Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   IW & KAZADUM vs. CF & OVEN & PARTYZANCi (HEAT) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166862)

Kamarroo 20-06-2008 11:26

Nadszedl czas na zakonczenie pisania na tym zalosnym forum pozdro chlopaki
tgk czekamy ;>

Kamarroo 20-06-2008 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BUNIEK_PSK (Post 2126351)
yhy myśle ze średnia to była raz na tydzień xDDDDDDD
Miał powód no to polecieli ich sprawa...

no jakos tak bylo , zbijam z forum , przypominam , ze ja lecialem za wyzywanie waszych kolegow z guild i oni skarzyli marasowi , a on sie bal i lecialem ;]
cya

BUNIEK_PSK 20-06-2008 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2126355)
no jakos tak bylo , zbijam z forum , przypominam , ze ja lecialem za wyzywanie waszych kolegow z guild i oni skarzyli marasowi , a on sie bal i lecialem ;]
cya

Niepamietam dokładnie powodów no ale cóz bylo mineło i tyle =)

Mefisto.16.Psk 20-06-2008 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2126347)
nie nie mam xoo mi na priv pisze xD pamietam jak za kazdym razem co padles chciales chara sprzedawac hasuahsua i kto ma 7 lat??

To chyba mówisz o Buńku bo to on chciał zawsze sprzedawac xDDDDDDD
pozatym myslisz ,ze Xoo interesuje sie takim czyms jak Ty? Jestes dla niego pionkiem z którym rozmawiales moze z 2 razy podczas calego wara wiec zastanów sie po co wogole tu piszesz.;)

Kamarroo 20-06-2008 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 2126420)
To chyba mówisz o Buńku bo to on chciał zawsze sprzedawac xDDDDDDD
pozatym myslisz ,ze Xoo interesuje sie takim czyms jak Ty? Jestes dla niego pionkiem z którym rozmawiales moze z 2 razy podczas calego wara wiec zastanów sie po co wogole tu piszesz.;)

zal mi ciebie naprawde ty wogole masz venta?
nie mam zamiaru sie klocic z toba , pocisnales mi konkretnie nie mam venta 2x z xoo rozmawialem , ale to dobrze , ze tak myslisz;p

Mefisto.16.Psk 20-06-2008 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2126440)
zal mi ciebie naprawde ty wogole masz venta?
nie mam zamiaru sie klocic z toba , pocisnales mi konkretnie nie mam venta 2x z xoo rozmawialem , ale to dobrze , ze tak myslisz;p

Po co mi Ventrilo jezeli nie gram?:>

No myśle ,ze tak jest i jestem wrecz przekonany bo słyszałem co nie co;)

I jeszcze sie przeliczysz nie raz jak bedziecie dostawać w dupe;)

Miku 20-06-2008 12:25

komarku, wiesz, ze twojemu zajebiaszczemu liderowi sei myla jezyki na dworzu, a na imprezie przedstawil sie yo, i am eksu stanex XDDDD? hahah

Raziel4ever 20-06-2008 12:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2126354)
Nadszedl czas na zakonczenie pisania na tym zalosnym forum pozdro chlopaki
tgk czekamy ;>

Już którys raz z rzędu pierdolisz że kończysz pisanie na tym FORUM, a w ciągu nastepnej godziny, są Twoje 3 nowe posty. Nie da sie od tego oderwać, co?;]

albert0 20-06-2008 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2126036)
idz liz dupe staremu zalosny czlowieku

Powiedzial chlopak ktory wstaje o 6 rano zeby zrobic 100k expa :)

glorfifififiiiii 20-06-2008 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 2126543)

A ja już kończe z nołlajfieniem bo ostatni egzamin dzisiaj :D
Troche poodsypiam i w końcu sięustabilizuje zegar biologiczny ;P

Beattenb 20-06-2008 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 2126543)

Niech sobie wstaje.Niektorzy chodza spac o 6 ,a inni o tej wstaja.
Niestety nikogo nie pokonasz stwierdzeniem No-Life bo to postawa przegranego gracza bez mozliwosci zrobienia czegokolwiek.Znam to z doswiadczenia.
Chcialbym otrzymac odpowiedz na pytanie zadane 10 stron wczesniej.

@Kamaro - Widzialem juz 4 filmiki z openow i rzeczywiscie Cie tam nie ma.

