![]() |
Cytuj:
|
Podpis Ratilta jest niczym hasla wyborcze PISu. ^^"
|
Cytuj:
- nie sadze zeby Wizard Blood [MS na 75 lvl ]mial tak dobre PvP zeby samemu bez pomocy "przyjaciol" zabic Yamahaha [MS na lvl 87 ] bo moim zdaniem Yamahaha ma nieco lepsze PvP (chodz oczywiscie moge sie mylic) po drugie - sam jestes "Lmfao" bo nawet nie pamietasz ze TY SAM NAPISALES o 'pogromcach' Yamahaha w liczbie mnogiej :baby: : Cytuj:
-przeczytaj jeszcze raz to zdanie Cytuj:
i nie chodzilo mi o Wizard Blood .....chodz jesli i on jakims cudem zaczolby bardzo szybko expic(coz w koncu to MS chodz sa tez inne mozliwosci.. ) na tyle zeby go dogonic to mysle ze tajfun wyjatku nie zrobi......w koncu historia lubi sie powtazac:D :D |
Cytuj:
Traktuj mnie poprostu jako osobe dobrze doinformowana. |
[quote=hapes1]po pierwsze:
- nie sadze zeby Wizard Blood [MS na 75 lvl ]mial tak dobre PvP zeby samemu bez pomocy "przyjaciol" zabic Yamahaha [MS na lvl 87 ] bo moim zdaniem Yamahaha ma nieco lebsze PvP (chodz oczywiscie moge sie mylic) po drugie lebsze powiadasz... a moze plebsze pvp ? :] |
Cytuj:
|
robie to na co mam ochote.. cos nie elo?
|
Cytuj:
|
Protar odpusc mu bo dzieciak:baby: nie ma nic mondrego do powiedzenia to sie czepia literowek,a jak tak bedziesz go dalej jechal to sie weznie i jeszce poplacze.......
|
Ludzie mam z was wielki ubaw. Nikt nie wie co sie dzieje w Duskiness a wszyscy sie wymadrzaja i pisza jakies bzdury. Zajmijcie sie w koncu soba a nie interesujcie sie gra innych.
|
Cytuj:
|
Hahaha
tak kapucho on ma dogolona chociaz xD!!!
a co do duskiness skonczcie ta duskusje i gadajcie o waszych nub sprawach a nie o czyms czego i tak nie wiecie (bajko pisarze plz ) xDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
nie wiem jak reszta ale ja tam wole sie posmiac z "waszych nub" spraw. No kto jak kto ale ty napewno wiesz najwiecej na temat pisania bajek B) wiec tu sie zgadzam! Niech robia to lepsi. Proponuje napisac jakis pordnik ktory bedzie nosil tytul "Po obu stronach barykady! czyli jak skutecznie wkrecic kit" |
Nie trzeba zadawac pytan, kazdy wie ocb ;)
A jesli ktos nie potrafi wyciagac wnioskow z takich rzeczy to jest kompletnym idiota;). Kiedys Harcesh chcial mi domek sprzedac i maila sepil ode mnie ze mi oferte napisze jak sie zastanowi... zal.pl ;( Tak, znuraj mnie Imargam , powiedz zebym dal swoj nick... nicku nie dam bo chara selnalem a nowy jest jeszcze mlodziutki ;) wiec nie marnuj miejsca na forum:P |
Zadko to robie ale musze powiedziec ze calkowicie sie z Wami zgadzam:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34. |