![]() |
U mnie troche lepiej moge biec przez 3 kratki a tak to wogule nie mogłem
|
Nom w sumie tak jest inaczej troche już. Moge się lognąć w dzień normalnie a nie tylko rano i wieczorem, pochodzić troche, pogadać ale tak to nic więcej ;/ ehh pacc leci...pierwszy raz tak mi go szkoda jest ;d
|
Dwa dni miałem dobrze, do dziś - godziny 19:30 _/
|
U mnie wszystko super , normalnie expie. Szkoda ze nie na main charze :S
|
/\
Nadal dobrze? z jakiej dzielnicy jesteś? |
wszystko chodzi ok.
z obłuża |
U mnie od 3 dni też jest super, tylko wczoraj były lagi, ale to miał cały serwer więc to wina cipsoftu : ] MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŻE ! : D
|
Cytuj:
Przez tydzien ponad bylo dobrze do dzisiaj do godziny 21 .... Teraz nawet nie idzie zalogowac ; |||||| |
Macie nadal lagi? :confused:
|
Tak ;/ a tylko lvl do setki ;/ trzeba czekać do nocy żeby pograć :D
|
No i ja już też mam :)
Przez pare dni był spokój i ... ... i dalej mam czas wolny hehe :) |
U mnie lepiej jest niż było. Lagi rzadko mam ostatnio ale i tak w maju zmieniam dostawce bo nie chce żyć w stresie :<
|
No i stalo sie sobie
U mnie jest juz calkiem dobrze , mam male sciecia i srednio 4 kicki /h . Moja Teoria jest taka ze mam sciecia przez multimedia a kicki lub dluzsze lagi przez CipSoft Dlaczego? Na OTS mam tylko sciecia zadnych kickow , zadnych freezow . ;)
|
U mnie też jest coraz lepiej. Lagi miewam średnio 3x na dzień, ale mijają po 20-40 minutach :] Mam nadzieje że w końcu się z tym uporają.. Jak na razie można nawet skillować :P
|
hmm no ja 3 miesiace teraz gralem bez zazutow a dzis zaczelo lagowac ale niee tak mocno jak kiedys i nie wiem czy to CIPY czy MM ahh...
|
"Raz na wozie raz pod wozem" .... Jak przez 2 tygodnie nie mialem laga to teraz zalogowac niemoge ;\ Jak do konca marca tak bedzie podpisze umowe z innym providerem ...
|
o w multimedie , dzis rano freez , a tak ogólnie jakość super.
|
Eh, u wszystkich jakieś poprawy, a u mnie?... Z dnia na dzień coraz gorzej i to jest interesujące! :confused:
|
Interesujące, ech?
http://img172.imageshack.us/img172/6397/grubepingi.jpg |
Dzwoni ktos jeszcze do tych cepow czy tylko ja? :x
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:16. |