Emok 20-06-2008 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beattenb (Post 2126955)
Niestety nikogo nie pokonasz stwierdzeniem No-Life bo to postawa przegranego gracza bez mozliwosci zrobienia czegokolwiek.

Moją wygraną dzisiaj, było otrzymanie świadectwa z jakże intrygującym napisem: "otrzymał promocję do klasy trzeciej". A waszą? Możliwość wbicia expa?

Grchw1916 20-06-2008 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beattenb (Post 2126955)
Niech sobie wstaje.Niektorzy chodza spac o 6 ,a inni o tej wstaja.
Niestety nikogo nie pokonasz stwierdzeniem No-Life bo to postawa przegranego gracza bez mozliwosci zrobienia czegokolwiek.Znam to z doswiadczenia.
Chcialbym otrzymac odpowiedz na pytanie zadane 10 stron wczesniej.

@Kamaro - Widzialem juz 4 filmiki z openow i rzeczywiscie Cie tam nie ma.

problem w tym, że wygraliśmy 2 openy z rzędu więc może skończcie z wytłumaczeniem, że jesteśmy przegrani ? :) No i dalej stwierdzam, że to są 'no-lajfy'

Taaaaaaaak komar wielki cwaniak wyzywa każdego od forum fighterów a sam był na jednym snejku odkąd doszedł i żadnym openie a było ich 4 :<

Scroopy 20-06-2008 16:21

Stawiam 100k ze Kamaro napisze jeszcze z 10 postow "to moj ostatni post na tym forum, nara ziąąąąąąą"

very_roxy 20-06-2008 16:25

@up
postawić to Ty możesz klocka na klacie Marasowi

Beattenb 20-06-2008 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 2126982)
Moją wygraną dzisiaj, było otrzymanie świadectwa z jakże intrygującym napisem: "otrzymał promocję do klasy trzeciej". A waszą? Możliwość wbicia expa?

Ja nie jestem w wojnie, expic moge ,a klase zdalem.
Wiec nie rozumiem po co te zenujace teksty typu ,ze jesli druga strona wygrywa wojne to odrazu nolifry , zostaja w 1 klasie podstawowki 4 lata i nie maja twarzy.
Opena heat wygral MagicWallujac DO od srodka nob charami, wiec mysle ze bylby remis bez tego.

Makuki 20-06-2008 16:33

#up
Ale wygrali ;)!

glorfifififiiiii 20-06-2008 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beattenb (Post 2127081)
Ja nie jestem w wojnie, expic moge ,a klase zdalem.
Wiec nie rozumiem po co te zenujace teksty typu ,ze jesli druga strona wygrywa wojne to odrazu nolifry , zostaja w 1 klasie podstawowki 4 lata i nie maja twarzy.
Opena heat wygral MagicWallujac DO od srodka nob charami, wiec mysle ze bylby remis bez tego.

A żeby oni wcześniej nie mieli w piździec swoich noobcharów na każdym poprzednim openie to tez by był remis, jak nie nasza wygrana, tak samo jakby babcia miała wąsy to by dziadkiem była, po próżnicy gdybać sobie można ale po prostu pokazaliśmy, że nas nie wyjęto z dupy jak ich, great pvperów.
CO BYM NIE BYŁ GOŁOSŁOWNY
Dzisiaj w nocy Runer of Dark mnie chciał "trapnąć" i "zadedzić" w miejscu gdzie jest 3 sqm przejście, miał w chuj czasu wyjść z łódki, bo to było w LB i ja biegłem tak, że widzieliśmy się na ekranie i jakoś wyszedł dopiero w momencie kiedy ja już wszedłem do pzta i walnął mwalla dokładnie w kratke z której zszedłem, a nie miałem ani gran hura czy time ringa ani nawet utamy... Zal po prostu. To raczej nie przypadek, że wygrywamy... Może owszem jedną osobą ciężko trapnąć w takim miejscu, ale bez przesady...

Martinesz 21-06-2008 15:32

Wube, slyszalem, ze wczoraj cwiczyles do nagrań, no i bardzo dobrze. bedzie z Ciebie wielka gwiazda! chce ktoś autograf?

*Wube* 21-06-2008 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 2129054)
Wube, slyszalem, ze wczoraj cwiczyles do nagrań, no i bardzo dobrze. bedzie z Ciebie wielka gwiazda! chce ktoś autograf?

Tak xDDD swieta robote wykonalem xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49.