![]() |
Jakis filmik ? ^^
|
Braaawo !!
Hal RoM _/... Btw " A miało być tak pięęęknie = )) |
Cytuj:
Co do Sinister on spytał o powód swojego "deada"(special for Gotic :D) A tak wogóle to FORUM(tibia.com tibia.pl) jest po to aby pisac o wszystkich wydarzeniach z Aure(y/i). I tak na marginesie- dziex za koniec SPAMA :p |
Cytuj:
Napisałem, że gdy ja padłem "za free" na 105 lvlu to nie żaliłem się na forum i nie pytałem o powód. Temat uważam za zamknięty |
Niestety, ale on prawo do żalenia się ma, a Ty mu zabronic nie możesz :p
KONIEC |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zgadzam sie o ile przyjdziesz mnie "jebnac" teraz :D Zobaczymy kto więcej straci :D |
Sry Double
|
Cytuj:
Ty tak, a on nic bo nie ma chara xD Ahahahahaha |
Cytuj:
koniec .. |
Cytuj:
@Neez Czyli to Ty jestes Xeni:D @Topc Jaki wynik? @Jojo Do mnie sie kiedys pluł jak mu loota podpieprzylem w kazzo. |
@up
Jeśli chodzi o wynik openki -> 13:4 A ogólny -> 54:40 |
Ma ktos filmik??:]
|
Wątpię, że jak była Openka zostało odrazu zupdatowane TibiCam. ;)
|
Barek tez liczyles ze dobiegniesz do pz'ta jak kupywales blessy nie ?:)
A co do wojny , to dopiero poczatek :)! |
54:40 wojna bedzie przesadzono dopiero jak wynik bedzie sie roznil tak 30-40 fragami a takie straty da sie szybko odrobic ^^.
Zobaczymy czy update bedzie dla was korzystny w nastepnych openkach:) |
Jezeli tak ciagle przegrywacie to ra czej znaczy, ze nie macie zgrania, prawda? Jak to mozliwe...powinniscie all na ventrilo siedziec i jeden powinien mowic kogo macie atakowac i byscie wszyscy jena osbe bili moze by popadali. Albo na tym bocie z atakiem co jedna osoba wali z sd i reszta tez;] Co sie imie szefa wpisuje, tego co bije z sd. Kiedys na wojnie romy swojego tak ubili bo liam trafil nie tego co trzeba.
|
Sopel
Z kad znasz takie slowo jak "kupywales"?? Moze kupowales ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01. |