebia slogany typu "prosze,zeby wygrali" nie moge usiedziec spkojnie na moich szanownych czterech literach przez minute a jeszcze mama proboje mnie wygonic z psem ehh ale to juz tylko 1 minuta do meczu wiec pies musi wziasc na wstrzymanie(zreszta ja tez do przerwy) bo wpadam w trans.Ahhh nie wyrabiam xD do zo za 2h powodzenia waszym ulubionym team'om zycze,no chyba ze jest tu fan Fenerbahce :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19.