![]() |
jak non steam to Roman fajny wpisz w google i masz :baby:
|
Cytuj:
|
A ja stracilem 1.6kk expa i jestem noobem, kur*a.
|
Cytuj:
|
to jeszcze ja miesaic temu hackeda mialem i stracilem 3 pirackie plecaki i pierscien niewidzialnosci 1 min. :((
|
Cytuj:
eLo |
Ej, jestem fajny? Śmieje się z innych a sam wyglądam jak niewypał :D
|
@Squrewski hehe wyrazam swoje zdanie odpowiadam na pytania....
A co do jezyka to wiezs jakiego jestem zdania? powiem ci MOJE ZYCIE MOJA SPRAWA MOJ JEZYK......i czy jest brazowy czy zielony czy purpurowo-bialy gowno cie to powinno interesowac Dziekuje,dobranoc.:baby: |
"Łatwo się skur.wić, by poznać kumpli"
Elo |
Tak puszczam sie by mnie lubieli i lize im pupy bo to moje hobby co ci do tego kolego?
|
Cytuj:
Po drugie: Jeżeli słowo "skur.wić" rozumiesz jako puszczać się to pozdrawiam... Dobra bez odbioru. Waste mojego i twojego czasu na spamowanie... |
Po 1 szukasz prowokacji
Po 2 ''dziewczyna sie s*****la'' poscila sie dala dupy kasztanie Po 3 kasztan jestes i tyle. Dobranoc |
Cytuj:
Cieszy mnie, może twoi koledzy pójdą za twoim przykładem XD Ale ja i tak musze być chamski, PRZEMYśL IS UNDER LAGS ATTACK CEHCHECHE!!1oen1e1oen1e1!!1oe1ne1oe1!! |
Cytuj:
ATM. TAK <LICKLICKLICKLICK> poniewaz Xanoxin powiedzial, ze wygrajo to wygrajo. |
Mówię wam, jam władca Nebuli nie dopuszcze by jakiś pasztet przejął władzę! Chociaż sam noszę okularki grubości 4 cm i powierzchni równej mojej twarzy, mam grubą jappe jak miś goguś to i TAK JESTEM NajLEPSZY!!
|
Nie karmic trola.
|
Cytuj:
|
Nie wlasnie zjadlem obiad
btw.smieszny chcesz byc? |
Cytuj:
|
Widzisz Alvaro nie tylko ja to stwierdziłem, czyli coś w tym jest... elo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:11. |