![]() |
Czemu Kash i Xenezis wyszli z Wrath? Bo Fenshi doszedł?:p
|
Feav za co ban?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Rokos Sam jestes asslickerem Co bo kolegow mam to juz dupe lize? Tak sie sklada ze przez takie osoby jak wy to mi brakuje miejsca w black list xD z Gildii Worth czy jakos tak tam gdzie jest Feav ale mniejsza z tym znam tylko Yamahati a reszta mnie nie obchodzi |
W telewizji mowili ze bongosy robia niezla rozpierduche na d lair.... nie wiem, niesprawdzone, ale telewizja nie klamie, co ?xd
|
No to dzisiejsza akcja Bongo
Yeux Noisette 63 ek Neru'Pow 87 ek :) i love GUYS |
fenshi w wrath lmao
i skasujcie ten opis gildii, bo na probę to wy wystawiacie jedynie naszą cierpliwość- ileż można czekaćna jakąś akcje :P @bezok: co tam bro? :> nie walczysz przeciw złu i występkowi xD? 3m się tam w rl :] /Bartek |
skromna fragilista loth jovena....
Oct 22 2007, 22:46:23 CEST Killed Neru'Pow at Level 87 unjustified Oct 21 2007, 20:39:57 CEST Killed Thelux at Level 72 unjustified Sep 30 2007, 11:43:09 CEST Killed Vego at Level 6 ok Sep 30 2007, 11:37:58 CEST Killed Elo Gonzo at Level 38 ok Sep 23 2007, 21:07:50 CEST Killed Hagi-san at Level 43 unjustified Sep 23 2007, 20:57:40 CEST Killed Prydion at Level 40 unjustified Sep 22 2007, 23:11:07 CEST Killed Tien Uyan at Level 54 unjustified Sep 20 2007, 20:38:27 CEST Killed Frethy at Level 64 unjustified Sep 19 2007, 21:42:06 CEST Killed Knight Tigon at Level 53 unjustified Sep 16 2007, 21:12:29 CEST Killed Ellia Yurius at Level 87 ok Aug 15 2007, 22:14:08 CEST Killed Dalius Noleck at Level 28 unjustified |
Cytuj:
Po to napisalem, zebys sie dowiedział :):] |
Cytuj:
a szkoda ...... odcinek wczorajszy widzialem,dzisiaj niestety nie ... praca :( Pozdrawiam |
Cytuj:
|
@Loth
Zajebista lista fragów prawie jak u mojego Nitza za czasów jak fragowałem :D A wczoraj ładnie nam wyszło 2x szwed :) |
Cytuj:
masz 59 rp, wczoraj utłukliśmy 87 ek więc byś się złożył jak scyzoryk macgayver'a(pozdro dla Kaika ;d) ale postów natłukliście ;d od 150 strony musiałem czytać(potrafie czytac ocb?) :P @Kuzyn mordo kiedy an chwałki wpadasz dawno się nie widzieliśmy ;d @Wojo,Nitz,Michau,Viking,Masster~,Freshley,Kamilek ,Radek,Glaura,Glowr i cała reszta której nie wymieniłem "MACIE DEDA ROOKOWEGO" @Broer Ówarzaj bo mam 15 ryceża z 100 dośfiatczeniem aksa i 15 posiom magji i moge żucać kamienie nagłej śmierci! |
no i ?
ja mam kamienie najwiekszego leczenia i magiczne butelki w dp a bekpeku mam pro od swe i dwa mass logi... |
Cytuj:
Umrzyj pozerze :| |
Ja slyszalem ze moze dzis pasc ktos znowu. I ja wiem kto
(7238397<-- gg) |
Ty też radio maryja ??
|
Cytuj:
wszyscy czekamy na jakieś ciekawe akcje w wykonaniu wrath pytanie tylko czy to nastąpi... w/e @feav: pozerem nie jestem, nie bawie się w ciebie. intryguje mnie jak bardzo osobą nicnieznacząca i będąca zerem jest w stanie sobie wmowić jakaż to ona jest cudowna. <dzwonek na lekcje pulasie> |
debile
------------------------------------------------------------------ Czesc Radoslawie Bezokowski and Czesc Renata Beger ------------------------------------------------------------------ |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51. |