![]() |
gratz all
mam ogromna prosbe,mozecie mi dac jakies wskazówki dotyczace ukrytej kopalni ze scarabami,bede wdzieczny !!
|
@UP
Ta, szukaj na pustyni w Ank ;o |
Gratz wszystkich sskow :)
@Ballq jak Ty tak szybko mozesz expic ? ;d |
Gratz dla wszystkich, ładne SSki. Ale mi i tak najbardziej podobają się screeny Ballq'a, bo wygląda jakby na klawiaturze miał tylko "Print Screen", "Ctrl", "c" i "v" ;) Ale spoko, dobrze, że daje foty bez zbędnych komentarzy (czym wcale nie sugeruje, że komentarze przy SSach innych członków gildii są zbędne ;))
@Guhav Trudno się oderwać od gry, huh ? :P Musiałbyś zarwać porządnego doła, żeby sobie dać siana z Tibią. Rozumiem np. Wurzel - 214 lvl i deleted - takiemu to już może zdeka odejść ochota do gry, ale Wurzel, to Wurzel - nie jest w Dreamersach :P I tak by Bebilon takiego newba nie przyjął... xD |
@Alor Alkar
Wiesz jak sie ma do wyboru: telewizje, rowr (na ktorym po 1,5h jazdy sie jest juz zbyt zmeczonym zeby dalej jezdzic) i komputer to co mozna wybrac? A w Pana na kurnik.pl tez sie nie da za dlugo grac :P. |
Ehh a ja dalej szukam i niemoge znalezc ...
Omg to wiem,ale niewiem gdzie dokladnie -Xybee jak tu zajrzysz to daj odpowiedz na privmsg !!!!!Prosze
|
help plz
Jezeli Xybery tu niezaglada to niech ktos powie gdzie jest ta jeb.na ukryta kopalnia ze scarabami Prosze !!!!!!!!
|
Cytuj:
@Grali: no mamy nadzieje na codzienne advy ;) |
Cytuj:
A co do Balladora, to on już darł jeszcze przed Annihi, a teraz, jak ma SoV to już wogole przepadnie ;) Teraz częściej mu sie pokazuje "You advanced..." niż "You lose...". @Shangel - Arghhh... inne tematy masz od takich pytań, a poza tym ewidentny leń z Ciebie - wpisz w wyszukiwarce (tej na forum, nie internetowej :P) "Uryte Scaraby" i zobacz ile znajdziesz... masz i filmik od Xybeerego, ktory napewno pomoże z lokalizacją i podpowiedzi, wskazówki inych forumowiczów. Ponadto w kolekcji filmów Cichego~ też coś znalazłem. Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia << PS: Czemu Raczek praktycznie nie wstawia SSków ? :( |
To chociaz jakies wskazowki"szukaj oazy i palmy kolo niej " to jest za malo-chociaz powiedz czy masz szukac w piasku,lub jakis charakterystyczny punkt -cokolwiek !!
|
Shangel ale zaspamowales;p
Grali prawda nie gram juz xyberym huh od 75lvlu~~ Ale uzytkownika forum mam takiego samego:-) Teraz gram na roku ;D postacia o name'ie Xybers jesli chcecie pogadac i odwiedzic starego kumpla zapraszam na prv. Pozdro...Najlepsza Gildio:D |
@Shangel
Czemu piszesz to w tym temacie? ;/ wejdz w dzial potwory i tam zrob posta albo cos w tym stylu... albo poprostu poszukaj skoro sa to ukryte scaraby to raczej nie moga miec jekiegos wyruzniajacego sie wejscia ;| Super sski ! more blx ;D |
|
gratz ss'ow :D
Sorry ze wam trulem na waszym forum Przepraszam :p
|
@Gremiln
czekamy Congratulations ! W szczególnosci dla Nezo~ choc i tak tu screenkow nie wrzucasz. Oczywiscie GZ najlepszego wyniku w nabitym exp przez 24h |
|
|
gratz lev'ka
szkoda ze malo screenow, kiedys bylo wiecej, szkoda ze xybery <sprzedal?> no nie wiem co zrobil ale szkoda ze nie wrzuca screenow z tego jego pg xD |
|
Gratki chlopaki :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41. |