![]() |
Cytuj:
Ps. Widze ze Wizja invituje coraz to nowych czlonkow, pamietacie od czego zaczal sie rozpad Vision ? Mi sie wydaje, ze w momencie kiedy do gildii dolaczyla masa miesa armatniego.. ;] |
Cytuj:
Jak niewiesz to spytaj sie mamusi ja ci nie powiem ;c |
Cytuj:
Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów. @Rozpad jaki rozpad Vision?? |
Cytuj:
Ciekawe czy znajdzie sie az tyle miejsc do skilowania :) |
Cytuj:
pzdr... |
Szkoda mi Vision, bo już nie będzie nikogo kto by robił rozpierduche z tego serwera...
|
@slovik
dlaczego twierdzisz że Vision już przegrało? że dostali 18:5 to znaczy koniec?? po prostu trzeba trochę ograniczyć liczbę memberów... i wywalić spy... @Lubie~ przemilczę twój post... |
Pasterz the Axemaster
Jun 28 2007, 09:31:12 CEST Killed at Level 140 by Niraet and by Harcesh |
^ szybki jestes -.-
Vision dostaje kolejny raz po dupie... wydaje mi sie ze chwilowe 'roztargnienie' , odejdzie pare osob jeszcze (o ile lean mowi prawde to moze czesc sie wypłaci) i Vision wróci do starej taktyki masslogów ~25 osob 24/7 trzeba czekac na jakies powazne wydarzenie w stylu hack kogos w 'góry' zeby cos sie zmienilo |
No jeszcze kilka dni i duski bany powbijaja na vision ;) hehe
|
haha chlopcy sie logneli ostro i kolejka w dp edron po kase na blessy jak za komuny:p
|
@up
Tęsknie za tym jak to wy lecieliście co chwile po blessy :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tyle fragow, a tylko jeden filmik widzialem z tibi 8.0, moze ma ktos jeszcze jakis ?:D
|
sry za oftop ale co to ten test serv na tibia.com chcialem wejsc ale goscie pisza ze key pomoze ktos?
|
Cytuj:
Pozdro. |
Sorry Double,Neo rox.. :/
|
Chyba tylko jak to sciagniecie i otworzycie zostaniecie hakniecie a tak to mozecie pisac posty na forum i logowac na konto.
A z drugiej strony ci hakerzy tepi sa... http://download.cipsoft.com/tibiatestserver802***** a powinno byc mirrior tibia.com/download/tibia800***** znaczy sie inny mirror a i jeszcze brakuje Your CipSoft Team Taki wielki przekret a takie glupie błędy :( @Edit Hacka nie było... |
Cytuj:
A z drugiem strony jak hackerzy grają w tibie dużo zarobią, ale nie płaczcie nabki pod dp, nie wezma waszych plejt setuf |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |