Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Polskiego Servera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50940)

Ratilt 11-05-2006 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bacik_
A ty wykreśl z podpisu tekst o pg bo cos ci nie idze

Nevah & evah & evah & evah! :P

Kapucha 11-05-2006 21:34

Podpis Ratilta jest niczym hasla wyborcze PISu. ^^"

hapes1 11-05-2006 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ownage
Za kazdym razem gdy czytam twoj post jest mi ciebie bardziej zal. Chodzilo tutaj o Wizard Blood, ktory zabil Yamahaha wtedy... i to on mialby wyleciec z gildi za to co zrobil (75 ms ktory jest strasznie blisko do Taifuna z lvlem... :baby: )

Lmfao, powaznie, masz moje kondolencje.

po pierwsze:
- nie sadze zeby Wizard Blood [MS na 75 lvl ]mial tak dobre PvP zeby samemu bez pomocy "przyjaciol" zabic Yamahaha [MS na lvl 87 ] bo moim zdaniem Yamahaha ma nieco lepsze PvP (chodz oczywiscie moge sie mylic)
po drugie
- sam jestes "Lmfao" bo nawet nie pamietasz ze TY SAM NAPISALES o 'pogromcach' Yamahaha w liczbie mnogiej :baby: :
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ownage
jak np. ostatnio zabili Yamahahe to byla duza afera i omal nie wylecieli z gildi....

po trzecie
-przeczytaj jeszcze raz to zdanie
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hapes1
"omal nie wylecieli z gildi.... " haha jak sie za bardzo zbliza z expem do tajfuna to wyleca......i to szybko :D ;)

to z pewnoscia zauwazysz w nim nute ironii......
i nie chodzilo mi o Wizard Blood .....chodz jesli i on jakims cudem zaczolby bardzo szybko expic(coz w koncu to MS chodz sa tez inne mozliwosci.. ) na tyle zeby go dogonic to mysle ze tajfun wyjatku nie zrobi......w koncu historia lubi sie powtazac:D :D

Risofek 11-05-2006 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratilt
Wpisz swoj name w profilu jesli sie nie wstydzisz.

Nie wstydze sie swojego nicku ale nikomu tu to do szczęścia nie jest potrzebne.
Traktuj mnie poprostu jako osobe dobrze doinformowana.

Zoczek 12-05-2006 00:18

[quote=hapes1]po pierwsze:
- nie sadze zeby Wizard Blood [MS na 75 lvl ]mial tak dobre PvP zeby samemu bez pomocy "przyjaciol" zabic Yamahaha [MS na lvl 87 ] bo moim zdaniem Yamahaha ma nieco lebsze PvP (chodz oczywiscie moge sie mylic)
po drugie

lebsze powiadasz... a moze plebsze pvp ? :]

Protar 12-05-2006 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoczek
mowisz ze to lh czyli czituje.. a moze sam sobie zrobil trick ze swiatlem? 20 minut roboty i nie musisz sciagac zadnych gowien :] najsik filmik

I ty poprawiasz innych...

Zoczek 12-05-2006 01:38

robie to na co mam ochote.. cos nie elo?

Protar 12-05-2006 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoczek
robie to na co mam ochote.. cos nie elo?

Ja mam ci ochote powiedziec zmien pampersa, wytrzyj nos i cmoknij mnie w pupcie gowniarzu.(ps zajebisty slang "cos nie elo?" ahahahahahahaha)

hapes1 12-05-2006 02:18

Protar odpusc mu bo dzieciak:baby: nie ma nic mondrego do powiedzenia to sie czepia literowek,a jak tak bedziesz go dalej jechal to sie weznie i jeszce poplacze.......

Satoke 12-05-2006 07:46

Ludzie mam z was wielki ubaw. Nikt nie wie co sie dzieje w Duskiness a wszyscy sie wymadrzaja i pisza jakies bzdury. Zajmijcie sie w koncu soba a nie interesujcie sie gra innych.

Kapucha 12-05-2006 08:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Satoke
Ludzie mam z was wielki ubaw. Nikt nie wie co sie dzieje w Duskiness a wszyscy sie wymadrzaja i pisza jakies bzdury. Zajmijcie sie w koncu soba a nie interesujcie sie gra innych.

Btw. drogi harceshu mozesz mi wyjasnic skad 49lvl ktory byl retired i hunted NAGLE po haku 165lvla niedosyc, ze sie dostaje do duss to na dodatek ma na sell sb, dh, dsm etc. etc. ;> jedyne co ci chcialem powiedziec to to, ze cipka jestes ;]

Veltaxio 12-05-2006 08:55

Hahaha

tak kapucho on ma dogolona chociaz xD!!!

a co do duskiness skonczcie ta duskusje i gadajcie o waszych nub sprawach a nie o czyms czego i tak nie wiecie (bajko pisarze plz ) xDDDDDDDDDDDDD

Śmigiel 12-05-2006 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio
tak kapucho on ma dogolona chociaz xD!!!

a co do duskiness skonczcie ta duskusje i gadajcie o waszych nub sprawach a nie o czyms czego i tak nie wiecie (bajko pisarze plz ) xDDDDDDDDDDDDD

Ty! ty glupi jestes. wiesz?
nie wiem jak reszta ale ja tam wole sie posmiac z "waszych nub" spraw. No kto jak kto ale ty napewno wiesz najwiecej na temat pisania bajek B) wiec tu sie zgadzam! Niech robia to lepsi. Proponuje napisac jakis pordnik ktory bedzie nosil tytul "Po obu stronach barykady! czyli jak skutecznie wkrecic kit"

Masywny_Titania 12-05-2006 12:50

Nie trzeba zadawac pytan, kazdy wie ocb ;)
A jesli ktos nie potrafi wyciagac wnioskow z takich rzeczy to jest kompletnym idiota;).
Kiedys Harcesh chcial mi domek sprzedac i maila sepil ode mnie ze mi oferte napisze jak sie zastanowi... zal.pl ;(

Tak, znuraj mnie Imargam , powiedz zebym dal swoj nick... nicku nie dam bo chara selnalem a nowy jest jeszcze mlodziutki ;) wiec nie marnuj miejsca na forum:P

hapes1 12-05-2006 14:59

Zadko to robie ale musze powiedziec ze calkowicie sie z Wami zgadzam:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha
Btw. drogi harceshu .... jedyne co ci chcialem powiedziec to to, ze cipka jestes ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Śmigiel
Ty! ty glupi jestes. wiesz?...
No kto jak kto ale ty napewno wiesz najwiecej na temat pisania bajek
B) wiec tu sie zgadzam! Niech robia to lepsi. ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania
Nie trzeba zadawac pytan, kazdy wie ocb ;)
A jesli ktos nie potrafi wyciagac wnioskow z takich rzeczy to jest kompletnym idiota ;).

PS wiesz veltaxio ale swoj kit to se mozesz noobkom wciskac...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34.