![]() |
Nadszedl czas na zakonczenie pisania na tym zalosnym forum pozdro chlopaki
tgk czekamy ;> |
Cytuj:
cya |
Cytuj:
Niepamietam dokładnie powodów no ale cóz bylo mineło i tyle =) |
Cytuj:
pozatym myslisz ,ze Xoo interesuje sie takim czyms jak Ty? Jestes dla niego pionkiem z którym rozmawiales moze z 2 razy podczas calego wara wiec zastanów sie po co wogole tu piszesz.;) |
Cytuj:
nie mam zamiaru sie klocic z toba , pocisnales mi konkretnie nie mam venta 2x z xoo rozmawialem , ale to dobrze , ze tak myslisz;p |
Cytuj:
No myśle ,ze tak jest i jestem wrecz przekonany bo słyszałem co nie co;) I jeszcze sie przeliczysz nie raz jak bedziecie dostawać w dupe;) |
komarku, wiesz, ze twojemu zajebiaszczemu liderowi sei myla jezyki na dworzu, a na imprezie przedstawil sie yo, i am eksu stanex XDDDD? hahah
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Troche poodsypiam i w końcu sięustabilizuje zegar biologiczny ;P |
Cytuj:
Niestety nikogo nie pokonasz stwierdzeniem No-Life bo to postawa przegranego gracza bez mozliwosci zrobienia czegokolwiek.Znam to z doswiadczenia. Chcialbym otrzymac odpowiedz na pytanie zadane 10 stron wczesniej. @Kamaro - Widzialem juz 4 filmiki z openow i rzeczywiscie Cie tam nie ma. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Taaaaaaaak komar wielki cwaniak wyzywa każdego od forum fighterów a sam był na jednym snejku odkąd doszedł i żadnym openie a było ich 4 :< |
Stawiam 100k ze Kamaro napisze jeszcze z 10 postow "to moj ostatni post na tym forum, nara ziąąąąąąą"
|
@up
postawić to Ty możesz klocka na klacie Marasowi |
Cytuj:
Wiec nie rozumiem po co te zenujace teksty typu ,ze jesli druga strona wygrywa wojne to odrazu nolifry , zostaja w 1 klasie podstawowki 4 lata i nie maja twarzy. Opena heat wygral MagicWallujac DO od srodka nob charami, wiec mysle ze bylby remis bez tego. |
#up
Ale wygrali ;)! |
Cytuj:
CO BYM NIE BYŁ GOŁOSŁOWNY Dzisiaj w nocy Runer of Dark mnie chciał "trapnąć" i "zadedzić" w miejscu gdzie jest 3 sqm przejście, miał w chuj czasu wyjść z łódki, bo to było w LB i ja biegłem tak, że widzieliśmy się na ekranie i jakoś wyszedł dopiero w momencie kiedy ja już wszedłem do pzta i walnął mwalla dokładnie w kratke z której zszedłem, a nie miałem ani gran hura czy time ringa ani nawet utamy... Zal po prostu. To raczej nie przypadek, że wygrywamy... Może owszem jedną osobą ciężko trapnąć w takim miejscu, ale bez przesady... |
Wube, slyszalem, ze wczoraj cwiczyles do nagrań, no i bardzo dobrze. bedzie z Ciebie wielka gwiazda! chce ktoś autograf?
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |