![]() |
Cytuj:
|
Cichy jesteś moją jedyną nadzieją. Otóż bardzo potrzebuje filmik z cultów z Goromy, a nie mogę nigdzie go dostać. Czy nie mógłbyś go zrobić? Byłbym bardzo wdzięczny.
Z góry dziękuje i pozdrawiam. |
Cytuj:
|
@Cichy
Tak w ogole to sa jakies plany zeby kiedys zwiedzac Ferumbras Tower?:P |
Było by fajnie gdybyś zwiedził nowe lodowe wyspy.
:) |
P.R.O.S.T.O. Chodzi oto, że nie działa i chciałbym, żeby coś z tym zrobił bo nie mogę tego ściągnąć.
|
@up
A próbowałeś hunted.pl?? (Jakby ci się nie chciało sprawdzać 1 posta)>> <(-.-)> Cytuj:
|
|
Cichy ja nawet ściągnałem te 3 nowe filmy chociaż praktycznie całość odkryłem sam, jakoś nie mogę jak dajesz nowy film a ja go nie mam ;> pozdro
|
Heh, a ja myślałem że meidzy tymi 2 jaskiniami na -3 jest połączenie :P Szkoda że troche nieładnie mapkę dokrywasz ostatnio cichy, no ale teraz z niecierpliwościa czekam an barbariany ;)
|
Huh ale mam dzisiaj farta
Myśle wejde na forum, może cichy coś wrzucił Patrze jest nowy filmik - klikam i "Plik ściągnięto już 1 razy" :) W dobrą porę weszłem:) |
No widze, że Cichy nie waści czasu... Dobrze, że ktoś znowu napisał o nowym filmiku, bo był bym do tyłu.
@Saviour Nie marudź ;], masz filmiki to sie ciesz :p |
Na tych nowych wyspach, nie zauważyłem mailboxów. Cichy czy masz może wiedzę czy na innych są lub czy niedługo dodadzą? (tak jak to miało miejsce z Shattered Island)
|
Ja ci powiem że na barbarianach ich nie ma, to samo się tyczy chakoyi, frost dragów, frost giantów i wyspy z undeadami, a także na poziomach do mamutów na lodowcu też ncizego nei znalazłem, podejrzewam że w kopalniach też nie ma...
Cichy, możesz zwiedzić chakoya bo tam nic trudnego nei ma, miejscówa bardzo kiepska pod względem expa za to kaski zawsze może tam troche wlecieć ;) I bardzo mnie ciekawi npc ktry tam się znjduję, straciłem przez niego (albo nią) trochę rbek i chciałbym wiedzieć czy to miało jakikolwiek sens... |
@up
50~ ek wyciąga tam 25k+ expa na godzinę wiec aż tak źle nie jest :D no chyba ze ktoś chce pg ale jak na nie zużywanie niczego to chyba dobrze :D @topic Frost gianty mi sie podobają, w podziemiach można tam ładnie z gfb siedzieć :D Co do skrzynek... Pewnie dodadzą znowu ale ja mam swoje sposoby na transport loota, przynajmniej z barbarianow ;d |
Cytuj:
|
25k/h na chakoyach? Dopóki filmu nie zobaczę to nei uwierzę bo ja tam wyrabiam max 15k/h... Cichy, zwiedź chakoye i my sobie zobaczymy ile expa wbijesz po wyczyszczeniu całego spawnu, to ejst dla takiego knighta akurat godzinka ;)
|
Cytuj:
[*] |
00:12 Royal Blon [124]: k nvm
00:13 Royal Blon [124]: w temacie cichego 00:13 Royal Blon [124]:[*] 00:13 Royal Blon [124]: plx 00:13 Royal Blon [124]: xD Blon nooblet :D [*] ^_^ |
Blon, mamy 1:1, po ostatnim nagrywaniu Frost Dragów ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |