Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Kacperka 10-04-2008 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez doskonaly11 (Post 1994287)
poreda nie pisz jaqkims sloganem jak bys byl *******niety,kurwa zal smieszne to nie jest, chyba ze jestes z kapusty czy huj wie skad to rozumiem, nie dziwie sie ze wam jedzie ja jak gralem tez jechalem bo macie sie za huj wie kogo ,ze wszystko wiecie bo na forum duzo piszeci, no i war bez was to poraszka

No wlasnie tez nie wiem za kogo on sie ma z tym swoim noob lvlem :| Tylko mocny w gebie jest.. to wszystko.. mysli ze wygraja wojne to bedzie rzadzil servem.. hah.. I chodzi tylko po guildiach za gortim.. bez gortiego to ja nie wiem co ty bys teraz robil... w tibie bys nie gral pewnie.. n/c poreda..

oVvN3eR 10-04-2008 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1994424)
No wlasnie tez nie wiem za kogo on sie ma z tym swoim noob lvlem :| Tylko mocny w gebie jest.. to wszystko.. mysli ze wygraja wojne to bedzie rzadzil servem.. hah.. I chodzi tylko po guildiach za gortim.. bez gortiego to ja nie wiem co ty bys teraz robil... w tibie bys nie gral pewnie.. n/c poreda..

Tyle że ostatnia moja gildia to Seven Alliance...
Poprostu każdy chce mnie w gildi ale ja nie chce :P
(Miałem inva do ftp , ls , nvm i paru innych )

( tylko nie pisz że to lizanie dupy plx...)

poreda 10-04-2008 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1994424)

Dla mnie jesteś jedynie psem a twoje zdanie mi zwisa i powiewa, wiem co mogę, i jestem tego świadomy, a mogę dużo więcej od twojego "hlv" (AUHUHAUHAHUA) chara ty pro elo masterze. Jesteś zerem, to że cie rodzina nie kocha, a w szkole cię witaja kutasem w dupę nie oznacza że tutaj będzie cie ktoś szanował. Jeżeli jesteś taki pro mastah to prosze bardzo daj swój nick i zobaczymy kto będzie górą frajerski pedale ;***

@Doskonały
Jak padałeś jakoś nie byłeś taki wyszczekany... HAU HAU HAU HAU!! SUHAUHAHUHSU! KTO DOGONI PSAAAAAAA! ;DDD

Michalakmee 10-04-2008 17:57

@Doskonaly, kacperka
Nie liczy sie tylko lvl, ale umiejetnosci, wiedza etc.
Btw. Poreda wiecej zrobi swoim palkiem niz wy dwaj razem wzieci z dupolizem solarem na czele..

Shinhoshu 10-04-2008 18:03

@up
Z tym sie nie zgodze że poreda by zrobił więcej niż oni 3... Nawet jakby to by były leszcze to i tak by więcej zrobili w 3 niz on sam, spójrz np na ftp, wedlug was 0 pvp a jednak kiedyś rzadzili se servem, bo jak pkowali to w grupach ^^...

ErAgOg 10-04-2008 18:08

Doskonaly swoim noob charem zdziałał więcej niż niektórzy tu w grupie. I ja to mówię poważnie :/... Oprócz ilości ludzi liczy się skill pvp.

@EDIT
Napisałem to, nim zobaczyłem ten post:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michalakmee (Post 1995002)
@Doskonaly, kacperka
Nie liczy sie tylko lvl, ale umiejetnosci, wiedza etc.
Btw. Poreda wiecej zrobi swoim palkiem niz wy dwaj razem wzieci z dupolizem solarem na czele..

I szczerze wątpię w jego prawdziwość

Mendolina 10-04-2008 18:24

@Sardas
Ale Akishino na 50 + lvl ubił kiedyś przed ss 64 ek z FTP i jakiegoś tam nooba z DH i nie padł, bo praca w grupie się przydaje mocno. Umiejętnośc w zorganizowaniu akcji się liczy najbardziej i my to zaplanowaliśmy, a Doskonały padł ze swoją grupką przed ss.

Taxo 10-04-2008 19:00

............

HellFrycek 10-04-2008 19:08

Wy wszyscy jestescie pro evul gamerzy.

Michael Rzotkiewka 10-04-2008 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HellFrycek (Post 1995156)
Wy wszyscy jestescie pro evul gamerzy.

a chcesz deda?!1X(

Mendolina 10-04-2008 19:46

Przed chwilą battle na okolnir było, FTP wygrało. Sporo z DH padło, z tych ważniejszych to Deosita, Mago Laren, Leoozenho, Yksan, Lucipher of Hell and more...more ;p.

Kacperka 10-04-2008 20:10

A jebie mnie juz co piszecie.. najebane macie ludzie.. Dla was ktos kto jest mocny w gebie ma juz zajebiste pvp i wielkie plecy itp tlyko dlatego ze tak mowi.. pierdole juz to forum bo widze ze tu juz coraz wiekszy zal sie robi.. chyba poprostu z tego wyroslem.. :baby:

@Gorti
Twoj post to zwykle chwalenie sie.. masz troszq(bardzo) zawyzona samoocene.. Pierdole do jakich guildii miales invita itp itd.

@Poreda
Nie gram w to gowno juz od ponad roku jak juz nie raz pisalem wiec kurwa nie wiem cioto o jakim nicku mowisz.

