![]() |
No ja chyba wiem kto to x)
|
Jak wiesz to sie podziel.
(sorry za brak polskich znakow) |
:D:DD
tak sie sklada ze raczej da rade dojsc co to za typek i bedzie inaczej spiewal ;] |
hahaha
przeszla mi zlosc ubylo mi 6 leveli i 50 k to ja rone epso xd |
i nowa banda szwedów gra na elysii, po lunarze przyszła xerena i załozyła gildie Pulsedriver
@edit Pozdro dla Polaków. |
ta szanse polakow spadaja w dol o ile jescze jakies sa ... ] krystian paladyn hacked
|
"ej szybko jest akcja, wbijaj na nowego venta 4.7.0"
gz tym ktorzy sie na to wjebuja x) |
Cytuj:
haha dziwne ze Tobie z tym najwiecej spamuja ;p chyba widac ze taki noobek jestes i wkoncu zainstaljesz tego "venta" ;d |
Keyloger? bo nie w temacie jestem..
|
e tam "macie fotke mojej gołej siostry bo zabrala mi kase na pacca" jest lepsze :D
|
Lepsze jest "yesterday open battle riders vs. Wri" xD
|
Najlepsze były te zdjęcia z openek co jakis madrala wklejal tutaj i na imageshackuss prowadzily...
Skoro ja sie na nie nabralem to znaczy ze sa dobre :P |
"ej siema jest na black liscie gm xadama wejdz na ta strone www.wcalecieniehakne.pl i sie odbanuj"
|
decade napisz pod wieczor do mnie
|
Elo Elo 3 2 zero ;< pozdro ;D dla starych wyjadaczy;D hr hr
|
joł joł :D
|
Decade, te softy moze jakos sie taniej da?
|
da sie. moge znizyc do 190k.
ale i tak mi teraz konto zbanowali :/ za posta na forum w ktorym napisalem ze bylem afk. Afk znaczy away from keyboard a nie 'hello world i am botter pls ban me' ale wez z CM rozmawiaj.. nawet complaina opcji nie bylo:) |
up hehe:p:p:p:p
|
19:42 King Of Woman [18]: http://rapidshare.com/files/14936729...war**********l <<--- Elysia war (Elitism VS Divinus Parlamentum) (Yesterday Battle)
uhauhauhauh owneddddd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |