![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poprostu każdy chce mnie w gildi ale ja nie chce :P (Miałem inva do ftp , ls , nvm i paru innych ) ( tylko nie pisz że to lizanie dupy plx...) |
Cytuj:
@Doskonały Jak padałeś jakoś nie byłeś taki wyszczekany... HAU HAU HAU HAU!! SUHAUHAHUHSU! KTO DOGONI PSAAAAAAA! ;DDD |
@Doskonaly, kacperka
Nie liczy sie tylko lvl, ale umiejetnosci, wiedza etc. Btw. Poreda wiecej zrobi swoim palkiem niz wy dwaj razem wzieci z dupolizem solarem na czele.. |
@up
Z tym sie nie zgodze że poreda by zrobił więcej niż oni 3... Nawet jakby to by były leszcze to i tak by więcej zrobili w 3 niz on sam, spójrz np na ftp, wedlug was 0 pvp a jednak kiedyś rzadzili se servem, bo jak pkowali to w grupach ^^... |
Doskonaly swoim noob charem zdziałał więcej niż niektórzy tu w grupie. I ja to mówię poważnie :/... Oprócz ilości ludzi liczy się skill pvp.
@EDIT Napisałem to, nim zobaczyłem ten post: Cytuj:
|
@Sardas
Ale Akishino na 50 + lvl ubił kiedyś przed ss 64 ek z FTP i jakiegoś tam nooba z DH i nie padł, bo praca w grupie się przydaje mocno. Umiejętnośc w zorganizowaniu akcji się liczy najbardziej i my to zaplanowaliśmy, a Doskonały padł ze swoją grupką przed ss. |
............
|
Wy wszyscy jestescie pro evul gamerzy.
|
Cytuj:
|
Przed chwilą battle na okolnir było, FTP wygrało. Sporo z DH padło, z tych ważniejszych to Deosita, Mago Laren, Leoozenho, Yksan, Lucipher of Hell and more...more ;p.
|
A jebie mnie juz co piszecie.. najebane macie ludzie.. Dla was ktos kto jest mocny w gebie ma juz zajebiste pvp i wielkie plecy itp tlyko dlatego ze tak mowi.. pierdole juz to forum bo widze ze tu juz coraz wiekszy zal sie robi.. chyba poprostu z tego wyroslem.. :baby:
@Gorti Twoj post to zwykle chwalenie sie.. masz troszq(bardzo) zawyzona samoocene.. Pierdole do jakich guildii miales invita itp itd. @Poreda Nie gram w to gowno juz od ponad roku jak juz nie raz pisalem wiec kurwa nie wiem cioto o jakim nicku mowisz. Ci co sa dla mnie kumplami i nic do nich nie mam o tym wiedza.. a reszta niech sie pierdoli.. bb |
Cytuj:
Taaa chce ; D Szczegolnie ze nie gram. |
Cytuj:
@Shaka Nie liczy się to że ubiłem te osoby, liczy się to że zrobiliśmy to podxas gdy 30 osób z jego gildii było online, i nikt mnie nie ubił :D |
Czemu my sie klucimy?
|
Cytuj:
A solar 1 sd zajebie z 200 + kacperka z exori gran + miecz by jebnąl 200 + doskonały z miecza + exori do 150+ wyszło by do 550~ hit, więc nie porównujcie 1 osoby do 3... W sumie to macie racje że jak ktoś debil jest i nie wie nic o pvp to mało zdziała ale na bank kacperka i solar wiedzą coś o pvp a o doskonałym to nie mówie bo jak go zabiłem to mi pokazał swojego pvp skilla ^^ |
shin haha leszczu pamietasz jak biles mnie sam kolo temple te twoje hity, i odpusciles przerzuciles sie na 20+lvl co byl ze mna , wiec nie pierdol tu o pvp bo widac ze nie wiesz co to oznaczy...
piszesz ze mam slabe pvp bo ubiliscie mnie w 5? i mialem 10+ mikstur, tlumacze ci nie gram tu poszedlem was zjebac bo mi was zal od huja czasu, a wy sie szczycicie ze mnie ubiliscie xd to gz nie wiem co w tym takiego zajebistego, bys mogl powiedziec ze mam slabe pvp jak bys mnie ubil solo a nie w 5 , nie masz pojecia co piszesz. gorti wiem mistrz tibi xd niedlugo na okladkach bedziesz a poreda to zal kompletny wiesz czemu nie padasz? masz dobre pvp? nie xd zal im fraga na 50 lvl co w dodatku huja robi i na forum szczeka xd wroce do tego co pisal szanowny shin ''Akishino (sam) nie zrobiłby więcej niz solar, doskonały i Kacperka'' to ty chyba nie znasz mistrza poredy co potrafi na hita u*******a 200lvl xd a gorti to masowo kladzie po czterech na raz xd ok bb nobki :) |
@up
Nie mialem zamiaru cie wtedy zabić bo wiadomo że przez 5 min (przed ss bo tylko wtedy pekujesz) nie dalbym rady na faccu zabić 60 knighta+ to chyba logiczne, miałem zamiar ci zepsuć pkowanie bo pizda jesteś, to waliłem twoich ziomów... Nie wiem co to pvp? nie sądze... To dlaczego ja ciebie zabiłem a nie ty mnie? Ahh tak zapomiałem że ty wiesz tylko jak włączyć skulla i atakować i uruchomić bota żeby expil :D |
Cytuj:
|
Mi też nie chodzi o walke 1 vs 3 chodzi mi o to że oni więcej by zrobili np na opence niz ty sam... (licząc tylko ataki twoje i ich a nie reszty ekipy ;P)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50. |