![]() |
Podaj nick cholero. Czy moze taki jak byl na naxxie ?
|
Blinxz.
tak na marginesie wystartowalem LW + skinning. |
@Bluray
Gay ? ? ? ? Normalnie BE male mnie dobijają, szczególnie jak włożą jakieś czerwone sukienki ~~ Lepiej zagraj BE femalką, normalnie lizać d.... znaczy palce xd A najlepiej to zagrac taurenem, jak Racon, albo undeadem <3 A jak lubisz słitaśśne klasy to ew. Draenei lub Gnome xp @Vil(up) Też chyba wezmę leatherworking i skinning, myślę, że przyda się mojemu druidowi. Chciałem tailoring, ale jak poczytałem, okazało się, że cloth - nty ;p |
|
a ja sie zastanawiam. Mining i jawel/tail i herb/herb i alch. I normalnie nie wiem na co sie zdecydowac. No niby ludziska laza w tych t6 ciagle czyli o raid latwiutko jednak juz nie wiem jak sprawa z jawelami do tych tierow. A jak dobze z jawelami do tierow to czy nie lepiej bedzie wtedy alch i herb ? wkoncu miksturki dobra rzecz.
|
To może zróbmy spis tych którzy grają na WoWLegion i może jakaś gildia?
Ja - Aenseidhe Kołbaś - Relosu Vil - Blinxz Kremas - ?:o Ktoś jeszcze? @Wardi Ja bat :( Trudno, będę gejem grał :P nie chce mi się postaci nowej robić i wracać do pierwszego miasta które jest tak zatłoczone że .... :D |
GRA JEST ŚWIETNA, MAM 70 Warlocka I PO PROSTU GRA CUD !! :cup::cup:
|
http://eu.wowarmory.com/character-sh...nas&n=Tholdrim
Postać ma miesiąc. Akurat niedawno skończył się abonament to sobie robię kilkudniową przerwę od WoWa na rzecz szkoły. |
Ja tez ide na WoWLegion. Horda - Nick: Thristen - klasa jeszze niewiem xD
|
@up:
Ale czemu draenei! Jak już linkujemy chary to: http://eu.wowarmory.com/character-sh...glade&n=Eerion Teraz to fire, ale będę myślał nad kombinacją arcane frost - potrafi wyciagnąc straszny DPS. |
na naxxie(gram tam jak na wowlegion jest za duzo osob) zroilem sobie retalent. Ulozylem jak narazie wlasny build pod combat. Mam 2x większy dmg i trace okolo 100-200hp na moba max. Combat rox
|
na wowlegion zawsze jest za duzo osob, po prostu trzeba zacisnac zeby i szukac fajnego miejsca do grindu gdzie zamiast 6 osob znajdziemy 2. Kolo 20 levelu zaczyna robic sie luzniej.
|
No na WoWlegion trochę ciężko jest, jak na razie, nawet nie wiedziałem że tyle osób na jednym servie może grać o.O
|
w innych lokacjach poczatkowych jest luzik ale to co sie dzieje u BE to masakra. Ludzie tylko stoja i czekaja na resp ktory wybijaja w 3sec kradnac kille.
|
No na WoW legion w łikendy jest ok 5k ludzi :)
Jak coś to moje nicki na wowlegion to: Rogalini 70lvl rogal Najlepszy 40lvl warek Nml 40lvl shaman Bojalecze 30lvl prist |
swietny nick dla priesta xD
|
Może przeszlibyśmy się kiedy na jakiś dungeon np. na Hidded Enemies w Orgri? :P
|
|
Cytuj:
|
ja tam voidem mogl bym tankowac =)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |