![]() |
Na solerze
-Bez Pojary Luminera -Adbul Wisimulacha(albo laha) -Zboczony Pies Bylo jeszcze kilka zajefajnych ale zapomniałem:( |
Na Selenie kolo o nicku "Psi sutek":D
|
Noo..Tos sie postaral xD
Cytuj:
sam bym nie wpadl na taki temat xDD |
mieszam cherbate ....nie na rooku ale 26 sorc berylia :D
|
No i następna porcja debilnych nicków (większo¶ć z Xereny):
Goraca Kasienka Flak knight Pold Kucyk Ertes Women on Xerena Kacper Zawisz Mag Do Gazu Janasa Maly On Ptaszek Goraca Druidka Wuja Lodzio Za Piec Lat Bede Astronomem Czarny Pojeb Daj Cos Albo Wydupcze'Ci Mame Dup'czylem Twoja Matke Jadzia'Dwie Danki Oraz Iwonka Krysia-Mamusia Bartusia Kupie Studded Armor Matka Bartka Moze Zostane Prostytutka Oczojebna Bluzka Poszukiwacz Czarnych Panienek Pytanko Zaraz Bede-Nie Pisz Elitarny Szczurek Jednooki Bandzior Kaka Urwisek Doda Dawaj Cycka Sir Skocio Lord Mord ziomek of xerena Ksiadz Irek Grabarz pogromca ksiezy |
Serek rowerek-aurea:D
|
Umyj mi'Noge - deleted ; )
|
Obsrany Sedes
Kuppa Gnoju Tomi Rukstajer Wszystie na Valorii |
Hehe dobre dobre...
Ja widzalem ale to juz dawno wiec nie wiem... czy na rooku. Ancinet Prostytutka(Guardia) |
You see a dead human (Vol:10).
You recognize Wyruchaj Mnie. He was killed by a rat. nie wiem czemu gosciu nie dostal bana :P [Selena] |
Pare nickow pewnie juz ich niema
-zepnij mnie w dupe 8o -kolorowe kredki -frytki karbowane -skrzyzuj nogi bo ci z grzyba dmucha 8o(dokladnie niepamietam ale cos w tym stylu) |
niech zyje odbyt: aurea
|
Nick na Xanterze Konia Wale ci pedale
|
zjedzona kiełbasa-Menera :]
|
Kiedy¶ na nebuli ide sobie patrze a tam typ o nicku
Oby hydry były wolne następny Niestety hydry sa zajete i 3 na dokładke Aby tomba była wolna (kocham jak kto¶ mowi tomba zamiast tomb x)) |
Na Berylii :
Wyrzuc smieci bo cie zabije |
Menera:
Ja naprawde nie mam pieniędzy |
xD
Dawaj'Geju Zepsuta Podpaska A i najlepszy Cytuj:
|
Ja sama mam : Klozet Pani ;] Mój Rookstayer
|
19:24 You see Zulty kibel Bronzowy wojownik (Level 1). She has no vocation.
n/c;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |