![]() |
Smoczek
Moje pierwsze poważne solo to http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...ers/dragon.gif i tak sie cholernie balem na 27 lvl że starzy sie spytali czy mnie do tworek nie wysłać :]
|
Ja na 24lvl sorcem zabiłem 2 beholdery i z 20 szieletów naraz... Poszło z 5 gfb :/
|
moje najwieksze solo to minotaur mag, orc shaman dwarf guard, bh ... i to chyba wrzystko;p (druid 22lvl), ale teraz gram pallem (11lvl jak narazie) i best solo to chyba amazonka;p
|
Dragon. 19 lvl paladin.
|
Ja Sorckiem 13lvl 7mlvl zabiłek beholderka:cup: :mag:
|
Na 18lvl pałkiem z boltów dragona zabiłem. 55 dist miałem.
|
moje best solo to drag (na 28 lvlu 26 mlvl).a best team orc lider (tez 28 lvl ale 27 mlvl ;p)
|
Mój niewielki wyczyn to:
Sorcerer-8lvl-1mlvl- i zabilem 3 orców spearmanów i 1 warriora ;) |
Najlepszy Potwor jaki pokonalem Solo to black knight ale pokonalerm go swoim 61 ek ze skilami 81/76 teraz mam pala i best solo to Giant Spider
Skile 71/51 Best Team: Palem: Dragon Lord /Hydra Knightem: Behemoth/Dragon Lord/Hydra |
Ja zabiłem Giant Spidera moim 64 knightem :D poszlo pare uhow i mfow :D
|
ja swoim skromnym druidkiem zabilem dragon lorda i giant spidera :cup:
|
13lvl plalek zbilem solo beholdera a w teamie 25ms dl'a
|
Niema się czym chwalić :p
Siemka !
Jak się chwalimy to na całego :) Od wczoraj gram w Tibię ;p i juz mam malutki wyczyn :P zrobiłem Katana Questa solo rozwalając wszystkie potworki :P dokonałem tego na 6lwl ;) |
jakie skile i eq miales? (lvl a nie lwl) ;]
|
No..no..no :)
Ello !
Mialem studdent legi, chain armora legion helmet, cooper shield, boots ;p, carlin sword Skile 17/16 w swordzie użyłem raz life fluidka ;) |
Poprawka
Poprawiam tamten post, teraz zabilem sam slime,ghoula,elfa,elf scouta, wild warriora, valkyrie, i z pomoca kolegi cyca. Mamialem wtedy 9 lvl, 3 mlvl i sie udalo !!!B)
|
lol
hehe ja swoim 9 druidem ( noob char ) ubiłem 39 msa który użwał bota :) wzbogaciłem się o 30 k bo postraszyłem go że mam filmik i może być zareportowany ^^ byl brazylijczykiem :P
|
ja mam na swoim koncie valkirie:(
|
Dragon na 25 lvl skile byly 70/70 z FIRE SWORDEM na full atack poszlo chyba 5 uh ;]
|
Solo Warlock
Team Demon Czlowiek 74 RP - Solo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15. |