Ci co sa dla mnie kumplami i nic do nich nie mam o tym wiedza.. a reszta niech sie pierdoli.. bb

HellFrycek 10-04-2008 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka (Post 1995237)
a chcesz deda?!1X(

Taaa chce ; D Szczegolnie ze nie gram.

poreda 10-04-2008 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1995295)
A jebie mnie juz co piszecie.. najebane macie ludzie.. Dla was ktos kto jest mocny w gebie ma juz zajebiste pvp i wielkie plecy itp tlyko dlatego ze tak mowi.. pierdole juz to forum bo widze ze tu juz coraz wiekszy zal sie robi.. chyba poprostu z tego wyroslem.. :baby:

@Gorti
Twoj post to zwykle chwalenie sie.. masz troszq(bardzo) zawyzona samoocene.. Pierdole do jakich guildii miales invita itp itd.

@Poreda
Nie gram w to gowno juz od ponad roku jak juz nie raz pisalem wiec kurwa nie wiem cioto o jakim nicku mowisz.

Ci co sa dla mnie kumplami i nic do nich nie mam o tym wiedza.. a reszta niech sie pierdoli.. bb

Jeżeli nie grasz to na chuj tu piszesz? Chuj wiesz, chuj widziałeś, chuj słyszałeś więc się niew*******aj.

@Shaka
Nie liczy się to że ubiłem te osoby, liczy się to że zrobiliśmy to podxas gdy 30 osób z jego gildii było online, i nikt mnie nie ubił :D

Solar271 10-04-2008 21:41

Czemu my sie klucimy?

Shinhoshu 10-04-2008 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1995054)
@Sardas
Ale Akishino na 50 + lvl ubił kiedyś przed ss 64 ek z FTP i jakiegoś tam nooba z DH i nie padł, bo praca w grupie się przydaje mocno. Umiejętnośc w zorganizowaniu akcji się liczy najbardziej i my to zaplanowaliśmy, a Doskonały padł ze swoją grupką przed ss.

Chodzilo mi o to że na bank Akishino (sam) nie zrobiłby więcej niz solar, doskonały i Kacperka, bo zobacz akishino max moze combo za 150-200 (combo w sensie, pb + sd/exori con i takie tam)
A solar 1 sd zajebie z 200 + kacperka z exori gran + miecz by jebnąl 200 + doskonały z miecza + exori do 150+ wyszło by do 550~ hit, więc nie porównujcie 1 osoby do 3...
W sumie to macie racje że jak ktoś debil jest i nie wie nic o pvp to mało zdziała ale na bank kacperka i solar wiedzą coś o pvp a o doskonałym to nie mówie bo jak go zabiłem to mi pokazał swojego pvp skilla ^^

doskonaly11 10-04-2008 22:36

shin haha leszczu pamietasz jak biles mnie sam kolo temple te twoje hity, i odpusciles przerzuciles sie na 20+lvl co byl ze mna , wiec nie pierdol tu o pvp bo widac ze nie wiesz co to oznaczy...
piszesz ze mam slabe pvp bo ubiliscie mnie w 5?
i mialem 10+ mikstur, tlumacze ci nie gram tu poszedlem was zjebac bo mi was zal od huja czasu, a wy sie szczycicie ze mnie ubiliscie xd to gz nie wiem co w tym takiego zajebistego, bys mogl powiedziec ze mam slabe pvp jak bys mnie ubil solo a nie w 5 , nie masz pojecia co piszesz.

gorti wiem mistrz tibi xd niedlugo na okladkach bedziesz a poreda to zal kompletny wiesz czemu nie padasz? masz dobre pvp? nie xd zal im fraga na 50 lvl co w dodatku huja robi i na forum szczeka xd
wroce do tego co pisal szanowny shin
''Akishino (sam) nie zrobiłby więcej niz solar, doskonały i Kacperka''
to ty chyba nie znasz mistrza poredy co potrafi na hita u*******a 200lvl xd a gorti to masowo kladzie po czterech na raz xd
ok bb nobki :)

Shinhoshu 10-04-2008 22:41

@up
Nie mialem zamiaru cie wtedy zabić bo wiadomo że przez 5 min (przed ss bo tylko wtedy pekujesz) nie dalbym rady na faccu zabić 60 knighta+ to chyba logiczne, miałem zamiar ci zepsuć pkowanie bo pizda jesteś, to waliłem twoich ziomów... Nie wiem co to pvp? nie sądze... To dlaczego ja ciebie zabiłem a nie ty mnie? Ahh tak zapomiałem że ty wiesz tylko jak włączyć skulla i atakować i uruchomić bota żeby expil :D

poreda 10-04-2008 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1995630)
Chodzilo mi o to że na bank Akishino (sam) nie zrobiłby więcej niz solar, doskonały i Kacperka, bo zobacz akishino max moze combo za 150-200 (combo w sensie, pb + sd/exori con i takie tam)
A solar 1 sd zajebie z 200 + kacperka z exori gran + miecz by jebnąl 200 + doskonały z miecza + exori do 150+ wyszło by do 550~ hit, więc nie porównujcie 1 osoby do 3...
W sumie to macie racje że jak ktoś debil jest i nie wie nic o pvp to mało zdziała ale na bank kacperka i solar wiedzą coś o pvp a o doskonałym to nie mówie bo jak go zabiłem to mi pokazał swojego pvp skilla ^^

Jemu nie chodziło dosłownie o walke solo vs 3............

Shinhoshu 10-04-2008 23:03

Mi też nie chodzi o walke 1 vs 3 chodzi mi o to że oni więcej by zrobili np na opence niz ty sam... (licząc tylko ataki twoje i ich a nie reszty ekipy ;P)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50.