![]() |
pale a tak na serio questa ktory zaczyna sie tylko w PONIEDZIALEK
|
Zobaczcie teraz na kanale Trade ile ofert kupna DSM, Platinum Amulet, Dragon Slayers i Steel Boots :).
|
@Matjj93
Nie prosilem o ceny tylko o jakies szczegóły dot. questa |
Cytuj:
|
szczerze spodziewalem sie nieco wiekszej ilosci itemow i ze te dsm s-bootsy pojda troche wyzej.... demon shield 30k u npc 30k na trade teraz.... dsm 35k npc 40k.... jedynie co mnie cieszy ze te diamond sceptry, crystal swordy i beastslayer axy sa w jego liscie bo po summer upie mam tego pare bp w depo i jak noob prosil o itanz to mu rzucalem bo na trade bym pare h stał
|
@--Cienius--
Skąd ty ta listę wziąłeś ? -.- Przecież nie da sie p ammy sellnac -.- |
Cytuj:
|
Cinius zobacz wyzej a nie co chwile to samo pytanie zadajesz -.- na tej stronie co podalem jest napisane all wiec taki problem zobaczyc?
chyba ze nie dowidzisz to 9k jest Kleczajek jak poczytasz to zobaczysz :s a nie mowisz ze sie nieda po upie bedzie sie dalo |
Bardzo dziwne te ceny. Większość w ogóle nie pasuje. Dragonbone Staff za 3k? Dragon Slayer za 15 oO? Teraz to na DL prawie nikt nie będzie miał waste. W ogóle nielogiczne są te ceny.
|
jest moze gdzies opis jak wykonac questa natego npc? jesli tak to gdzie, a jesli nie to czy moglby ktos tu opisac przebieg questu? :p
|
17:00 Nominus Spiritus Sancti [20]: ~~ BUYING DRAGON SLAYER 10K EACH, AMBER STAFF4K EACH , LUNAR STAFF 2K EACH , DRAGONBONESTAFF 1K EACH , DRAGON SCALEMAIL35K EACH ,GOLDENARMOR 15KEACH , STEEL BOOTS 20K EACH , DEMON SHIELD 20K EACH ,MEDUSASHIELD 6K EACH , FUR BOOTS 500 GP EACH ~~
17:01 Volkong [73]: Buy All DSM 30k, Steel Boots 18k, Medusa Shield 7k wiesci szybko sie nosza xd |
Cytuj:
No i gdzie tu masz p ammy ? |
Amulets:
Ancient Amulet 200 gp, Scarab Amulet 200 gp, Platinum Amulet 9,000 gp, teraz wogole niechce mi sie wlaczyc :< o otworzyla się; no i to widze ze light shovel zdrozal;p myslalem ze w miare stabilne źródlo ale jednak nie ;p |
@up
Radzę ci częściej odświeżać stronę ;). Edit: STABILNE?! Człowieku, Eriga może każdy edytować, stabilność to jedyna rzecz, jakiej ja tam nigdy nie widziałem ;P. Edit2: Cytuj:
|
Dobrze, że ktoś przeniósł ceny tutaj, bo jak widać na erigu już zjebał ktoś cały cennik. A co do p ammy to nie był on w Amulets tylko w Armors.
|
@up
Bo cennik był podrobiony, dodany przez jakiegoś żartownisia xD. |
upup@ a podasz mize ich dzialanie?
|
ee double post -.- moze ktoś mi powiedzieć czy do pływania potrzeba pacc'a?
|
do plywania potrzebne sa rece , czepek i basen ....
Szukanie nie boli n-ty raz juz powtarzane bylo. |
Wie ktos moze po ile G arm bedzie chodzil (na 100%)??
Czy 20k, czy to zfakowana cena? Wlasnie nie wiem czy kupic od goscia 5 g armow 15k each ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |