Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

KamilekJ 04-04-2009 13:21

Niemcy mają wspaniałe piwo :D <mniam> nie to co u nas za 1.70 ambrosius z kaufa ;D

Hansonik 04-04-2009 13:45

wow bardol, gratulacje ze chodzisz do szkoly i na historie.
szkoda ze nie walczyl o potege austriakow, tylko szwabow :P

Wiecznyodpoczynek 04-04-2009 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maax'ior (Post 2513425)
Ale jakie są przyczyny tego, że w Polsce jest tak, a nie inaczej? Komunizm ?

1. Takie, że przez 123 lata nie było nas na mapie.
2. Dwie wojny światowe.
3. 50 lat zaboru sowieckiego.
Tak naprawdę Polska od 20 lat jest suwerennym państwem (w pełnym tego słowa znaczeniu) i jak na razie prezentuje się dobrze.

@ KamilekJ
Proszę Cię...
Wstydzić się mówić, że jesteś Polakiem? W takim razie po chuj piszesz o tym pijaku, skoro nie robisz nic, by zmienić ten wizerunek?
Co do upadku gospodarki Niemieckiej. Nie zauważyłeś jednej istotnej rzeczy. Ich gospodarka nie rozwija się prawie w ogóle, gdzie my na przestrzeni kilku ostatnich lat zanotowaliśmy ponad 7% wzrost gospodarczy (tak to jest dużo) i nawet teraz mimo kryzysu on rośnie.

@ Hansonik
Nie można porównywać Hitlera z Kaczyńskim... ale można z Piłsudskim. I nie powiesz mi, że za Piłsudskiego było źle, bo było zajebiście.
Bezrobotny Niemiec ma lepiej niż pracujący Polak, ale to jest socjalizm i to jest złe, bo socjalizm zabija samodzielność jednostki. Po co taki Niemiec ma iść do pracy, skoro państwo i tak mu da?

Fakt, faktem - Niemcy są bardziej rozwinięte gospodarczo od nas, ale gdyby to w nas Wielka Brytania, USA i Francja pakowały pieniądze po 2 wojnie światowej zapewne nie wyglądało by to tak, jak wygląda teraz...

Ludzie, żyjecie stereotypami.
Polak pijak był popularny za komuny. Jedźcie do szwedzkiej kliniki, do brytyjskiego banku, na budowę i zapytajcie o Polaków. Powiem wam, że wiele się zmieniło w tej kwestii.

KamilekJ 04-04-2009 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2513552)
@ KamilekJ
Proszę Cię...
Wstydzić się mówić, że jesteś Polakiem? W takim razie po chuj piszesz o tym pijaku, skoro nie robisz nic, by zmienić ten wizerunek?
Co do upadku gospodarki Niemieckiej. Nie zauważyłeś jednej istotnej rzeczy. Ich gospodarka nie rozwija się prawie w ogóle, gdzie my na przestrzeni kilku ostatnich lat zanotowaliśmy ponad 7% wzrost gospodarczy (tak to jest dużo) i nawet teraz mimo kryzysu on rośnie.

Niby co ja mam zrobić ? może będę rozdawać ulotki "Polak Twój przyjaciel" ? Może i się nie rozwija już lecz zanim my osiągniemy to co zachód to minie wiele lat a może i stuleci, jesli mają Polską rządzić tacy ludzie jak teraz:
http://www.youtube.com/watch?v=wyLVJlvFN5E

Wiecznyodpoczynek 04-04-2009 15:17

A o prezydenta do kogo masz pretensję?
Przecież został wybrany w demokratycznych wyborach. Tak samo jak głowy państw na zachodzie, skąd przyszła do nas demokracja.

Głosowałeś w wyborach?

Endrju88 04-04-2009 15:28

:O od kiedy to 12to latkowie mogą głosować?

xD

KamilekJ 04-04-2009 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2513610)
A o prezydenta do kogo masz pretensję?
Przecież został wybrany w demokratycznych wyborach. Tak samo jak głowy państw na zachodzie, skąd przyszła do nas demokracja.

Głosowałeś w wyborach?

nie :) i nie mam zamiaru chodzić na wybory :)
@whisper
mów za siebie, dla mnie jesteś kompletnym zerem... i nie pisz nic do mnie ani nawet nie patrz na moje posty frajerze. :) życzę ci z całego serca shakowania i kasacji konta

Wiecznyodpoczynek 04-04-2009 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KamilekJ (Post 2513632)
@whisper
mów za siebie, dla mnie jesteś kompletnym zerem... i nie pisz nic do mnie ani nawet nie patrz na moje posty frajerze. :) życzę ci z całego serca shakowania i kasacji konta

Widzisz, jebany kretynie. Właśnie przez takich jak ty oglądamy filmiki, które wrzuciłeś. Bo łatwiej jest siedzieć w domu i mówić "o chuj, jaki mamy rząd, jakiego prezydenta". Nie głosowałeś? TO STUL RYJ FRAJERZE JEBANY, bo nie masz prawa narzekać.

Jak zaczniesz robić coś, by zmieniać to państwo, poza psuciem powietrza i roztaczaniem aury frajerzyny, to pogadamy o możliwościach narzekania.
Tymczasem, rzuć się w gówno. :)

Kakej92 04-04-2009 16:11

Cytuj:

@whisper

Powiedz szczerze ile masz lat :)

Całuje
Kakej~

KamilekJ 04-04-2009 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2513643)
Widzisz, jebany kretynie. Właśnie przez takich jak ty oglądamy filmiki, które wrzuciłeś. Bo łatwiej jest siedzieć w domu i mówić "o chuj, jaki mamy rząd, jakiego prezydenta". Nie głosowałeś? TO STUL RYJ FRAJERZE JEBANY, bo nie masz prawa narzekać.

Jak zaczniesz robić coś, by zmieniać to państwo, poza psuciem powietrza i roztaczaniem aury frajerzyny, to pogadamy o możliwościach narzekania.
Tymczasem, rzuć się w gówno. :)

hahahaha jeb się :) pochwal sie za to Ty, co robisz dla ukochanego państwa :baby:

Endrju88 04-04-2009 16:36

Cytuj:

@whisper

Akurat to nic strasznego dla mnie bo i tak nie gram w ta gre. Czemu jestem dla Ciebie zerem? Mozesz to jakos uargumentowac? Co do pisania i patrzenia na Twoje posty to, jako że jest to forum publiczne, moge sobie czytać i odpisywać na co tylko mi się podoba :)

Delarev 04-04-2009 16:52

Cytuj:

@whisper

No to kox z Ciebie, skoro tak go zbluzgałeś a jedyne co mu życzyłeś to kasacja konta w pixelach a nie coś związanego z rl life.
Widać co dla Ciebie jest ważne.
Jak to Wiszszszszszszu napisał-rzuć się w gówno, przestaniesz tak jebać. xd

Yanne 04-04-2009 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2513472)
z tego co mi wiadomo to adolfik urodził sie w austrii :p

a ktos z jego przodków miał na imię Salomon(zydowskie imie) co Hitler skutecznie ukrywał bo gdyby wyszło że miał przodków zydów to by miał niezły wpierdol.

Wiecznyodpoczynek 04-04-2009 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KamilekJ (Post 2513663)
hahahaha jeb się :) pochwal sie za to Ty, co robisz dla ukochanego państwa :baby:

Chociażby chodzę na wybory i podnoszę dane statystyczne (IQ, wykształcenie, etc.) tak jak kilka innych osób tutaj.

A teraz czytaj uważnie, plebejska prostytutko:

Wróć do swojej nory, wyliż ujebane gównem futro i poliż się po jajach, bo chyba nie wiesz gdzie jest twoje miejsce.

Ktoś kiedyś powiedział "kto się pizdą urodził, kanarkiem nie zdechnie", a w twoim przypadku kaczka to max...

@ UP
Matka Hitlera była pół żydówką;P

xBardolekx 04-04-2009 17:58

to pewno za młodu podpierdoliła adolfikowi sanki i sie potem chuj mścił na innych. możecie skończyć kto jest lepszy?

JESTEM DUMNY Z BYCIA POLAKIEM

to niech wam wystarczy, o gustach sie nie dyskutuje, chce lizać dupe szwabom w razie jakiejs wojny to niech liże. poza tym juz cie nie lubie za andrzejka <3

Endrju88 04-04-2009 18:11

Bardolek ma bijacz <3<3<#

Maax'ior 04-04-2009 18:57

http://portalwiedzy.onet.pl/8285,1,,...ito,haslo.html

Popatrzcie na ludzi..

Hitler uważał się za "prawdziwego niemca" a był austriakiem haha ;pppp

Slejer 04-04-2009 22:16

Nadal macie wątpliwości, że KamilekJ, to ta sama osoba co OWRZ ;p? Dla tych co nie pamiętają, ten co lubował się kończyć słowa na "o", i wiele innych ;p. Kamilku, szczerze ile ty masz tak naprawdę lat ?

Hansonik 04-04-2009 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2513552)

@ Hansonik
Nie można porównywać Hitlera z Kaczyńskim... ale można z Piłsudskim. I nie powiesz mi, że za Piłsudskiego było źle, bo było zajebiście.
Bezrobotny Niemiec ma lepiej niż pracujący Polak, ale to jest socjalizm i to jest złe, bo socjalizm zabija samodzielność jednostki. Po co taki Niemiec ma iść do pracy, skoro państwo i tak mu da?

Na tym forum to mysle ze juz wszytsko mozna, no bez kitu co ja czytam to az mi brak slow na was kretyni, akurat to kretyni to nie do Ciebie wiszu zeby nie bylo :P do Ciebie to tylko tyle, ze nie powiem Ci jak bylo za Piłsudskiego bo ja sie urodzilam w 1990 i nie wiem jak wtedy bylo. i nie obchodzi mnie to szczerze mowiac:)

Wam banda kretynow napisac jedno zdanie to teraz jeden z drugim beda sie przegadywac glupimi tekstami, ktory to niby wiecej historii zna. Rozumiem hyde park, ale tak mi jest was zal ze przez to forum sama znizam sie na kretynski poziom. chyba nie warto pisac do was o czyms innym niz piksele, chociaz taki KamilekJ czy jakos tak to i za piksele zmiesza Cie z blotem. ogarnij sie plaaaax

Idzcie na piwo i cieszcie sie ze kosztuje 3zl a nie 3 euro xD
nie powiem idzce do szkoly po potem mowicie ze znacie takie to "fakty" niby ze szkoly.

a Ty maxior j*beany głąbie nie odkryles ameryki tym, ze hitler nie byl niemcem. ale tak jak komus tam wczesniej tobie tez gratuluje, ze opanowales material z gimnazjum.

jezuuuuu ide pograc w literaki bo ZAL ZAL ZAL !!!!!!!!!!!!11111

zapomnialam:
caluje KaGej <3

KamilekJ 04-04-2009 22:35

ELO i NARA.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34.